![]() |
Kompany 1-0 :D
Liverpool jos nista nije odigrao ^^ EDIT : LOL 1:1, kakav amaterski autogol boze :D :D |
kakav cirkus , autogol ...ajde još uvaljajte im 2 komada i završite s tim
|
Kompany dao gol ramenom :rolleyes:
Pa onda autogol Lescotta Sad Hart spašava City, već sam ju vidio u golu. Zasad odlična utakmica, Liverpool za nijansu bolji. EDIT: City spreman za pad. Valjamo ih kako stignemo. |
Lol, 2 glupa gola, ali liverpoll za nijansu bolji?! ^^
Ne racunajuci da je reina trebao dobit crveni za onaj start rukom na polovici terena, jel? :D |
za koji klinac Džeko ne igra?
pazite što kažem , City će uvaljat 2 gola prije 70 min. |
Citiraj:
Lakše crveni dolaze do Cityevog gola. Inače utakmica odlična, nabrijana i brza. |
Go Reds, YNWA!
|
ma daj njukac, kakav crveni, u najgorem slucaju bi mogao biti zuti, nije kao da je isao namjerno rukom na loptu
liverpool je imao srece sta je uspio izjednacit s tim pacerskim golom, i odmah se vratit u tekmu, jer mislim da bi popili jos koji gol kad je city krenuo naprijed. ali opet je city imao srece kad je hart majtorski skinuo najbolju priliku liverpoola |
Cista sansa za gol, igranje rukom daleko van 16erca, nema tu namjerno ne, jebiga igrao je :)
|
Evo ti Džeko, a Bibitelli dobiva crveni :D
Inače Liverpool je totalno uništio City, redali su priliku za prilikom u drugom poluvremenu, nažalost ništa nije ušlo. |
reina je lud danas, 4 izleta u prazno :D
|
O boze, ovaj ballotelli je ludi od ovog hammera :D
unistio liverpool, da :D no necu u daljnje komentare, 1:1 je rezultat, vise no zasluzeni :) |
Citiraj:
još uvijek ne odustaješ:fiju: |
debilana. Zašto Džeko ulazi u 82 minuti? Jel ga čuva za Carling kup s obzirom da su ispali iz LP!!???
|
Od kud su ispali? Koji mrtvi carling kup? :D O čemu ti pričaš? :D
|
Citiraj:
|
Stvarno, ja sam mislio da se zajebavas, ali ti si ozbiljan :D :D
Kakav carling ,koja liga prvaka :D MiD :D |
Da ću ja tebi MID. :)
bayern 13 Napoli 8 bodova M.City 7 bodova. Zadnje tekme: City - Bayern Villarreal - Napoli Koga briga za carling cup? :) Veliki klubovi se tu ne trude. :) Ako city dobije, a napoli izgubi ili igra X city ide dalje. Jedino ako stranice od UEFA-e laže. http://www.uefa.com/uefachampionslea...ngs/index.html |
Ma nije MiD tebi upucen, nego drugu ivanu :D
|
Citiraj:
|
city ce sigurno doma dobit bayern, jer ce ovi verovatno odmarat vecinu igraca, dok ce se napoli namucit da pobjedi u spanjolskoj
ipak se nadam da ce napoli proci dalje :p sta se kupa tice, tu se veci klubovi niti ne trude, vec igraju s rezervama ili mladim igracima, tako da nisu nikakva iznenadenja kada izgube od nizeligasa, koji igraju kao blesavi protiv njih |
Dovoljno je da Villareal izdrži X, a city ima svaku šansu dobiti bayern. :) Stoga još nije ispao. :)
|
Citiraj:
Uz to brijem da i Heynckes odmara igraće, danas su i od Mainza popušili u gostima |
Bez obzira što je Bayern sigurno prvi u skupini po meni je njihova utakmica 50:50. City da im nije Silve nebi bio ni među top 5 sad u Premiershipu :)
|
e sad, bayern da nema gomeza nebi bio u top 3 u prvenstvu
|
Citiraj:
Ima puno usporedbi koje se mogu ubaciti na moj komentar gore ali Gomez ne spada u jednu od njih :chears: |
Citiraj:
Šansu za šansom su redali nakon 65. min. Hart ih je spasio po ko zna koji put. City je totalno nadigran i samo pukom srečom su izvukli živu glavu na Anfieldu. Silva je još u 90. min imao meč loptu pa se zaigrao i loše opalio, osim toga jedva su se maknuli iz svoje polovice u zadnjih 30ak min Moram priznati da mi se ponudio ovaj rezultat prije početka vjerovatno bi ga prihvatio, tako da neću žalovati za neriješenim. |
Liverpool uči Chelsea kako se igra nogomet večeras!
Curling Cup, 65. minuta u toku Chelsea 0:2 Liverpool Golovi Maxia i Kellya. Profulani penal Carrola. 5 igrača Chelsea ima žuti karton a i Villas-Boas je obavio sve tri izmjene. |
Carling Cup. :D To samo ti i onaj ivan77 ne shvaćate. :D
|
Ma, CC me zanima kao i lanjski snjeg. :D
Bitan je nastavak odlične forme i pobjednički duh prije nastavka Premiershipa :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:53. |