![]() |
Pa kapacitativna tipka je i dalje hardverska tipka :D. Meni se slika cini fake jer prema nekim pouzdanijim izvorima bi trebao bit citac otiska kao na ajfonu.
|
Citiraj:
|
Ja bi natrag sve normalne tipke, mrzim ova tač sranja :D
S4 Active FTW. |
Zašto na ovoj listi za KK nije i moj SGE, a puno je bolji od SGS3m? Izem ti život!
|
Znam da nisam baš u temi, ali molioh preporuke ima netko da mi preporuči neki dobar zamjenski punjač sa microusb priključkom ? Crko mi je moj orginal na Note 2.... Ne bi uzimao orginal a ni naručivao sa ebaya i slično....
|
jel se moze naci note 3 za 3000kn, normalno polovan sa garancijom?
|
jel ima kakvih procurenih informacija/slika o novom S5?
|
Citiraj:
|
pa tamo nista ne vidm, neke malecke slike, ima li gdje kakvih pravig slika a ne renderi.
ko za htc one dva sto ima |
Citiraj:
|
Galaxy S3 neće dobiti službeni Kitkat update:
http://www.gsmarena.com/internationa...-news-7879.php http://www.phonearena.com/news/Samsu...-found_id52841 The reason is the amount of RAM, the Galaxy S III has "only" 1GB. |
Kao ono, KitKat bi trebao bit dobar i na 512? CCC, loš potez.
|
@trpi: prati svaki dan Njuskalo, moze uletiti...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije da SGS3 ne može gurat KK nego proizvođač ne želi da se taj mob više prodaje po manjim cijenama jer nitko neće kupovag onda nove pile. Čisti marketinški potez, a ne hardverski nedostatak... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: nešto ne štima ova lista, Galaxy Grand također ima 1GB rama. |
Citiraj:
A Galaxy Grand je izašao 2013.godine. |
Pitam se pitam, na čemu je naglasak ovaj put :kafa: IP67, kamera, pun k modova za snimanje, još da stave izmjenjive objektive :lol2: |
Možda će nakon 5 iteracija napokon riješiti lag...
|
Ne znam imam li niske kriterije ili što, ali ja sam lagove imao jedino kad bi prčkao po alpha ROM-ovima. S II, S III, S4, S4 Active, pa i S4 mini i zoom rade bez ikakvih problema još od 4.0.
|
ako me nesto smeta kod tih reklama je akd ovako reklamiraju kameru za mob - pretpostavljam - a onda koriste snimke sa dslrova i prof. kamera.
Ovo nema TEORIJE da bi ovako moglo izgledati s moba. |
Naravno da nema. Zamisli kako bi onda izgledao spot za HO - sve bi bilo roza i lila :D
|
Citiraj:
Kolega Sgs3 je izasao u 5. mjesecu 2012,a Xperia Z u 2. mjesecu cini mi se ali 2013. godine. Xperia Z treba jos barem do kraja sezone izbacivati pa preastati ako se uspporedjuje s Sgs3 |
Citiraj:
Samo to ;) |
Nekako mi se čini da si zamijenio S3 i S4, koja bi to budala uzela generaciju stariji uređaj za veću paru?! Malo mi je nelogična ta cijena.
|
Da ponovim. Kad sam uzimao Xperiju Z, u XL tarifi je koštala 1498kn. SGS3 u istoj tarifi je koštao 2598kn. SGS4 tada nije ni bilo u tmobile ponudi.
A nekolicina momaka ovdje me nagovarala na sgs3 ili na note ll. |
a glavno da su svi pljuvali LG kad je odmah rekao da za o4x nema kitkat. Onda je HTC to isto napravio sa HOX-om, i evo sad S3 ide istim putem. Logično je to što rade, trebaju prodati nove modele. Ali bilo bi fer da kažu prilikom kupnje, ok s ovim uređajem garantiramo podršku za sljedeće dvije generacije android OS-a. I znali bi ljudi na čemu su. Ovako malo rade budale od nekih korisnika. Kažem nekih jer većina je zadovoljna s postojećim, ako sve radi kako treba, ne pitaju za update :) Drugi par opanaka su napredni korisnici (kakvih je ovdje na forumu puno) no u globalu čine manji postotak od pomodara :D
|
to ti je upravo HTC objavio, da ce od sada svi njihovi top modeli imati podrsku dvije godine za najnoviji software.
plus sto u americi za nove kupce daju 6mjreeseci besplatnu zamjenu ako razbijes ekran :) od neodavno. potez hvale vrijedan. |
Samsung mobiteli
Citiraj:
Citiraj:
Ovo je odlican potez,ali nazalost mi smo jako daleko sto se takvih poteza tice. |
Citiraj:
|
......................
Ako mu baterija bude durala 24 sata nemilosrdnog zlostavljanja morat ću ga kupiti. Samsung <3 mod: Pripazi na pisanje i psovke,totalno neprimjereno za ovaj forum. |
Citiraj:
@Bruno, svi imaju jednaku podršku - nikakvu. Sve se nešto govori, ništa se ne mijenja. |
Galaxy Note 3 Neo je skuplji od normalnog Note 3 u Njemačkoj:
http://www.phonearena.com/news/The-o...ermany_id52907 Ovo nema smisla :D |
U koliko sati je zakazano predstavljanje novog Galaxy-a?
|
Evo slika S5
http://www.phonearena.com/news/The-S...camera_id53033 meeh, nisam očekivao ništa jer ne volim Samsung mobove, ali ovo je ništa special. Preširok rub između ekrana i ruba uređaja. |
Meni se sviđa, on i S4 imaju taj poseban izgled, jednostavan a funkcionalan...
|
@quid u 20h.
Meni se sviđa, pogotovo pozadina (podsjeća na onu genijalnu pozadinu N7) |
Citiraj:
Ako bude S5 kao na ovoj sliki koja je izašla, to bude najveće razočaranje godine... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:55. |