![]() |
|
Samsunzi bazirani na Exynos 54x0 Octa čipsetima (S4, Note 3) bi trebali dobiti update kojim bi povećali performanse
http://www.unwiredview.com/2013/09/1...rent-products/ |
Sami uvodi 64-bita u svoje mobitele. Da mi je samo znati otkud su to kopi* pardon, posudili :D
http://www.phonearena.com/news/Samsu...pecial_id47373 |
Citiraj:
|
Samsung će donjeti neki "patch" i za stare modele exinosa, pa će od 2 quada biti pravi octa. :) a ovih 64bita neću komentirati.. ne znam čemu to?! Ali ok, svatko ima svoje veselje..
|
Koji su to 'stari' modeli Exynosa? Koliko znam, samo su 54x0 Octa čipseti. btw, o tome sam pisao u #2162.
|
Citiraj:
|
mozda kriva tema al bit ce kratko..
ima neko preporuku auto punjaca za s3.. vidim sluzbeni samsungovi su na 700 mA a kucni punjac je na 1 A.nije li onda ovo malo..gledam ibejcinu ali sve je krcato nonejm punjaca na ampera kolko os.. thnx.. |
Uzmi 1A punjac i sve ok
|
Citiraj:
|
Thnx.. vidim da je punjac za note na 1A pa ću taj pazarit via ibej
|
Može preporuka za neki dobar S4 case i screen protector? Cygnett WorkMate Evolution mi izgleda dosta dobro al htio bih malo proširiti izbor, poželjno iz dobrog vlastitog iskustva...
|
Citiraj:
http://www.urbanarmorgear.com/collec...sung-galaxy-s4 mozes naruciti drito od njih,free shipping,ja sam od uk ebay sellera i stiglo za 2 dana i naravno original..ebay je pun kopija.. |
Thx. Dobro izgleda, uzet ću ga u razmatranje. :)
|
Nisam bas pratio dodatke za smartphone (folije za ekran, baterije, case)
Sad imam 3 pitanja 1. Moze preporuka neke baterije koja ne prosiruje mobitel, a daje bolje rezultate (ako tako sta postoji)... 2. Moze preporuka casea, i s kakvim ste bili najvise zadovoljni? (dual layer, obicni metalni blabla..) 3. Moze preporuka folije za ekran, i s kojima ste bili najvise zadovoljni? Vidim imaju neke anti-glare, anti-spy i tako dalje, pa ako netko moze da mi objasni koje cemu sluze. To trazim za GALAYY S2. Hvala svima na odgovorima ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
1. takve nema. Postoji jača baterija, ali uz nju ide i drugi poklopac pa ti zadnja strana postaje ravna u razini ispupčenja kamere.
2. preferiram antiglare i antifingerprint. Malo su grublje pod prstom, ali bar vidim šta radim na mobu. 3. svojevremeno sam uzeo aluminijsku. Dole aluminij, gore mekana guma da možeš mob staviti u aluminijsko kućište, a ona je još bila iznutra obložena nekim mekanim filcem. I sve to za nekih 12$ na ebayu. Nikad bolje zaštite. |
Ako nekog zanima s4 mini radi odlicno, po mojoj procjeni baterija bi mogla ici do 4h screen on time-a i cca dva dana, duplo vise nego s2.
|
Citiraj:
antifingerprint je folija koja se rijesava packi? I nema onaj rainbow efekt? |
Mat površina bez odsjaja je antiglare. Antifingerprint je bez packi i nema rainbow efekta.
|
Citiraj:
|
Prije nego što sam imao to alu kućište, imao sam dvodijelno (tzv. snap-on) od tvrde plastike. U ovom stilu, ali mat crno. Isto sam bio zadovoljan njime.
|
Citiraj:
E sad zanima me samo jos koliko da uzmem folija za ekran, planirao bi ga koristiti mozda jos max pola godine. Pa ne znam koliko se to cesto trosi i ostalo :chears: |
Ne troše se. Meni je jedna trajala skoro 2g. Mislim da je sadašnji vlasnik (mob prodan u 2. mjesecu) još uvijek koristi jer je nisam htio odljepljivati.
|
Citiraj:
Jer mi je ovo 2. malo skupo za folije. |
Nemam pojma. Za tih pola godine uzmi najjeftinije.
|
Jucer sam prelistao doslovno cijeli ebay da nadem hard case do 10 dolara.
I jedino sta mi je najvise upalo u oko je ovo http://goo.gl/DnsVnS. E sad zanima me kakvo je to tvrdo kuciste s premazom od gume (ili ti ga Hard plastic case with rubber coating) Mozda me niste shvatili sta sam pitao, zanima me samo je li to mozda nekakvo plasticno kuciste iznutra pa samo tanki sloj iznad njega je guma ili? |
To je kućište od tvrde gume. Isti q kao tvrda plastika. I čini mi se dvodijelno (piše snap-on) kao na drugom linku iz #2183.
|
Citiraj:
Samo ne razumijem kako mislis dvodijelno? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:31. |