![]() |
To je dizajn i sportska elegancija. A ne ovi poluproizvodi iz Maranella.
|
Hebenica,samo kod kabrija me brine jato ptica iznad...radije bi klasik :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Al zato 458 dere ovoga prema svim relevantnim testovima,nazalost...a auto je da se vozi,ne mazi :)
Citiraj:
|
Citiraj:
Je, performanse za 5. Još da nema ovakvih dizajnerskih egzibicija::D http://en.wikipedia.org/wiki/File:Fe...a_calandre.jpg Odosmo podosta u OT.:D |
Izasla je prva epizoda trece sezone Top Gear US. Meni su fora likovi. :D Onaj Tanner Foust je opak vozac.
|
>>McLaren P1<<
Slinite! :beer: Dat ass! :nuts: :fiju: Strašan auto! (izbjegavam postati u temi "automobili" da se ne izgubi u moru postova o tome kak je ABS i ESP ne-kul i nr-čru jer samo pravi vozači voze bez toga i valjda je 70% ljudi tamo Daymon Hill himself :D ) |
|
|
Kakve Zonde, Ferrariji i talijani...
Ovo je umjetnost! |
Svakim novitetom vise cijenim oldschool....
|
Novi film dolazi 19.11.:
http://transmission.blogs.topgear.co...-of-the-world/ Kak je lepo nastradala Mayova Panda. :D |
Vlro interesantno bi to moglo biti.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Izašo je neki "50 Years of Bond Cars" Special? |
Jeli zna neko di ima za skinit titlove za 6. i 7. epizodu 18. sezone? Ja nemogu nać.
|
Top Gear - The Worst Car In The History Of The World
je vani |
Citiraj:
|
Gledao, nije me se previse dojmio, ali dobio sam dozu top geara do pocetka sezone..
|
Očekivao sam puno više. :(
|
Ja sam čekao kad će se Yugo pojavit.
|
Citiraj:
Valjda se za Yugiće baš i nezna toliko u UK, ali da budemo fer, ima puno gorih auta od Yuga.. :) Mene začudilo kako GWiz nije bija tamo. Baš sam prije kojih misec dana bio službeni fotograf za HAK natjecanje/kongres automehaničara auto klubova iz cile Europe pa sam malo priča sa britancima, dotakli se TG-a i GWizza, šef britanskog AA-a kaže da je grozan :D |
Citiraj:
Da ne velim kako je po meni amc pacer puno gori auto od onog lincolna. ///// Evo da sisa bude zadovoljan, neću spojlat :p |
Prije 25 godina Jeremy je vozio i rasturio yugica
|
Citiraj:
|
Čisto OK za pogledati prije nego ponovo krenu :)
A onaj LFA mi je vjerovatno najimpresivniji auto koji sam skoro vidio. A tek zvuk... nešto tako dobro ima samo još Carrera GT. |
|
Citiraj:
Ako izjavu temeljiš na virtualnom slušanju preko jutuba, onda ti je izjava malo nagla |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:51. |