![]() |
Megane III je daleko od savrsenog auta. Malo mjesta za putnika, premalo i premali pretinci, neke komande nemaju veze sa logikom i ima tu jos sitnica. Pozitivno je kaj je ok kompromis izmedu lezanja na cesti i udobnosti, bar moj na 16ticama i mozda ima jos nes al se nemrem sjetit.. Mene nije ni razocaral ni odusevio. Cetvorka popravlja dosta nedostataka i zadrzava provjerene motore tak da je sigurno bolji auto.
|
Citiraj:
BTW, od ZG-a do Čakovca za 20kn sa plinom :D |
Citiraj:
Neki dan sam bez problema prevezao 6 dvokatnih košnica s pčelama. Općenito, Hyundai je trenutno dobro uložen novac, pogotovo ako nađeš rabljeni s malo km. |
Citiraj:
Inače meni ok auto, dva frenda ga kupila, jedan dci karavan, jedan 1.6 16V s plinom. Solidni auti, samo osobno sam razočaran kvalitetom unutrašnjosti, daleko lošija od recimo korejanaca, talijana itd. I40 karavan, PREKRASAN auto, nema ih jer su skupi, teško je naći 4-5 godina staroga ispod 15 000ojra |
Vrata od gepeka nisu baš jeftina.Boja,ruke... :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da, taj Megane meni osobno ima osjetljiviji unutrašnjost od Brava 2, Civica i sličnih koje sam imao prilike isprobati. pr, puno pohabanije izgleda. Frendu je koža spucala po sjedalima nakon par godina, a nema puno km, ko da je 10 godina na suncu stajao |
nemres mi tvrdit da jedan renault ima losiju unutrasnjost od koreanca i talijana, bio vlasnik sva tri i renault je miljama ispred koreje, a dosta i ispred talijana...
|
Citiraj:
|
PA i novi Ford Focus je živi otpad što se tiče unutrašnjosti, sve škripi i zveči, kao da se vozim u hebenoj miješalici za beton, a auto ima 7000km, kupili novog na leasing iz salona.
|
moj karavan nema nikakvih problema kakve navodite, sad mu jos malo bude punih 8 godina, nista ne skripi, jedino je mama pogulila suvozacki rukovat na vratima prstenjem, prodani sedan isto nije bilo problema kakve navodite, jedino meni u scenicu kad je jako vruce hoce skripat nesto oko radia, al to sam mozda i sam nekaj razmrdao jer sam stavljao drugi radio, sestrina laguna ima cvrcaka, ali ona ne pazi na auto i laguna ima ja mislim preko 150 000km i 9 godina...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dok prijatelj koji ima Fiestu 3g, njemu je otpala plastika sa mjenjača :D |
Jel ima netko 508 ili nekakvog iskustva sa njim?
|
Pa dobro, kaj vi radite tim autima? :D
moj focus mk2 ima preko 200tkm,nistane skripi niti vibrira. |
Citiraj:
|
jesi ti na kraju rijesio selene itd?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
1 privitaka
|
Citiraj:
veselo veselooo za nosace motora, samo lemforder, obrati se andjelku u Lageros, kod njega sam dobio cijenu od 270kn za originalni uljni koji sam dobivao cijene od 500kn kod ostalih trgovaca. |
Čitam po netu da svi zamjenski nosači imaju drugačiju karakteristiku od originalnih i da motor u leru vibrira. A tko proizvodi originalne, nitko nije napisao.
Uglavnom, ako netko zna koji/čiji su nosači za 1.9 TDI 130 KS motor (oznaka AVF) za Passat iz 2001. ili zna nekoga tko bi mogao znati, neka mi se javi, ima pivu. Ali prvo zovem Anđelka. :) edit: zvao Anđelka, zbilja ok tip. Kaže mi da jednostavno nema odgovarajuće zamjene za lijevi nosač motora, izbor mi je ugraditi original ili trpjeti trešnju u leru. Desni nije problem, Lemforder je nekih 470 kn (original 980 kn). O zabava... |
On ce ti znat garant, ja bi se dao kladit na lemforder
|
Uffff prava kolica:D i svaka čast na odabiru "konjića zvanog Mustang":D
|
Auuuu koja ljepotan od auta. Da je izašao 3g ranije, jedan bi se nalazio ovdje u Puli, samo je pitanje da li bi bio GT ili Ecoboost. A da naše trošarine nisu tolike velike, bilo bi pitanje mjeseca kada bi se sada tu našao :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:55. |