![]() |
Citiraj:
Sad je najveće ograničenje na dionici Zagreb - Klinča sela 60km/h Gdje ograničenja nema, ograničenje je 50km/h Ta kamera je dosta vremena bila ofarbana, tak da nije snimala ništa, sad je već neko vrijeme čista tako da snima, ja uvijek tamo usporim na 40 (i imam osjećaj da je vrijeme stalo, ograničenje je 40) |
Citiraj:
Bezgresan u prometu? Svaka cast... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Rapida sam gledao kod frenda, prednost su mu samo 5. vrata, iznutra užasno plastičan, jednobojan, crni, najbolji dio opreme je cd auto radio koji ima izlaze za samo 2 zvučnika.
Tipo sedan je cjenovno i po kvaliteti, vele bar, "ispod" Hatchbacka i karavana, koji budu ipak malo skuplji. E sad, budemo vidli. Sedana sam malo proučavao, čini mi se pola broja veći od konkurenata, bio je 1.6 mjet sa skoro max opremom |
Vidio sam Tipo zasad samo par puta na cesti, ostavio je na mene dojam kao odgovor na Citroen C-Elysee/Peugeot 301... Dakle, kao low budget mala obiteljska limuzina, napravljena da bude odgovor na Daciju Logan.
Čak su im i cijene u okviru +-2000-3000 kn Ne vidim neku prednost kod Tipa, čak mi ne izgleda kao Fiat nego kao Dodge Dart s drugom maskom i guzicom. |
Istina, dizajn je netalijanski
|
Takvi auti su pun pogodak za nase jadno trziste bez obzira kak zgledaju.
|
Eto, nisam bio daleko. Dodge Neon je u pitanju
http://www.carscoops.com/2016/03/fia...-rebadged.html I još da stvar bude bolja, radi se u Turskoj, u suradnji između Tofasa i moje firme :lol2: Eto... |
Meni auto izgleda ok, hatchback verzija isto nije loša:
http://www.thehansindia.com/posts/in...ow-2016/210889 Pitanje je hoćeš li tih 20 000kn što si uštedio u startu ostaviti do 10-te godine ili nećeš. |
Ja se bojim svijeta gdje oko mene zuji Chrysler 300C kao Lancia Thema i Dodge Journey kao Fiat Freemont.
Jednostavno mi talijani više ne ulijevaju povjerenje. |
Kakve veze ima di se proizvodi? Ista linija(tvronicka) je bila ona u Truskoj ili Italiji..
Sve na Tipu je vec provjerneo na drugim modelima i ne vidim tu neke zajabe. Dart je ionak Fiat od pocetka, posto je nastal na njihovoj platformi. |
Pa dapače, imam povjerenja u svoju firmu, znam da proizvode još dosta toga osim Fiata. Od Forda do Ferrarija :)
http://www.koc.com.tr/en-us/activity...ors/automotive |
Citiraj:
Sami motori su odlični i ne kvare se niš više nego bilo koje druge marke. |
Citiraj:
|
Pa ne znam, nešto od Marellija sam zadnji put na Fiatu vidio na modelima iz kraja 90tih, čak na 1.8 16 v motorima iz tog vremena elektronika motora je bila Hitachi (1995-2000)
Nije ni Bosch bezgrešan, al u kontekstu kvarova na talijanskom autu, zadnjih 10tak godina, rijetko što crkne da je talijanska marka. A da nepričamo opet da je prvi TDI i CR sustav na serijskom autu bio na talijanima, ne švabama. Kod francuza nekad je bio problematičan Sagem, bar na Peugeot ima, koji im je radio elektroniku. |
i na renolima one slavne bobine su isto bile sagem ako se ne varam.
|
Na renolima su frtajleri bili Femsa i Marelli, ne znaš koji je bil veće zlo...
|
dobro pričamo o malo novijim vozilima :D
|
Automobili
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...ebe28aae4d.jpg
Samo slika bez teksta :D Sent from my iPhone using Tapatalk |
WTF, kakva je to firma da kupuje rabljeni auto?? novi auto na operativni leasing i GG...
|
Citiraj:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Moraju ga registrirati kod sebe, a ja ga tu ne mogu voziti..
Citiraj:
|
Ja sam ti zaposlen u vlastitoj formi i radim za njih. Od svih svojih brandova, ovdje imaju predstavništvo za jedan brand, ja radim za drugi. Koliko je god sve pod jednim krovom, toliko i brandovi imaju odvojen život. Komplicirana je situacija
onda ti uzmes auto na leasing, tebi ide u trosak, njima ispostavljas racun, kao sto ispostavljas za svoje usluge, njima je to trosak i sve 5, pogotovo sada kada smo u EU
tipicna praksa stranih firmi u hr koje nemaju ili su imale predstavnistvo u hr prije ulaska u EU... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
bas citam i onda vidim da su decki vec odgovorili, ima milion nacina kako bi ti auto mogao uzeti, kakav bozji rentacar ili rabljeni :stoopid: |
Operativni ili financijski leasing?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:37. |