![]() |
Ma jasno mi je, nemam potrebu za rootom i nisam to već radio dobrih 6 godina.
Mobiteli postaju sve jači i jači pa zaboraviš na root. |
Ekipa, prodavat cu vjerojatno svoj OnePlus 7T nebula blue (stanje 10/10) kupljen prije nesto manje od tri mjeseca sa sluzbene stranice (stavio ovdje slike), pa ako ima zainteresiranih, javite se. Razlog prodaje je samo financijske prirode. :D
|
Pitanje za vlasnike 7T. Kupio sam ga i nisam siguran imam li na ekranu zaljepljeno kaljeno, neku foliju ili ne i je li to serijski.
Daklem, notch mi nije prekriven, a lijevo i desno od njega prstima zapnem za nešto tanko. Kako je kod vas? |
Moji OnePlus 7 Pro i 7T su došli sa tvorničkom folijom na ekranu. Znači ne kaljeno staklo nego folija. Ako ti smeta možeš ju skinuti.
|
Citiraj:
|
Nabavio sam već kaljeno staklo, ali ga nisam želio stavljati dok ne utvrdim što trenutno ima na ekranu. Iskreno, nekako mi više povjerenja ulijeva kaljeno staklo nego folija.
|
Citiraj:
|
Kako radi 7t? Mislim na softver. Ima li kakvih većih problema? Gdje ga je najjeftinije naručiti? Hvala
|
7t sam prvenstveno i uzeo zbog softwarea. Karakterizira ga ultra brz rad bez stekanja i zastajkivanja. Brzi apdejti su dodatan plus. Zbog 855+ i 90hz baterija nije kao na oneplus 7 modelu ali sasvim dovoljna da izdrži dan. 30T punjenje je odlično, 0-70 za pola h.
|
Ja sam probao na 60Hz i opet baterija nije kao na OP7, ali skroz ok. 24h izdrži bez po muke, i ne štedim ga.
Čini mi se da osim 90Hz i SD855+ malo više troši od SD855 :kafa: Max svjetlina je nešto bolja nego na OP7 i jači su zvučnici. Jedina mana koja me smeta je automatski brightness koji vrluda i zajebava. Vrlo rijetko radi dobro, posebno u zatvorenom. Previše zatamnjuje ekran, a i vani nije pouzdan. Sad manualno podešavam dok to ne srede. Foliju s ekrana ne skidam ,jer teško je pronaći kaljeno koje će sjesti bez problema. |
Haha, ja sam jučer naljepio foliju na 7t. Tek danas skonto d aje folija već na ekranu... A jos sam kao znao da kinezi metnu foliju preko ekrana u tvornici.... Kakav njub .....😅
Bat mi sad na 22%...ne stedim ga danas. Brdo vremena na 4g... Trenutno 4.5h zaslona.. Poslano sa mog HD1903 koristeći Tapatalk |
Skidajte tu foliju koju dobijete,puno ljepse izgleda bez,ili ako bas morate kupite neku bolju foliju,kaljeno staklo ne volim nit cu ikad to stavljat na mob...
|
Citiraj:
P.S. koje su dobre folije za op7t? |
Citiraj:
|
Znam, dao sam mu vremena, ali pojeo mi živce.Ni na OP7 nije radilo kako spada....
|
OP6T preporuka
Veliki popust za One plus6T
produljenje pretplate na 24 mj . u Tele2 za 55 kn.mj što dođe 1321 kn . Model je star godinu dana vrijedi li ga još kupovati ??? i hoće li on dobiti Android 11 kako to ide kod Oneplusa sa velikim nadogradnjama. ili Xiaomi Mi Note 10 Dual SIM Aurora Green 130x24= 3120 kn Xiaomi Mi 9T 90x24=2160+39 =2200 kn Samsung galaxy S10e 115 x 24 = 2760 + 89 = 2849 kn Kvaliteta mobitela: Zaslon,Zvuk,CPU,RAM Moji prioriteti su sljedeći : YouTube,IPTV,muzika,kamera video ,internet . Preporuka čim prije što : |
Oce, dobit ce android 11
U kojoj tarifi u tele2 vrijedi ta cijena? |
Oneplus 6t je i dalje odličan mob! Kladim se da radi isto ili brže od dobrog dijela mobitela sa snapdragonom 855.
|
Ionako su razlike između današnjih čipseta jedino sintetičke prirode. U stvarnom životu će rijetko tko vidjeti razliku između SD835 i 855, a kamoli SD845 i 855.
|
Citiraj:
|
Jel se može na 6T narediti always on display, tj. da stalno prikazuje sat i obavijesti?
Znam da se to prije nije moglo jer ima nekakav ambient display i da se to prikaže samo kad se telefon podigne, a to mi je onda beskorisno, pa sad ne znam jel to riješeno s nekim updejtom. Imam ga priliku nabaviti jako povoljno ali to mi je baš deal breaker ako nema AOD jer sam navikao na Samsung i taj fičr. |
Citiraj:
|
Koje su im to gluposti... sad sam malo guglao pa vidim da se hrpa ljudi buni po netu radi toga i traže već jako dugo da se to uvede kao opcija ali očito ne slušaju.
|
Imao na s7 i nisam koristio. Sad imam 7t i ne treba mi....tap tap i vidis sve. Bilo bi bolje da je uredjaj malo manji ,a ne da stalno svjetli....
Poslano sa mog HD1903 koristeći Tapatalk |
Pa al nema more tih always on aplikacija?
|
Ima al drainaju batku više nego kad je sustavni native.
Ubacite neki custom rom i viola. |
Dal netko moze potvrditi da mu 7T ili 7 snima internal audio u screen recorderu? Ne mogu nikako dobiti zvuk...samo ako izaberem microphone...
Sent from my starship using subspace comms |
Ima li netko provjerenu informaciju koliki je touch sampling rate na oneplus 7t?
|
|
Jel zna netkonda li se direktno na oneplusu moze promijenit kuciste, znaci da se posalje njima i to odrade? Sjebao sam rubove, pa bi to kroz neko vrijeme volio obnoviti.
Poslano sa mog HD1903 koristeći Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:36. |