![]() |
Kad smo vec kod eta, imate li kakvih saznanja o tome kada ce kaby lake? Internet kaze poslije 5.1., no kako ce to biti kod vas, hoce li se ikako odraziti na cijene skylakea, i znate li vec kakve ce cijene biti u uziju?
|
Nova generacija ti se gotovo nikad ne odrazi na cijenu prošle generacije, nego ima malo povišenu neko vrijeme. Pogledaj sada npr. cijene i5 4460 i i5 6400 na nabava.net (najjeftinije i5-ice po generaciji) pa vidi jel ima neke bitne razlike
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima li kakvih novosti o dobavljivosti Samsung 960 EVO i Samsung 960 Pro?
|
Citiraj:
Neki čak i do 10%. |
Sto je vec ocito kod ssd diskova:
Npr. Crucial MX300 275gb 02.11.2016. = 60,79€ --------------------- 14.12.2016. = 74,84€ Isti dobavljac u pitanju. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam zato kupio sve prije 2 tjedna.
|
Eto nam od sutra $ na rekordnoj vrijednosti opet.:kafa:
Tabela je zadnje 2 god. http://i.imgur.com/hv2rWRr.jpg |
Citiraj:
|
Samo paper launch je bio, datum je "soon"
Sent from my XT1068 using Tapatalk |
Ovih dana se 960 EVO pojavio na Casekingu, pa sam mislio da je dostupan i kod vaših dobavljača.
Hvala na brzom odgovoru, provjerit ću opet kroz neko vrijeme ali na mail da ne spamam forum. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nadam se da će biti popusti od 10-40% kao na abrakdabri :D
A ne ono prije 1920kn, sada 1899kn :P |
Ja sam znatiželjan za Zagreb, kada je pametno svariti do shopa da se eventualno počastim s nečim jer me bolja polovica sigurno neće :D
BTW koje kategorije artikala će biti na popustu? Thx :) |
Neću sad tvrditi da je to to, no pred jedno 2 sata je velika većina proizvoda postala rasprodana, a kao dobavljivo je ostalo ovo:
https://www.uzishop.hr/8-komponente?...&orderway=desc |
Ovo sto je u statusu dobavljivo ne znaci da je na njihovom lageru, provjereno u praksi ;)
|
Ekipo, ugasene su samo narudzbe od vanjskih distributera, danas do kraja dana ja se nadam da ce nino objaviti akcije.
|
Nismo za danas stigli odraditi taj dio, pa će sutra biti rijeseno koliko se bude dalo od upita i odgovaranja na mailove, pakiranja robe, sastavljanja i testiranja pc-a, pijenja kafe. :D
|
Define R5/S i 1070 za par stotina kuna? :D
|
Pa za nekakvih 40 stotina bi islo? :D
|
Pokušavam se naći na webu ali nikako naći garanciju.
Uglavnom, GTX 1060 6GB, 3 godine garancije + forumski popust. Kaj se da srediti ? Ima li ijedna takva dobavljiva :D |
Mislim da ces trebati traziti na stranicama proizvodjaca. U uvjetima poslovanja kaze:
Jamstvo na sve proizvode iznad 100kn je 2 godine od dana kupovine odnosno izdavanja računa. Jamstvo na proizvode vrijednosti do 100kn traje 1 godinu. Napominjemo da, ovisno o proizvođaču, jamstvo može trajati duže i u tom slučaju, često je potrebna registracija na web stranicama proizvođača da bi se jamstvo ostvarilo (Samsung, MSI...) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Odeš u drugi dućan, platiš skuplje za te 3 god. gare, i problem riješen. |
Samo da javim, grafe su gore pod izdvojeno sa sniženom cijenom.
Tokom dana ćemo staviti .pdf na WEB sa stvarima dostupnim u poslovnici da zainteresirani imaju listu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:45. |