![]() |
Citiraj:
Nego ovaj Magazine detonation upgrejd koji reducira mogućnost detonacije za 70% ću stavit na Kirova kojeg mislim ponovo kupit...to me kod tog broda najviše smetalo jer je gruvao prečesto...i idemo na citadel fest |
To znači da ti još uvijek ostaje 29% šanse da detoniras :D
|
Citiraj:
|
Magazine Modification 1 mislim jedino stavit na Fubukija. Ako se pokaže da radi toga ćešće gubim kupole, ide ipak Main Armaments Modification 1 jer do sada nisam puno gubio module a nakon onog kolektivnog buffa HP DD kupola na fubukiju rijetko izgubim kupolu. Detonacija je puno iritantnija. :lol2:
|
Citiraj:
btw, dijelim mišljenje gospodina pod nickom Ictogan u ovom topicu...jeben trade nam nude... Isto tako sad se mogu j***** s Amagijem kad svi američki BBovi dobivaju upgrejd koji ujedinjuje preciznost i veći domet...samo njima...ehehe |
Da. Velim, Fubuki će bit eksperiment. Na sve ostalo ide Main Armaments Modification 1.
Sumnjam u neke promjene, al nek im bude. S druge strane - Cyclone sad više ne limitira Radar i Hydro. Lagani buff DM-u koji će bit kralj u magli s radarom od 40s. Intresantno, no vjerojatno bolje zvuči na papiru... :kafa: |
Samo kaj će automatizmom najpopularniji modul (MAin battery modification 1) zamijeniti s tim MAgazine detonation modulom....nema izbora...
|
Zar prije nije detonacija imala fixnih % shanse? Ajmo rec da je bila shansa 10%. Sad ako je -70%, onda ostaje jos uvijek 3%. Tih 3% je zanemarivo osim ako nisu digli shanse detonacije poprilicno. Sad bi moglo bit 25-35% ako se pogodi ispod tureta samo da isforsiraju zastavice il drugi mod.
Al briga me, ja cu drzat osnovni mod, ako me roknu, dobijem 10 zastavica :) |
Samo kaj ekipa javlja da na testnom serveru detoniraju češće nego prije..WG valjda želi pokopat dobre igrače tak da detoniraju prije nego nešto naprave..
|
|
Citiraj:
Enivej, kupio opet Colorada i prodao Sexica jučer - za Ranked. Zaboravio sam koliko je to zabavan brod. Utoliko da mi se ni ne re-traina kapetan na Indiani već ga re-trainam kroz Ranked. :D |
Euro 2016 mi smanjio vrijeme za WOWs ali jučer sam uspio odigrat jednu u Hindenburgu. Na startu sam imao dobar odaziv na chatu. Iowa i Montana su mi držale leđa a napred lik s mozgom u Fubukiju. Naravno da mi je spotao Khabu kojeg sam u dve salve pobrisao i to sa nekih 15km. Kasnije sam (uz potporu BBa) potopio Montanu i Roona. Na kraju smo dobili čisto a ja nisam izgubio ni jedan HP...U ovom brodu kad mi neko malo okrene bok (a to se dogodi prije ili kasnije) onda već lagano može računati na istraživanje podvodnog svijeta...
|
Ja nemam sreće s Des. Em radim glupe greške sam, em uletavam među idiote od tima. Jučer super krene partija, zaletimo se Neo i ja na cap A na mapi North i s radarom riješimo Fubukija i Hippera odmah u startu. Vidim da sam spotan, znam da je Shima u blizini i umjesto da okrenem nos prema smjeru odakle dolaze torpeda ja se sparkiram bočno, poberem 3 i odem plivati u inače roflstomp partiji...
Partija nakon toga isto Neo i ja na mapi Islands of Ice tamo među otocima pometemo ekipu. Mogami je išao plivat na 6km u dve salve AP-a. Svaka 3 citadele. Niš, idem rush na Iowu koja mi pokazuje bok na 7km ali mu nisam našao citadelu (???). GG / plivanje. Okrenemo se i vidimo da nam je cijeli tim potopljen - izuzev full HP Montane. Da ne bi slučajno boju skinuo s broda. Bacim oko na statse mu i ima preko 4 soma partija, od toga 350 u Montani. Tipičan primjer BB vozača kojeg svi mrze. Stoji straga i kempira. S niti jednim BBom nema preko 50% WR a avg dmg. je kriminalan... |
Pa da. Odmah u startu si zakinut za heavy support kad idiot u vrlo dobrom BBu ne supporta već stoji 15 km iza. Takvih trolova sam i ja imao u ekipi...
|
@Thor
Zato je mene Molotov istrenirao da se ne zalijećem s cruiserima :D __________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
I ja skoro ali Kirov mi je bolja opcija u t5 a osim toga već imam previše premiuma... |
Citiraj:
EDIT: Tim gluplje jer su torpeda došla s lijeve strane. Derp samo takav. Ona druga partija smo isto sve po PS-u napravili. Iz nekog razloga onoj Iowi nisam mogao citadelu pogodit. To bi trebalo barem biti jednostavno s Des i luđačkim DPS-om. 3-4 salve dok on ima reload ja ga punim citadelama. Ali nisam ima podešene sprave za nišanjenje. I GG. To što je ostatak tima bio za drek isto nije pomoglo, skupa s onim kriplom u Montani. |
Neznam ja sto se tu dogada... Ali mi se nekako cini da cu morat izvuc Montya iz luke inece ce Thor pocet teamkillat svoje BBove :D Nikako nemam vremena za igrat od posla ovo vrijeme je strasno :D Veceras cu pokusat koju odigrat....
|
Jao pa to je Smoki izronio ponovno! Daj dovuci više tu svoju Montanu u neku diviziju da se ne mučimo s ovim kamperima. :D
|
@Smoki_Gs
Mali savjet, nemoj stock montanu uzimat u diviziju s Thorom jer će bit problema :D |
Citiraj:
EDIT: 0.5.7 odgođen na NA serveru, vrlo vjerojatno će i kod nas: http://forum.worldofwarships.com/ind...9#entry2041179 Citiraj:
Blah. Bzvz. |
Dakle kamperi i u višim tierima - ostaju...Pa da...neće oni ljutiti veliku bazu igrača..
|
Ako je za vjerovati Redditu, najviše mržnje (odmah iza EU) prema standard battle modu ima na NA serveru. RU server se pobunio "da samo zato što ameri to mrze mi sad ne možemo to igrati" i eto odgode...
|
Cijeli problem je kampanje, a to se nece promjenit na taj nacin. Kamperi ce opet stat iza sa mentalitetom, neka netko drugi capa, DD il CA.
Isto sta ciklon nece natjerat kampere da idu naprijed i da ugledaju krstaricu na 8km unutar dometa torpeda i onda BB dobije svoje. Kamperi ce stat iza, neovisno o ciklonu/capovima jer su kamperi. Samo taj game sistem utjece na sve druge koji nisu kamperi i oni na kraju pojedu govno. Ima kampera u WoTu i nisu i nece ih iskorjenit. |
Igrao samo Ranked jučer, i u konačnici se pomaknuo samo za jednu zvjezdicu. Ekpa sa Pensacolama, Hatsuharuima i stock BB-ima koliko hoćeš... Nikakve zastavice niti išta što bi pomoglo. Ali zato s Coloradom imao brutalnu partiju. Imao sam nekoliko 8/8 salvi na preko 15 km. Nakon NC zaboravljam koji je to sniper. :D
Izgleda da njemački BB dolaze već u 0.5.8 - samo supertesterima. Tako da ih možemo prema planu očektivati ljetos: Citiraj:
|
Kupljen Dmitar Silni Donskoi :)
Mašala što je dobar, pravo osvježenje nakon linije Kirov - Chapajev, topovi range 20km, moćni precizni, prava uživancija za igrati. Iako mi je jos stock i retreniram kapetana.... bez problema pariram u igri :D |
Njemački BB su koji mjesec od nas udaljeni, na horizontu se pojavio ovaj leak za T7 Scharnhorst premium battlecruiser:
http://img.ngacn.cc/attachments/mon_...3330fb2f9f.png STATS LINK - 3x3 280mm topovi sa 20s reload i 25s okretanje kupola* - Pretpostavljam da će onda Gneisenau biti na T7 sa nadogradnjom od 2x3 380mm - i da, isto ima torpeda :) * New Orleans sa EM skillom ima toliko sa svim nadogradnjama, znači da će ovo bit još bolje. :care: |
Bolestan brod, pocket BB :)
Rotacija tureta je odlicna, reload je odlican, topovi dovoljni za masakr cruisera i posten dmg BBovima. Vrlo interesantan brod, nadam se da ga nece stealt nerfat kao Tirpa. |
Prvi kapetan sa 18 bodova školovan. Slijedeći sa 17 koji zaostaju su Indiana/NO, Des i Shokaku:
https://s32.postimg.org/qbyz6y1ep/sh...00_08_0048.jpg Btw. još jedan komentar kako je Atago borderline OP i zašto mu neće buffat AA: http://forum.worldofwarships.eu/inde...page__st__3900 Citiraj:
|
Ma zajebi ti njihove copy/paste odgovore.
Kako je MK dobio bolestan range? Ostao mu AFT bonus. Imao je tako ubitacan AA da su svi bjezali od njega. Stalno nesto pizde o povjesno tocnim podacima, a onda ih ignoriraju. Ovo je kao WoT kad su isto srali ljudima o povjesno tocnim cinjenicama, a Tigar 2 imao debelo losiji top speed dok su ruska govna imala debelo veci top speed od stvarnih tenkova. Atago ima samo heal sta je cini "opasnom", ima najgori reload i brod je ploveca citadela. Chappy je 1% razlicit u statistici sta se tice dmga i kill ratioa, a nema ni heal. Po cemu je onda Atago (borderline) OP ko premium a obicni brod nije. A da, zaboravio reci, Atago mozda po njima overperforma jer je konkurencija Mogami silovana sa 3 nerfa i brod je upropasten. Zadnji AFT nerf + rotacija tureta je brod ucinila neigrivim. Al pazi ovo: https://s32.postimg.org/6t34582wh/7_8.jpg Myoko (i ARP Myoko) sta je defacto T8 brod (i bila je T8) ima malne iste statse ko Atago, i to u tieru nize. |
Atago i je myoko sa healom, brzim kupolama i boljim spreadom torpeda
|
Da, oni komentari za MK su u najmanju ruku smiješni. Brod ima OP AA, domet i topove. Stalinium FTW!
Sad kad duže vozim Indianu vidim kako je domet i concealment sve kod cruisera. Zato mi brod i toliko odlično leži a avg. dmg ide samo gore (trenutno skoro 7k iznad Pensinog). Ono što je zanimljivo iz ove statistke koju si stavio je da je NO i dalje najgori performer. Brod ozbiljno treba ili ROF ili HP ili po meni ponajviše range buff. |
I losijim AA ratingom.
T8 Atago AA 36 T8 Mogami AA 40 T7 Myoko AA 42 T7 Pepsi AA 46 T8 NO AA 49 T7 Sckors AA 41 T8 Chapayev AA 55 T8 Mikail K. AA 63 T7 Yorck AA 44 T8 Hipper AA 58 Zamisli apsolutno najgori AA u igri za T8 krstaricu, gori i od T7 krstarica. Al zato ruska carobna papirna govna od brodova imaju bolji AA od ikoga. @Thor A kako vidis da rade, mozes se ssamo nadat, al jos uvijek dobijes buff prije nego se sjete pogledat Mogami. Atago sad: 28x1 25mm 4x2 127mm Atago sta je trebala imat:
|
Nemrem vjerovat da pored svih uber ruskih fantasy sranja i zadnjeg uber buffa američkih BBova oni i dalje seru po japancima i po Atagu....
Benson je u luci i kad izgrindam module idem na najbolniji grind a to je Baltimore....NO je stvarno izazov od broda..ajmo tako reći... |
A eto vidis, MK ima reload 8 sec, Atago 16.
Domet 19.1 a Atago 15.8. AA za MK je 63 a Atago je 36. I Atago je OP...kako jebote? Jer ima heal? Je, ima 4 heala, al treba dozivit da ih iskoristis, a MK posere dim i roka iz njega a ti pridji u domet...daj flank da pucas sa 3 a ne 5 tureta i gotov si, sa 5 necu ni govorit, na noz gubis radi MK 3x2 turete sa duplo dpsa od Ataga 2x2. Stoka jedna ruska. |
Citiraj:
I oklop mu je fenomenalan. Bolji od Des po meni. Okretnost isto jako dobra. Na nos skoro neprobojan. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Što se tiče cijele USN CA linije, mišljenja sam da je Indianapolis najbolji brod u svom tieru. Ima sve ono što Pensacoli nedostaje a to je odličan domet i jako dobar concealment. Samo što je premium. :) Čak sam više guštao s Baltimore-om nego sa Des jer možeš uletit kao top tier protiv sedmica i osmica koje nemaju Heal. A to je onda s ovim oklopom i healom seal clubbing samo takav. |
Problem svih T9 krstarica je MM. Ok je ako si top tier, i imas T7-8 na kojima se izivljavas. Al kad je sa druge strane T10 tipa Yama koji ne jebe tvoj angle 2%, il Zao palikuca, Hindy sa Ap, DM sa AP i reloadom il Moskva sa railgunovima i odjednom je situacija puno drukcija.
Za T9-10 borbe je glavna stvar kamuflaza i sto manji detection rating i najvaznije, znat kad disengageat. |
Citiraj:
EDIT: maloprije u ranked u Bljeski...rokam tako s daljine po svemu i onda naletim na drugu bljesku....skinem joj 70% hp a....lik upali dim a ja nastavim za njim..dodgam torpeda i opet mi se pojavi opalim novu salvu i ostane na sasvim malo HPa...i onda skužim opet salvu torpeda ali iz nekog razloga nisam krenuo na vrijeme dodgat..i rokne me...a nisam ni upalio dim iz isto nepoznatog razloga...i onda skužim da je to bio Flamu... hehehe |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:55. |