![]() |
evo ti validacija http://service.futuremark.com/compare?3dm06=14232972
evo...ajde to probaj barem na 29k :D ja sam sa starim kramama uspio 28k :P http://www.pohrani.com/t/3F/hO/4DX4I...gnatureimg.jpg |
Auuuu, pa Ultre su sve samo ne krame. Flagshipovi kakvih dugo neće biti :) CPU me koći, 4,4 GHz mu je maksimum (bar tak izgleda) Probat ću definitivno još izvuči soka iz GPU-a i CPU-a. |
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Elektra je taj benč mislio za danas, ali ja ne stignem. Ako imaš klimu, onda se selimo kod tebe, ako ne, onda čemo ili kod mene ili kod njega |
Ma da, prodan je jos davno.
Na zalost nista od klimanja kod mene ;) ali svejedno, mozemo di got hocete. Javite mi kad se dogovorite pa ako budem mogao svakako cu navratiti. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
hmm da sad malo gledam rezove jer mi se ucinio nizak score jer sam napravio vise sa dvije 260tke al to je opet druga prica...
al opet ide i sa 4,7 fino LINK :beer: |
Ako imate vi u Os kakvu beštiju od 5 GHz procesora mi navratimo sa 3 GTX-ice (275) i RIIE pa pravi cross-slavonian sešn napravimo :D
|
Citiraj:
za hardver nikad nije bio problem pogtovo ak je za bluefluida on mi je jednom prilikom i plocu posudio (svaka cast care) :beer: |
Jedan lagani ljetni bez HTa . Potencijala ima za jako dobar rez ali su temperature takve kakave jesu. I ovak bez HTa idu preko 70c u par sec.
http://img146.imageshack.us/img146/8457/sdsdn.th.jpg Uploaded with ImageShack.us |
lijepa voltaža i još ljepši dektop :D
|
Clock na jezgri je eye-dropping :eek: :care:
Daj sad probaj jednu sa HT-om da se vidi učinak na CPU score |
Citiraj:
HT nema šansi da palim , jedino možda nočas još malo dignem proc za pravi rez. mali update, ![]() Uploaded with ImageShack.us |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da bi na zraku ova grafa mogla dat oko 30k. Bum probal još večeras sa 4.7. Jučer je završavo bench sa 4.68 ali nikak da se poklopi pošteni rez . Ima i na grafi još dosta lufta ali za to treba drugi bios. 900mhz nebi trebalo bit nedostižno. Mema je u banani totalno. |
graficka ide ko zmaj vidim :beer:
|
Citiraj:
|
Hvala, biti će još toga :)
Nije ni do vručine, već do primjeraka. Na svemu su aftermarket kuleri :) Trebam svemu pronači max, obje kartice idu na odličnih 750 kada se unlinkaju od shadera koji staju na oko (valjda) 1540 MHz-a |
Ne znam, nekako mi nema do onog oštrog hladnog zraka u minusu za pravi bench (izostavimo sad LN2 iz jednadžbe :D), može biti ne znam kakav aftermarket ali siguran sam da ćeš dobiti više kad temperature drastično padnu :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:beer: |
Na istoj voltaži moj je išao 5113mhz , možda bi mogao i više ali nije bilo vremena.
Mislim da ga je UD5 natjerala na toliko voltaže jer joj je 210 puno zbog blokade pcie. |
Citiraj:
24/7 je uvijek na stock-u |
Citiraj:
|
LOL, vi se svi čudite kolka voltaža procesora, a kak hladi taj proc po ovim sparinama. I još mu je uključen HT.... :D
|
Ma to su bile postavke na brzaka - ono ziher je ziher
|
Citiraj:
|
Jedino kaj je ziher je da ak tak nastaviš nebu dugo izdržal bez degradacija ili totalnog crkavanja.
|
Ma znam i slažem se -velim da je bilo samo za bench.
Sve u svemu najviše pola sata. |
Citiraj:
I ja sam na svoj piknul 2x120(800okr) i ne prelazi 54°C na 3.6GHz... |
s onom voltažom od 1.6 sigurno bude temp u loadu oko 90-100 ako ne i više :D
aj idem ja sad vidjet kak moj 950 diše :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedva čekam da vidim kak dela taj proc na toj matičnoj . Zvrti koji superPi , bez Hta , ćisto da vidimo koliki mu je. 4.7 nebi trebal bit problem. Probal sam malo kak radi Deluxe i ovdje je zapelo ali bude to išlo ok kad skužim zašto. |
evo neš nabrzaka...da onaj 920 je bio jedan od boljih ali bez brige...još je doma :D
neću ga sad puno gazit nek čeka bolje dane... http://www.pohrani.com/t/1O/HF/3rG0lAFZ/superpi.jpg |
Dobar.
|
Citiraj:
|
quoto sam tvoj post gdje kazes kako megahalems hladi tvog 750 koji nema HT na 54, sto nije usporedba sa njegovim
:beer: |
Ahaaaaaaaa, to da! Al vidiš da je njegovog uspel ohladit sa HT-om i 1.6V :D
@ku_hi nisi rekel kolka ti je bila temp pri benču?! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:52. |