![]() |
Gledam True Blood, nakon 2 sezone, počelo se zapetljavat u toliko sranje da se ne isplati uopće dalje gledati.
Kak stoji House md i Dexter, kad dolaze nove epizode? |
pa house je tek završio prije mjesec dana... načekat ćeš se još.
|
House 2.10 kreće. Dexter neznam jer nepratim.
Gledam falling skies, a ono. Priča ok, glumci ok. Jedino malo efekti, neznam. |
Ima li kakve fantasy serije na vidiku? Nevezano za godinu, al da bar nes valja :D.
Bas mi je doslo za malo fantasya u ove vruce dane:D. |
Pogledao i drugu sezonu moder familya. :) Super serija. ;)
Evo i najboljih scena. :D http://cdn2.screenjunkies.com/wp-con...Untitled-3.gif http://cdn2.screenjunkies.com/wp-con...sofia-milk.gif :p |
Citiraj:
Nego slobodno nabaci i neki prijedlog koji je odvija u fantasy svijetu, kao gore spomenuti Legend of the Seeker, ako imas sto god u rukavu:D. |
Dexter -2011-09-24
Eureka -2011-07-10 Fringe-2011-09-22 House-2011-10-02 Mentalist-2011-09-21 Walking Dead, The-2011-10-30 |
Počela je i serija "Torchwood", season 4.
|
Torchwood mi je bila zabavna prva epizoda. Čekam da se stvari zakuhaju. Dobro će todći prek ljeta.
Falling Skies mi je guba. Malo promjene. Počeo Curb :D :D :D Jedva čekam da ga nabavim i pogledam danas :) EDIT: Dobar curb :P |
trenutno sam na fringe s02 i boston legal s02... stvarno odlične serije.
DANNY CRANE!!! :D :D curb i top gear ne moram ni spominjati pošto su vrhovi pokretne slike, curb pogotovo... čak bi mogao reći da mi je stepenicu bolji nego etiketa koja ga prati - rated "r" seinfeld. |
Citiraj:
|
evo ja u dva dana zgotovio game of thrones. overall vrlo lijepo štivo :), jedino je šteta
inače, dvojim dal da okinem novu epizodu curb-a, koji mi je vrh humorističkih serija zadnjih godina, ili da upriličim svečani uvod koji bi se sastojao od ponovnog pregledavanja svih 7 prethodnih sezona :lol2: |
Njih niti nema u prvoj knjizi osim tog na pocetku.U drugoj knjizi ima vise o njima, pa ce valjda i u seriji :D.
|
Citiraj:
|
evo krenio je flashpoint i warehouse 13 :) bome danas imam poprilicno stivo za odgledati :) do prije koji dan nije bilo nista :D
|
Citiraj:
|
tu ste mi otkrili "luther"-a,pogledao prve 2 ep i super mi je :)
ima još neka slicna serija,mozda malo više akcije,sirovih fora itd? :D |
Modern Family - 10/10
Odgledao obje sezone u nekoliko dana. Nasmijao sam se do suza, ali i psovao Claire na njenom đubretarluku i licemjerju :D vrhunska serija. Al Bundy ovoa puta ima i pare i čuču dobru :D jedva čeka sezonu br. 3 :D |
Da li netko prati "Breaking Bad", valja li ta serija što ?
|
Čeka se nova sezona. Preporuka pogledati :)
|
breaking bad je odlična serija, svakako pogledaj.
|
hvala McG! :chears:
|
Citiraj:
|
Molio bi nekoga ako ima titlove za 1,2,3 i 4 sezonu( za sada 3.sezonu ) House M.D jer cu izluditi s ovim Xvid i tim podnapisima.
Ako tko ima,ili ima link,molio b da me PM-a. @Necto,hvala jok ne odgovaraju,ipak hvala ;) |
|
Odlicno pocela nova sezona Breaking Bada, gledao sad premijeru na AMCu i bit ce super cini se :)))
|
@blava: mislim da znam i koja je 'verzija' u pitanju kad ti ovi s prijevodi-online ne odgovaraju...ja sam sebi našao na addic7ed (engleski, dakako), lako moguće da i tebi pomogne...
|
Dobra mi je nova sezona True Blooda. Eric mi je genijalan ovak sav zbunjen. xD
|
Prvi nastavak nove sezone Breaking Bad je super. :)
@TheEmpress..meni je ova sezona true blooda krenula totalno krivo. :) Zadnji nastavak je fakat loš. :D |
joooj,kako me obradovao forumas kada je napisao da dexter ponovo krece u akciju u 9. mjesecu,toooo,jedva cekam
Breaking bad takoder iscekujem da krecu s novom sezonom,odlicna serija True blood,takoder sasvim ok serija,TheEmpress,totalka se slazem s tobom,eric mi je genijalan kada je izgubljen u vremenu i prostoru,dok sam ovog bill comptona totalka poceo zanemarivati u seriji,nekako mi gubi ulogu... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:46. |