![]() |
@necto
dal si ti instalirao patch ? kakve su performanse ?! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Isso miki od tolko bug-ića oni rade fix na ovo... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma odličan patch, sad mi je kamera pod nogama čim pustim miš na miru... ako pomičem miš onda je ok, čim pustim odma kamera gleda iz perspektive žohara, jebo ih patch da ih jebo :DualWiel::DualWiel::Machineg::Machineg::rambo::rambo::CoolRamb:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo downloadao patch, sad ćemo vidjet kako radi. Nego zanimalo bi me ima li u igri igdje za tuniranje auta kao u san andreasu, jer vidim dosta auta u igri sa custom body kitovima.
|
Odlicno ja sam dobio 10 fps-a , nikad nisam vani imao 45 + - detalji med high
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni igra ide glatko na 1280x1024(jbg nemam veći monitor), texture medium, rendering medium, ostale postavke od vrha prema dnu 40, 50, 50, 13(bez patcha). Sutra ću instalirat patch pa ću vidjet kako ide. |
ma dobio sm 3 framea više jebo majku....detalji 1280x1024 med high,distance 30,details 60,sjene na 8 i ima 36 frejma u benchmarku
|
ništa, evo ja ipak stavio 180.84 beta + patch
zasad definitvno najbolja kombinacija Statistics Average FPS: 44.13 Duration: 37.14 sec CPU Usage: 71% System memory usage: 64% Video memory usage: 99% Graphics Settings Video Mode: 2048 x 1536 (60 Hz) Texture Quality: High Render Quality: Highest View Distance: 32 Detail Distance: 70 Hardware Microsoft® Windows Vista" Ultimate Service Pack 2, v.113 Video Adapter: NVIDIA GeForce GTX 260 Video Driver version: 180.84 Audio Adapter: Speakers (2- Realtek High Definition Audio) Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz igra je bomba ! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@R@zzoR
Custom Body kitova ? Mislis na ovako nesto. Sentinel & Sultan RS (klik na sliku za uvecanje) http://i281.photobucket.com/albums/k...ndSultanRS.jpg http://i281.photobucket.com/albums/k...dSultanRS2.jpg I idalje mi na zivce ide, iako su rekli da toga u ovom GTA IV nece biti!! Npr ovaj Sultan RS je nemoguce naci "obicno" na cesti, ali cim sam ga ja pronasao sakrivenog, svaki drugi na cesti vozi njega :fuming:. |
Jedva čekam da probam..
|
instaliro sam patch ..al jos uvijek nije rijesio problem sa sjenama za moju x1950gt :(
a nisu ni 8.12 driveri. Istina da igra nakon patcha ide puno bolje... samo jos jedno pitanje .....Kako rijesiti problem s kamerom koja mi se stalno vuce dolje?? |
isključi jostick ako imas i resetiraj komp pa igraj sa mišem i tastaturom i nemoj uključivat jostick! ako hočeš preko jostika moraš malo više čačkat, bio sam našo na netu kak to sredit al nisam čito jel ne igram preko njega!
|
pa ja nemam joystick pa mi vuče dolje, i stalno mi se izmjenjuju u menijima i u igri u gornjem lijevom uglu kontrole za joystick i za tipkovnicu....
|
Citiraj:
|
Evo lista domacih ljudi koji igraju GTA IV, GFWL nickovi.
NectoCro LUXX1977 amatercina Retaj BalkiCRO chingyos downforce3d Egi HR FUGEE2oo7 IcyTexx tarikosbosna TeJKBe Javite ako imate jos nekoga, pa da se dodajemo :goood: |
Bum i ja sad uletio :D (da pao sam pod pritiskom :D, mentalno sam labilan sto se vise blagdani blize :D)
Nego kako da sad ovaj save sacuvam (sa stare verzije GTA IV :D)? posto idem novu instalaciju nabaciti? |
Citiraj:
isključio i radi, malo mi je bolji fps, al opet mi nakon 15-20 min igre padne fps na 0-1 i moram restartat... |
Citiraj:
Meni je taj problem nestao nakon reinstalacije Windowsa ali nakon toga uopće više nisam stavljao FRAPS. |
Sapphire VGA ATI HD4850 512MB GDDR3 PCI express
Procesor Intel Core 2 Quad Q6600 , 4x2.4GHz, socket 775, 8Mb cache, FSB 1066, box, 3 god. Jamstva, Quad core, ( stepping : G0 ) DDR2 2048Mb ( 2Gb ) PC6400Kingmax MARS , 800MHz, CL5, KLDE88F-B8KB5 x2 <HDD WD 640Gb, WD6400AAKS, SATA II, Buffer 16Mb, 3Gb/s, 7.200 rpm< MB GIGABYTEEP45-DS3 , INTEL P45/ICH10R, S775 ATX Napajanje CORSAIR650W, TX Series CMPSU-650TXEU, 12cm vent,ATX2 ver 2.2 ekran će biti SAMSUNG SyncMaster 2232BW, TFT LCD, 22", 1680x1050 LS22PEBSFV na kojim bi postavama to radilo |
razlog moze biti u milijon stvari... kod nekih stvari jedino reinstall pomaze
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:10. |