![]() |
Citiraj:
Taman negdje 5-6 epizoda, da malo to razrade i razvuku,ovako kao da sam neki film sa Statham-om gledao. |
@Veki-os, slažem se. Ali sudeći po kraju filma, bit će još Luthera. Samo kvalitetnijeg, nadam se.
|
Kilavim se sa Avatar 2 jos od proslog mjeseca :D
Vizualno, film je impresivan al' sve ostalo je prelose. Scenario, gluma, pogotovo strupfova koji se ponasaju kao neko privitivno pleme. Ono glasanje, grimase, gestikulacije... totalno bezveze. A tek teenageri, oni se pak ponasaju kao ljudski emaci. Cijeli scenario kao da je napisao ChatGPT u koji je netko unio: |
Tetris
Ocekivajuci nista, jako dobar iznenadujuce solidan Sent from my SM-G985F using Tapatalk |
Citiraj:
Solidan filmić, tim više kad znaš da je rađen po istinitoj priči. :chears: |
|
Sinoć startali s filmskim maratonom, a večeras finiš
Back to the future I II III U videotekama su dostupne 4k remastered 5.1 verzije |
|
Meni je kod Tetrisa išlo na živce svako malo prekid sa 8 bit stil animacijom koja bi gledatelju trebala pokazati o čemu se govori.
Rade kretene od gledatelja i prekidaju tečnost filma. U redu je da se to prikaže par puta, ali previše su to forsirali. Osim toga, priča je holivudizirana i više toga je izmišljeno nego što se stvarno dogodilo. |
Da, sve to stoji ali vrati te u ono neko doba. :)
|
Vrati u doba u kojem je kupovina ručne konzole bila kapitalna investicija.
|
Citiraj:
Pa daj me ne j, znam sta gledam, pobogu! |
Trebali su izbaciti alternativnu verziju filma bez tutoriala.
|
Nik Kejđ iz bek
https://youtu.be/6LmO6rmDW08 |
Au bogati, pa šta je ovo.
|
Niđo se povampirio :D
EDIT: Pažnja! Odron na vidiku - J.Lo izigrava J. Bournea u 'The Mother'. Vjerojatno se ugledala na dragog koji je glumio Darde(b)vila i Batmana. https://www.imdb.com/title/tt6968614 |
Bez zajebancije, za ovakve filmove treba odvojen thread :D
Ali svakako treba thread. |
J.Lo jos uvijek ne izgleda nelose za svoje godine :D
Nego, nitko ne gleda hitove Power Rangers, Quantumania... :D |
Citiraj:
Novi Antman sam bar pokušao pogledati, izdržao jedno pola sata nakon čega mi je mozak rekao :goodnite: :D |
Quantumania - odgledao, ne mogu reći da je odličan ali ok, naspram 1.djela ovo je otišlo malo ukrivo. Neke nelogičnosti uvijek budu u MCU filmovima, al na to sam se već navikao. Svakako 50x bolje od zadnjeg Black Panthera.
Nakon tog se počastio starim dobrim American Pie :D , mislim da o tom ne moram ništa pisat :) A prije tjedan dana u kinu odgledao John Wick chapter 4, kao uvijek - hrpa akcije, ubijanja, namještanja, itd . Malo me razočarao kraj, ali morali su nekako završit priču. |
:chears::frend:
|
Citiraj:
Ah da, ne postoje više bendovi Queen kalibra... |
Dobar je Flash Gordon, ali ovaj Flash se bar IMHO čini kao (potencijalno) jako dobar Batman film.:)
|
Recimo da sam lagano zainteresiran, s time da me iritira količina prenaglašenih CGI animacija. Film djeluje preumjetno.
|
Lako za to, jesi videl kakav je umjetni šrot ispal zadnji Ant-Man, tak da ovo je milina, budemo pričekali da stigne i pogleda se kak spada.
|
Nisam, ne mogu dalje od trailera...isto ko i ovi zadnji Thor i sl. zadnjih par godina.Nisma to mogao ni početi gledati. Dignuo ruke od tih superhero filmova jer mi idu na živce. Zadnji baš u kojem sam uživao je bio Man of Steel. Ovoj mi se sviđa jer se vrača Michael Shannon, vjerojatno na desetak minuta u filmu. Kaj se Keatona ko Batmana tiče nikad mi nije bio niš posebno, u stvari prilično neuvjerljiv. Nolanovi Batamani nemaju konkurenciju IMO.
Mogao bi ovo biti sasvim solidan film za razliku kaj izlazi u zadnje vrijeme od tih Marvelovih sranja, ali sigurno ga nebum išel gledat u kino. |
Je, ovaj trailer mi je bolji od prvog. Čekam kaj sin veli hoćemo u kino il preskačemo.
|
Nolanova trilogija je super, novi The Batman s Riddlerom također jako dobar, a ovaj Flash bude imal od svega po malo, a Zod je glavni negativac, tak da čini se vredu.:)
Kaj se zadnjih nekoliko Marvel filmova tiče, vidi se da ponestaje elana, a materijal se već sad naveliko reciklira, jer realno nakon zadnja dva Avengers filma, to je to, priča je ispričana. Sad pak idu dalje u nedogled s non-stop novim likovima i kakvim takvim poveznicama s onim kaj je bilo prije, a na temelju stripova tak mogu do vijeka vijekova. Nažalost. |
Citiraj:
Bez vrhunskog negativca nema ništa. edit, šteta da i nju ne ubace, ukrala je film |
Mislim da i ona bude (navedena je u popisu likova/glumaca) obzirom da Flash skrši par alternativnih realnosti i popratnih svijetova, pa da Zod ima društvo.:)
|
Ha ha nisam ni provjeravao, onda super.
|
Gledalo se nešto filmova u zadnje vrijeme. Ukratko, niti jedan neću zapamtiti...
65 SF/survival, ništa posebno. Ant-Man and the Wasp: Quantumania vizualno dobro, ali to je sve. Kang je... razočaravajući. Avatar: The Way of Water vizualno prekrasno. I to je to... Shazam! Fury of the Gods da nema Helen Mirren i Lucy Liu, bio bi totalni potop. Ajde, i Rachel Zegler je zgodna. John Wick: Chapter 4 je bio točno ono što sam i očekivao. Slijedi Scream VI za kojeg nemam pojma što da očekujem. Ono što čekam da se pojavi u videotekama je Sisu i to ne zbog naslova. |
Naslov baš obećava, samo da je množina. Jedna, ko nijedna:D
Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
Nije problem jednine nego padeža.
|
Koliko se jos sjecam hrvatske gramatike, unatoc padezu i dalje je jednina :D
|
Kaze se: jedva cekam Sisu. :D
|
"Baci Sisu da se igramo, da se igamo, da se igramo" znaci sasvim validno!
|
Sisa je jedini film kojeg zeljno iscekujem, ostalo 0 bodova...
Dajte nam sisu! |
A novi Peter Pan & Wendy? Vidim da ima iznimno visoke ocjene :D
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:55. |