![]() |
Amd ovo Amd ono. Da je server na Amdovoj platformi nebi svako malo gledali Database Error.
Šta drugo očekivat od Intela nego da se svako malo zbrejka. Sad dolaze topliji dani i bit će toga sve više i više. Znam da vas intelaše istina boli, ali činjenica je da se pregrijavaju. Gdje je god server na intelu mora biti i 5,5 kw klima na zidu. :D |
koji intelov server? može info?
|
Evo sad radi normalno preko mobitela, a nista nisam dirao. Kojeg vraga petljavite? Ako radi, ne diraj.
|
zašto google tražilica ne prihvaća čć?
npr. "čitač" - prevodi kao %E8ita%E8 te stoga nema rezultata. forumska po tom pitanju radi ok. nije problem nego me samo zanima zašto ova "ne radi"? |
Citiraj:
Ako se smije znati? |
down again... fakat imamo nekih opakih problema sa pakiranjem backupa.
|
Proradilo... :) Kaj se desava? Gledao u 4 ujutro, dodjem sad iz grada i jos database error...
|
Jutros oko 8 je još uvijek bio down kao i svako jutro zadnjih nekoliko dana.
|
Citiraj:
|
Mislim da našem restauratoru ne leži bunika. Dok je bio na žabi radilo je perfektno.
Znači preostaje nam samo jedno. Nabavimo mu žabu. :D |
azsto je registracija zatvorena?
|
Citiraj:
|
sve redovitiji downtime fakat ide prema featureu :D
|
Citiraj:
|
Bem ti forum, ko ce mi svu djecu prehranjivat. :D
|
Facelessone, ne možete pristupiti ovoj stranici iz nekoliko različitih razloga:
Vašem korisničkom računu nije dozvoljen pristup ovoj sekciji. Tražena akcija u ovom forumu nije dopuštena/je zaključana. Ukoliko pokušavate poslati post, administrator je možda suspendirao Vaš korisnički račun, ili ga još niste aktivirali E-mailom. Zato provjerite Inbox adrese koju ste naveli pri registraciji. neda mi da odgovorim na nijedan post u prodaji na tržnici*? Neki novi feature?= |
|
Nuspojava je to da mi za lockanu i procitanu temu mece slikicu kao da sam odgovarao na temu pa je lockana? (ono, strelica viska na slici)
|
To i ja primijetih...(i to slučajno zbog nastalih promjena u određenom dijelu foruma):stoopid:
http://forum.pcekspert.com/images/st...d_dot_lock.gif Citiraj:
|
prije pet min mi javilo "server too busy"
kaj se sad igrate na mašini? :D |
Citiraj:
|
First post. :D
|
Nije, netko je već brže bolje bumpao u prodaji - dok ne ukinu :D
Nego da vodstvo malo porazmisli šta nakon ... R.I.P. pa da se ponovčamo ( naravno ako se uspijemo dogovorit o visini priloga ) :) |
Ja se spremim da Ozy-ju posaljem paket, krenem otvarat forum jer sam vecer prije zaboravio zapisat adresu i dobijem error. :(
|
Danas od 8h do 12h nisam moga pristupit stranici, pisalo je da se ne moze spojit.
Neki radovi ili je problem do mene? |
Šta se dešava sa PCE evo već par dana kad god pokušam otvoriti sami errori pogotovo forum stranicu još i otvori i sve funkcionira ali forum:fiju: prije se nije toliko rušio server malo-malo database error:fuming:.
i ja bio u pregovorima sa čovjekom za grafu kad ono "shit" nadam se da neće pregovori propasti. |
Forum se srusi na par sati i vec ima onih koji su to pretrpjeli financijski. :D
|
Je, napravite odštetne zahtjeve, stavimo ih na razmatranje :D
|
Molim odgovorne da se skuliraju i upogone ovaj forum kak spada, doveli ste me u neugodnu situaciju....morao sam listati BUG forum u nedostatku PCE...eto nadam se da ste sad sretni, ostat će mi trajni psihički ožiljci...
:D |
dosadno mi je na poslu, ljudi pa sta je vama? pa de nemojte :flyingey:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:33. |