![]() |
Citiraj:
Kakva utakmica, pa u kojem klubu igra ovakav majstor Van Persie, koga će trenirati ovaj trener?:) Povlačim sve šta sam rekao za Robbena. Majstor. |
Isusek. Ovi bi još golova. :D
|
Bravo ivane, bravo... :D
|
Nadam se da je ovo kraj tiki take. Svi, apsolutno svi imaju lijek za to. Samo još da Guardiola nauči...
|
Sto se igre tice moji favoriti jos od proslog SP-a samo da im se ne desi neobjasnjiv veliki pad forme nakon per tekmi.
Nadam se da ce prenijeti ovakvu igru na MUTD |
Citiraj:
Jao, sto im napravise. :) |
Torres! :roller:
|
Fernando "fulam" Torres hahahaha...kakav biser.
Ovo je bilo gust za gledat, rastavljanje na proste faktore |
Kakva utakmica. Bravo za Nigdjezemce :goood:
|
Kakva partija Nizozemske! Razmontirali su ih! Robben brz ko metak i zeljan igre. Svaka cast! Divota za gledat.
|
Citiraj:
Citiraj:
Hamm će popizdit :D |
Citiraj:
|
zao mi samo sto čile i australija bas nemaju previše šanse da im još vise zagorčaju život.. al opet, možemo se nadati :)
|
Akcije Nizozemske su bile za cistu peticu. U tri poteza do gola. Svaka im cast.
|
Citiraj:
|
Izvrstna tekma danas.
Nizozemska ugodno iznenadila. Dobar mix par starjesina s klincima. Dobro to LvG hendla. |
Citiraj:
Nećemo se lagati, u tekmi Čile - Španjole, Španjole su glavni favorit, ali ja svejedno ne bih otpisao Čileance sam tak... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
čeka se ponoć, da vidimo u kakvoj su formi Citiraj:
nisam dugo vidio čile u akciji, samo protiv engleza kad je sanchez im dva uvalio u prijateljskoj... nadam se da će i protiv svojih suigrača biti raspoložen |
svaka čast nizozemcima, stvarno lijepa tekma....
a i našem Luki nije ništa (strašno) http://hns-cff.hr/news/4860/luka-mod...jnije-ozljede/ |
Citiraj:
Citiraj:
|
Nizozemci priredili pravu predstavu i ugodno su me iznenadili!
Ako nastave u ovakvoj formi, ovim tempom i drzati se ovakve igre...ajme, A.J.M.E! Mogu cuda napraviti na ovom SP-u! |
Koji će to tek biti šou program u Manchesteru dok LvG sjedne na klupu :care:
|
Citiraj:
Dajte mu admina boga vam :lol2::lol2: :D:D:D :respekt: |
Mogli bi Čileanci ozbiljno namučiti Španjole :)
|
o da, u formi su dečki xD
|
Citiraj:
Ako napises za nasu sljedecu tekmu da cemo pobjedit, otvaram poll za tvoj ban. Ovakvo neznanje i promasaje vece od sivonjica nisam vidio nikad. Ontopic, roben je takvo sebicno smece da je to tesko gledat, doci ce nizozemsku glave. |
Kakav poll, odma sjeverno korejski pristup :D glasanje za jednu opciju :D
|
Čudi me iskreno da je Brkov nick Direktor, a ne Diktator :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:05. |