![]() |
Citiraj:
Za ove bicikloilijade neznam, ali kontam da je ovo na stranicama kluba poziv za našu raju da se saletimo do Svete Zemlje. |
Sad sam se sjetio kako je kod Medvedgrada Irvin zatražio kratku pauzu za ćenifu, a Onyx se narihtao u pozu mislio da je ćenifa neki sleng za slikanje :roller: reko koji kurac se rihtaš 'lega ide pišat :roller:
|
Hahahahhahahahhahahahahah :D :D :D istina, ja čul nešto sasvim deseto :D reko da se naštimam za foto opportunity, a kad ono Irvin ode pišat :D
|
Citiraj:
|
Ma ne zamjeram ništa, skoro sam se upišao od smijeha :D
|
|
Sutra kaze prognoza da bi se sredinom dana a posebno poslijepodne primirilo s padanjem i razvedrilo.
Ako se ovo obistini opalio bi jednu laganini voznjicu, start kod tunela u 16h...laganim dvopedlajem idem garant, neeema zurbe ni forsanja jer bi mi sutra bio 4. dan "trenkanja" za redom bez odmora - tako da sutra u revijalnom tonu :D. Takodjer ako se obistini prognoza preko vikeda imamo potop. |
Ja se sada borio jedno 1h da stavim novi bash al uzalud :D
Saraf mi je kratak za 3-4mm. |
Citiraj:
|
Dečki, tko prvi njegovo, do 30. travnja još imam kod za 1$ popusta za narudžbu sa discobrakesa: P988
Nije puno, al meni ne treba, sad sam našo papir na stolu, malo pospremam svoju sobnu radionu. Vilja je sređena, radi ko zmaj čak i bolje neg prije jer je Zmija "izbacio" ekstra rupe koje su bile u onom pipcu i sad ima fini otpor zadnji cm hoda. I rebound se čuje ko da zokija imam, ne foxa :D Daniel, pitao si me jel se vozim što, vozim se vozim, puno više nego se čini, bar 3 puta tjedno odem u šumu. Osim zadnjih par dana kad je vilja bila kod Zmije. :) |
Bum ja iskoristil ovo za discobrakes, bas bum si danas narucil jedno pakiranje jer sam sa zadnjom narudžbom fulao pakne
|
Imam jedan mali ruksak za bajk...taman za voznjicu po gradu, ne osjetis ga. Nema kopci po sebi, u glavnom pretincu im dva odjeljiva pretinca, dva vanjska pretinca. Pa ak netko zeli dam ga...Lovro ima prednost :)
https://picasaweb.google.com/1092629...69938871/Torba |
nik, jel ti prekasno krenuti u 16.30? taman ne stignem do 16h doci do tunela jer sam na faksu...
|
Moze 16:30...a moze i kasnije jer mi je danas iskrsnula jedna totalno nepredvidjena obveza i moram potegnuti do Moslavine i nazad.
SMSni me na 095-90-40-938 tak da imam tvoj broj u slucaju da kasnim pa da ti se mogu javiti na vrijeme...ali do 16:30 bi trebao stici...makar dovezao bajk na krovu auta ;) |
ajmo onda u 17h da ni ja ne moram letit gore, a ni ti :D
|
Dogovoreno
|
|
prvi sam u redu tamo za tjedan dana :D
|
Stavio Specialized Phenom SL sic , prvi dojam je izvrstan , puno je mekši od SL C2 , sad ga treba na Sljemenu isprobat , nadam se da će bit sve ok.
|
@Sile
e neču tamo pisat, al onaj Stryk je zadnje smeče od bicikla, daj se okani :D |
Citiraj:
|
Nije smece od bicikla neg je katastrofa koja ceka da se desi :lol2:
Sve te shore, stryke, six, empire, atomic, team dh i slicne treba rastopit i radit nove rame da neko ne pogine kad mu pukne pod guzicom |
Cudno mi je da se Nik i Adaks jos nisu javili!?
Da ih nisu veprovi napali :) |
Citiraj:
da te ne zlaktarim... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
...u onaj kod fly bara. |
nisu veprovi, vampiri su bili u igri :D
odradili lagani uspon, spust 18-20, ja produzio na dotku, a Nik doma. odradio sam najdulju voznju na prednjem kotacu ikad na sljemenu :D pokupio nesto, valjda kamen ili nesto u liscu, diglo mi zadnji kraj i balansirao sam jedno vrijeme na prednjem, al bilo je jace od mene :D direkt na glavu ruknuo u zemlju, kaciga i shinovi odradili svoje pa nemam ni ogrebotinu, al mi se cini da cu imati sranje sa vratom. moguca trzajna ozljeda jer sam bas kacigom pogodio zemlju, a i rame me zeza. ujutro ak se probudim ukocen idem na traumu po ovratnik :D |
@Sile
ma bergi je uletio kao med u mljeko... čisto slučajno sam imao zašteđeno pare sastrane, no nebitno... zavrijedio sam kad sam 3 mjeseci bio na dajmondbacku :D ja sam kažem da bi puno prije kupio onog NS-a sa vilicom i kočnicama koji nemaju budučnost, pa ih u roku mjesec, dva, rješio i kupio nekaj bolje, nego nerko koji nema ništa dobro na sebi. Edit @blue_fatality: A ništa onda, ja sam na zapadu... Mislio sam da ak bumo skup tamo da si pomognemo u odabiru veličine i kroja... |
Citiraj:
Dolje standard 18-20, i ja doma cestom a Adax na Dotku. Pukla zbica i to na usponu, maltene sam samo sjedio na bajku i ziing! Za vikend ce kotac biti slozen, na svu srecu ne treba ga centrirati pa i nije neki problem. Sutra narucujem EX 721 obruce, jer ocigledno da su zbice zamorene u manje od godinu dana, pa kad idu nove zbice ide i jaci obruc. [edit] ...dok ja natipkam s jednim prstom :D, adax me preduhitri. |
Decki da vas pitam,cisto informativno,da imate izbor kupit bicikl do nekih 6-7 tkn,polovni naravno,,full suspension,sto bi uzeli,malo gledam za tu cijenu idu,koja kuna manje-vise(u slo)
Kona coilair Trek fuel 8 Specialized pitch Giant reign 2 To su sve modeli iz 2009-10-11.imate li jos nesto za preporucit u tom cjenono Rangu i od ovih nabrojanih koji bi bio ok? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:56. |