![]() |
|
Thomsona bolje u cosak ili ispod stola. Jel to T220 ili T240?
|
Thompson je tu da ga lakše dovatim kad uvati zajeb...
t240 |
Sto si blize centrali - to manje problema s modemom imas(ja nijednom dosad iako imam identicnog vec godinu i pol), nije Marko Perkovic kriv za sve :D
Svidja mi se taj T240...mmmljac :D |
samo sam kojih 2-3 puta imo problema sa DSL lampicom al to je bila neka njihova krivnja, navodno.
|
to je illuminated? :)
|
Da.
Napisao i članak ovdje negdje je. Savršena tipkovnica =) |
http://img265.imageshack.us/img265/8...0296custom.jpg
evo ga...trenutno stanje...još malo pa gotovo...za tjedan dana bi trebali najvjerojatnije preseliti zvučnici svaki na svoju stranu a ne biti stisnuti kraj pojačala [doduše za tjedan dana bi mi trebala i zvučna doći :D nadam se]ali više manje je to to...e i lenovo bi trebao otperjati u torbu... sve u svemu malo je ovako flash na fotoaparatu jači pa izgleda ko da je brightness na 110% al jbga...i mene bole oči od gledanja na dva 15.4"ekrana...jedan s rezom 1920x1200 a drugi s 800x600...doduše lenovo je dobio friški xp pa još nisu na redu driveri ali uskoro cemo i tu razliku u rezoluciji ublažiti nadam se :D |
|
stolica mi zapela za oko :)
|
@Pak ove police, home made ili si negdje uzeo(gdje?)...
|
Police - Lidl, stolica - Intermod.
|
Citiraj:
Nego Pak koji je to case? Nije te strah s nogom ocesati membranu zvucnika? |
@pak - ovo je prelijepo radno okruzenje :)
|
Namontirao stolicu prije par sati. Stignem valjda skinut najlon večeras :)
Case je Aopen Y450 uzet u HGspota juče na rasprodaji. Došao me 240kn sa solidnim 400w napajanjem. I u biti to mi je jedna od boljih kupovina obzirom da je kejs ko mali chiftec. Heh, ti zvučnici su več prošli dobru torturu mog dvogodišnjeg sina, tako da im koji udarac nogom može samo dobro doć. Citiraj:
|
Meni je nekako previsoko monitor kod tebe Pak, navikao sam da mi bude u ravnini ociju...usput jesi nakraju prodao onu zvijer od AW9D-MAX?
|
Citiraj:
Eh, Abitica :) , nije otišla daleko, stavija sam je nečaku u komp. |
moj brlog:
http://i34.tinypic.com/2e23qrd.jpg izgleda čak dosta uredno, no to je stoga što je uobičajena gomila smeća uklonjena za potrebe foto-sešna. sad je opet sve po starom :D |
jel to neki Zack Wylde style gitare?
|
Citiraj:
|
iskreno fotke vam zgledaju umjetno(nerealno).. kao izlozbeni primjerak.. koji sluzi samo za slikanje..
de malo živosti.. di su svakodnevne stvari.. koje inace znaju biti na stolu? di je ta toplina? bemti.. ili je meni cudno.. jer.. svoj komp sam uklopio u sobu.. sve je tik-tak.. komp mi se ne istice - (komp nema zaseban tlocrt u stanu) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
to je bilo mislim jučer ujutro, do danas se već nakupilo gluposti. pokušat ću opet, pa ga malo držat urednim - imam osjećaj da će produktivnost narasti ako mi pažnju ne budu non-stop odvlačile stvarčice suvišne na stolu :D |
Fler- BOLEST :D!!!!
|
@pop
Eto val: http://www.imagesforme.com/show.php/...n1680x1050.jpg Imam još nekih dobrih pozadina sam ih moram nač di su ... Da lampica koja mi govori da je monitor upalje hehe |
|
Citiraj:
|
e sad je to puno bolje.
:D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:23. |