![]() |
Rama: On-One 456 16"
Vilica: FOX F100R Headset: Hope Kočnice: Shimano XT M-775 Rotori: Shimano RT75 180f/180rmm sa rozim MOWA vidicama Prednji mjenjač: Shimano Deore Zadnji mjenjač: Shimano Deore XT Shifteri: Shimano LX Pogon: Truvativ Firex X Pedale: DMR V12 Kazeta: SRAM PG970 Obruči: Mavic XM117 Nabe: Zadnja, Author s industrijskim ležajevima; Prednja, Shimano Deore Gume: Schwalbe Smart Sam 2.25 Volan: FSA XC-300, 660mm, 20mm riser Gripovi: Lizard Skins Peaty white Lulica: Kona 90mm Cijev sjedala: Superstar 27.2 straight Zatezač cijevi sjedala: Hope Držač bidona i bidon: Elite Sior Ovakav je otišao za 5000kn u ruke moje prijateljice. (godinu star, izgledom kao nov) |
To onaj Pinky jel?
http://www.pinkbike.com/news/2012-54...ind-Spark.html HAHAHAHAH BRUTALNO Još 2 i pol sata i vikend :) |
kak se ekipa trga :eek:
tak mi fali voznja. jedva cekam da se vrnem pa da sjednem na bajk i da odem napraviti neki krug. |
Kad vidim ovo sunce kroz prozor ureda, nikako ne mogu vjerovati da ce navecer krenuti ledeno doba i snijeg...neka napada ;)
Na Sljemenu je trenutno -6°C |
KOd mene je sam 34 stupnja veca temperatura (trenutno je 28) :D
|
Citiraj:
košta oko 1k€ sa dostavom i porezima kada dođe u RH (možda koju mrvicu manje). a i sam sam protivnik davanja gro love za nešto što ne vrijedi toliko (9 čeličnih cijevi zavarenih = 1000€ ?? WTF??) ali Shan bi me jako veselio a neki Giant/Specialized/Trek i ostali AM FS bicikli me NE BI veselili... i tu je sva razlika. jbg, trebam dati novce ako hoću voziti čelik, tak je kak je. ovo je bila super prilika, samo sam bio malo prespor :D |
Meni je dobra ona Kona Unit narandzasta sto ju takodjer prodaje.
Do proljeca mi treba jedan bajk za do posla i nazad, ako cu biti normalan dat cu za njega 2-2.5k kn (ne vise), ako necu onda cu se nepotrebno isprsiti (ako cu imati s cime). Ono sto mene veseli na kraju izadje 5-7k kn (moze samo vise, manje tesko), a pri tome mislim na SS celicnjaka i rigid vilicu. Tako da mi je jasan osjecaj kad covjeka nesto veseli, i da moze kostati koliko god hoce, hebes nofce :D |
Citiraj:
Nemoj lagati ovaj napaćeni narod. |
Citiraj:
|
Citiraj:
uglavnom, to je onda mjesec ili 2 ranije nego sam u početku zamislio... znači taman za ročkas pri kraju aprila :D |
Oce bit koga gore sutra na lugarnici? Ja sam oko 14, 14:30 gore..
|
Planiraš noćnu dolje? :D
Ja se mislim dignut ujutro pa vidjet stanje, ali ak nastavi do jutra kak pada sad, nejdem nikam :D |
Skidajte taj spd sad zimi, smrznut ćete se :)
|
E vani je brutala. Ak u gradu ima 20-30cm snijega sada, kak je tek gore? :D
Puše umjereni sjeverac i grdo je bez zaštite za facu ići igdje ;) |
Citiraj:
Citiraj:
Upravao dignuo roletu, mila majko :D:D (spd otpada) |
SNIJEGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sretno hrabrima na usponu, a spust će onda biti isti kao i uspon :D |
Ocekivao sam 50ak cm na Sljemenu, kad ono uber iznenadjenje, dugo ga nije bilo ovoliko u 12mj. Danas pripremim dasku, sutra napadam Sljeme :D
Samo ako ga nakrka preko 70cm onda ce biti problem isprtiti snijeg nazad uzbrdo he he, ali nema veze. Joooj kad se sjurim drito niz onu strminu ispod zicare pa na filter. SPDasi slobodno stavljajte flat pedale, prvi i zadnji puta sam probao voziti snijeg na flatu sad kad smo se Borko i ja spustili niz 12icu. Nije mi bio problem to sto sam ukopcan, vec to sto se snijeg zavukao u pedalu i stvrdnuo pa se nisam imao u sto ukopcati, uz to su mi se smrzle noge. |
zasto se na spd-u smrznu noge, a na flatu kao nebi trebale?
btw. mislim da je bicikliranje po Sljemenu odigrano za jedno duze vrijeme.. |
Uspon je otkazan definitivno. Jel bio netko po gradu? Jel se moze uopce autom proci, sad na 101ci pricaju da ni tramvaji ne voze kak spada, izgleda da ih je opet iznenadilo :D
Malo me trta da bu bilo guranja nizbrdo :D |
Malo? ;)
Pa ne mozes ni do tunela doci, a kamoli do Lugarnice. Citiraj:
Kupi si ovakve spd gojze pa nebu zime (Shimano SH-MT91, npr.) A o zapunjivanju i smrzavanju mehanizma pedala necu ni pricati, dok god ima snijeg ja sam na flatu. A i dobro ce doci da malo korigiram tehniku koja se lagano kvari sto sam duze ukopcan. |
Citiraj:
Gore idemo autom. Imate kakvu preporuku staze za spust? Leustek? Valjda nece danas biti previse planinara jbmu.. |
hash u gradu ti je kaos. tramvaji ne voze bas (znam da po savskoj u vukovarsku nije isao), jos je najbolje se po cestama voziti jer je utabano sve. pjeske po gradu je koma jer rijetko je gdje sto ocisceno.
Mislim da nizbrdo nit po lojsteku ne bus mogao ic. Po meni danas nije za bajk... |
hahaha.. hash, ti si fakat car!
Sljemenska cesta je zatvorena za sav promet!! ne citas vijesti? |
Nik pa moje pedale imaju centralno :D
šalu na stranu, ne znam osobu kome se u spd-u nisu smrzle nogice ja sam si za bajk kupio adidas gojze, u hervisu koštaju 699kn, prošle godine sam stalno po zimi vozio niti jednom mi se noge nisu smrzle |
Hash, podsjecas me na cuksa kad je otisao bajkom na Sljeme pa je gurao i uzbrdo i nizbrdo :D.
Tada su bili zapusi snijega do iznad koljena na Leusteku (danas su veci zapusi u gradu oko zgrada, a mozes si misliti kakvi su na Sljemenu). |
Ah, ovdje lijepo sunce, vozi se u kratkim rukavima i slično :D
|
Hahaha koji šamar nam je mitsuoka zaljepio :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Ali sve u svemu bila je fora. Prekrasna bjelina gore, nema planinara, itd.... Jedino što smo od onih stepenica bajkove ili gurali ili nosili na leđima. Mislim da će Stumpy malo na odmor. |
Ovo danas je koma. Prosle zime kad sam ja isao bar se moglo vozit po cesti, danas nemres ni to. @hash - samo odi sa bajkom, uvjeren sam da ces se i prije Mihaljevca okrenut i vratit natrag :D
|
Citiraj:
|
Danas sam imao vremena i volje za Sljeme i eto, pizdarija :D
|
http://www.youtube.com/watch?v=DLxgG15P8qg - Njemački film. Uvodna pjesma mi je brutala =) (8:53 dečko zvan Sile)
|
Citiraj:
https://docs.google.com/open?id=0Bwm...nFrNGVLREhrTFk https://docs.google.com/open?id=0Bwm...2lKOEVxZ2pmbm8 |
Deda, Split ima najbolju klimu na planeti :)
|
Da, sva sranja ka i snig zaobidu Split :D
|
Sva osim Keruma :D :D :D
On topic, meni stigle puskice nove (ekscentar) tako da sad furam 200x57 shock za 154mm hoda i 67ipol HA, ja zadovoljan :))) |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:36. |