![]() |
Pokušavam se ulogirat već pola sata na store -.-' Steam why you do that?! :D
|
Vidim da je kompletni Steam down, ali download i friends serveri su i dalje up, tako da se može instalirati igra te time claimati ovim zaobilaznim putem:
Ako ne želi pokrenuti instalaciju probajte preko IE-a, meni Chrome iz nekog razloga ne kuži Steam protokol, konačno neka korist od Internet Explorera :lol2: |
evo i ja počeo koristiti steam, nekako sam ljubitelj fizičkih kutija, no kada sam vidio half life 2 za 3 eura morao sam ga kupiti. i onda odmah i episode two kupio :D
|
Aha, u tome je bio problem, jučer je steam bio offline :D. Sva sreća da još i danas vrijedi ponuda za L4D2 pa sam ga upravo uzeo. Ako se ne varam, ponuda vrijedi danas do 19:00h pa navalite :).
|
eo i ja skidam baš sad, i bome zadovoljan sam brzinom downloada :D
|
ja uzeo skyrim legendary edition za 14e da upotpunim kolekciju
|
L4D2
Citiraj:
|
Hvala za ovu informaciju za džabe L4D2, jer ne vjerujem da bi to primijetio. Bar ne vidim da steamovom homepageu da piše nešto o tome. Samo u newsu je obavijest, a na to vjerojatno nebi niti kliknuo...
|
Uzeo i ja besplatan LFD2. Rokam cijelo jutro. Odlična igra.
|
Zahvalio bi se zbog informacije za free Left 4 Dead 2.
Polagano se skida sa steama. :goood: |
jel i vama palo na 5KB/s ?
|
Citiraj:
|
bravo ja...
ty :) |
Stara godina deal. :goood:
Druže Brko Metro:Last Light je 10€. |
Citiraj:
|
Znam da nije Weekend Deal vezano, al da ne spamam forum s novom temom za samo jedno pitanje...
Planiram u skorije vrijeme transfer za Win7 na 8.1... oba x64... jel mogu kako transferirati Steam fileove (one velike, iz steamapps foldera) c/p metodom, pa da steam samo napravi repair ako treba... Ili je jedini nacin onaj Steam Backup & restore...? Ili najgori nacin, da sve brisem pa sve nanovo downloadam jer se radi o razlicitim verzijama Win? |
Citiraj:
(saveovi ti najcešće nisu tamo već u my documents). steam ce sam skuzit da ima postojece fileove i downloadat potrebne s neta (if any) |
mozes. samo stavi u steamapps i pokreni steam. prilikom pokretanja igre ce steam repairati igru i za par minuta mozes igrati.
|
NAVALI NARODE ide dosta brzo pa trebate biti brzi. :D
|
hvala na odgovorima.
|
Citiraj:
|
It's a long shot, ali... dal ima netko TF2 key ili keyeve a da ih je voljan pokloniti mi, trebaju mi cca 2-3 keya da si zamijenim za Insurgency :)
|
Ako misliš na Team Fortres 2, šta nije to besplatno?
|
Pod TF2 key se misli na key za otkuljucavanje chestova koji bacajo loot u TFu. Ugl. svaki je oko 1.5-2 $ tako da sretno. ^^
|
Nabavio :D Dobio Insurgency za 4 keya :)
|
Imam dva Steam keya viška, ko se prvi javi njegovo. Jedan po osobi, birajte koji.
AirBuccaneers - Otišlo Europa Universalis III Complete - Otišlo |
Hvala na EUIII :chears:
|
Fala na buccaneeres :)
|
Far Cry 3 za 5 €.
|
Ja ne igram World of Warcraft ali možda netko igra. World of Warcraft 5.0 za 39,99kn
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:50. |