![]() |
Ja sam jucer malo gledao novi Volvo V90. impozantna pojava, izgleda ludo dobro, a i fino je nakrcan ficrima :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kaj su ocekivali od auta koji kosta 80kkn da bu izdrzo 300tkm kao TAXI? To ko da neki baustelac kupi einhell busilicu i ima ocekivanja da ce mu radit 1g bez problema. |
U koji god sam taj Dacia taxi ušao, nije imao ispod 140 000km na cajgeru. Unutrašnjost takva kakva je, ovjes je jednostavno jeftin, a oni ga ubijaju jureći preko ležećih. IMHO, na 150 000km sa plinom isplatiš 70% cijene auta...
|
Ne znate vi kaj su taxi dačje dok ne odete u Bukurešt... :D
nema ni jedne ispod 500k. Isto kao ni jedne sa svim šajbama. |
Da se nadovežem na onu priču o starim dizlima. Prekjuče se vozim i stajao sam neko vrijeme na rampi iza stare astre, onog jajeta, benzinjare. Znači ista priča kao sa starim dizlom, smrdi i ubija da nemoš živit. Jedina prednost na dizlom je da ne čađi.
Tak da ono, isti k. bio dizlo il benzinjara. Kad se razjebe, isti k. jedino benzinjara ne čađi. |
Tnx Magarac
Riješio problem sa tablicom uz pomoc spuzve od maticne ploce. Za ovih 150km kaj sam napravio potrosnja prema BCu 6.5l. Bas me zanima koliko laze |
To je samo privremeno. Potrudi se nac nes bolje pa javi :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Razlike su ti obično 100-200 eura u odnosu na kalkulator. Bitno je znati točan CoC.
|
Preko vikenda sam ponovo vozio Modusa sa 1.5 dCi motorom. Još uvijek ne mogu vjerovati kako malo troši to čudo...
|
Citiraj:
Jedino je problem što za aute do 2-3 godine starosti s boljom opremom carina traži cod listu opreme od ovlaštenog i po tome računaju vrijednost. Tu obično ispadne više nego na kalkulatoru, no uvijek se može ići i na procjenu auta prema eurotaxu, ne nužno po deprecijaciji. Napiši kaj te zanima pa zbrojimo sve skupa, možeš i na PM. |
vec sam pitao davn, ne da mi se sad scrollat. gdje mogu unutrasnjost sredit za ok novce. znaci prvenstveno krov.
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Pitaj 095 819 5834 - Domagoj. Oko črnomerca se nalazi.
|
Citiraj:
|
sad sam provuko kroz ovaj kalkulkator od carine i ispalo me oko 14 hiljada davanja....s tim da sam pod cijenu novog auta stavio cijenu novog modela....jer neznam kolika je bila cijena mog modela kad je bio nov...
|
Citiraj:
Ja sam izračunavao meni za S3 limuzinu dođe skoro 50 k kn davanja.. looooool wtf :D |
nakon slaganja motora nazad u auto, kuzi se vizualno da malo vise vibrira nego kada je bio originalno slozen. zbog ceg se to moze desit, i da li ce ga to smetati?
Ili motor nije dobro sredjen ili nije dobro vracen u motorni prostor. Nosaci motora, mjenjaca nisu dobro postavljeni?
|
Citiraj:
Da nije zablokirao cilindar ? :)
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk |
tesko posto vuce vise manje ko nov :) cijeli motor je rastavljen, izbrusena radilica, novi lezajevi, karike, sjaji se ko novo sve. samo mi je zvuk malo dublji nego inace i vidljiva je ta vibracija kad dignem haubu. na volanu ili mjenjacu se vibracija ne osjeti
Provjeri nosače, sigurno ima lufta. Koliko imaš ? 3-4?
motor je h22a7 vjerojatno 4... reko je meho da nisu bas najbolji. jel to moze zeznut motor ak se tak vozi?
Pa ak nisu dobri kaj ih nisi odma mjenjao kad je sve bilo vani?
|
to cu pitat mehu...
to mi je rekao nakon kaj je metno motor nazad Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Citiraj:
BTW, na koliko tisuća km si radio generalku? |
Citiraj:
https://youtu.be/JsWhor1uVQg https://youtu.be/iAA9YQQBjQM Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Da nema zvuka, mislio bi da motor ne radi. Uopće ne vidim da se miče, čak ni kad daš gas :D
|
ok, onda sam zabrijao :)
Nemoj ciganiti i odmah mjenjaj sva četri nosača.
Citiraj:
Pricekaj da se to malo uhoda, ulje takeder ak je frisko.. Sjecam se kak je moj Swift radio kad su siknuli Valvoline nutra prvi put..
|
Ovako...
Seat Ibiza, 1.6TDI 6J Iako je u pitanju neki osnovni paket opreme, ima mogućnost upravljanja glasom. E sad, kad aktiviram voice control ženska mi krene pričati na španjolskom :D Koliko sam skužio, moguće je preko VAG-COMa promijeniti jezik na engleski. Guglao sam i nije mi jasno, jel je Vag Com software, ili treba hardver uz to? Gdje bih mogao to kupiti, ili posuditi, ili čak i platiti ak nije skupo? Kužim da ima hrpa mogućnosti za podesiti, našao sam link ovdje: http://automobiles.fredericbazin.fr/...tions%20EN.pdf Bilo bi mi korisno upaliti npr. da otključam samo vozačeva vrata, Coming Home / Leaving Home, dizanje stakla preko daljinskog... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:53. |