![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Još kad tome dodaš da su tipovi koji varaju nečesto zaguljeni do srži, pa onda samo još fali da se pce nađe na sudu... |
Objave podataka javno sigurno ne, no ban za svakog ko i pomisli na varanje - naravno. Uz nekakav dokaz...
|
Citiraj:
|
sad pregledavam forum na mobu... P1i.
uglavnom, da li se mozda razmisljalo o uvodjenju nekakve mobile view verzije pregleda, ako postoji tako nesto za vbulletin? |
Citiraj:
Tu bi se onda mogli tražiti nekakvi drugi "osobni" podaci, koji inače nisu potrebni prilikom "normalne" registracije na forum. ili bi morao proći određeni vremenski period od zahtjeva za registracijom na tržnicu pa do dozvole za postanjem na toj temi, (u tom periodu se lako provjeri aktivnostpostanje//spamanje/trolanje dotičnog člana) ili na preporuku starijih ili provjerenih članova ili ... (nešto kao ručni admin/moderator filtering) :D Već je netko spominjao slanje kopije osobne kao riješenje. To možda i nije baš najsretnije riješenje (ipak je podosta članova maloljetno) ali nešto slično tome, nekakav osigurač za trgovanje (ne mora biti bjanko mjenica :)) Napominjem, sve ovo gore bi se odnosilo SAMO za tržnicu . |
Reputacija
Ni prvi put a ni sad mi nije jasno što bi trebali dobit s time što će nekom ispod avatara pisat "ovo je super cool ultra 2000 faca". Za McG i Visagea znam da će uvijek napisat nešto što ću s guštom pročitat. Syss će me nekad oduševit a nekad ću se s njim poklat oko nečega. I sad da se skupi ekipica i nabija/ubija nekom rep meni ništa ne znači. Ja imam svoje mišljenje o nekom i par zvjedica/križića mi ništa neće promjenit. A i prijedlog da ko je dobio ban ne može učestvovati u tome? Nije svaki ban isti. Nisu isti moderatori i njihovi kriteriji. Na case moddingu moram vagat što ću napisat da mi npr. Vuco ne bi uvalio ban zbog najmanje sitnice dok na Hi-fiju možeš praktički pisat šta god hoćeš bez sankcija. Ni jedno ni drugo nije dobro (IMO), pošto se nekad s pretjeranim moderiranjem ubije rasprava dok se negdje pušta da se ljudi vrijeđaju itd. Al i modovi su ljudi, svako ima drugačiji stupanj tolerancije te procjenu kad treba moderirati. Tržnica U potpunosti se slažem s McG-om mišljenjem al i sa Campeonatovim prijedlogom. Moj prijedlog: Da bi prodavao, moraš bit regan na pce godinu dana. Stavit uz to recimo još 50-100 postova kao obavezu da bi mogao napravit prodaju na tržnici. Sad će se javit neki;"A zašto ovo, a zašto ono, diskriminacija itd..." Zašto? Zato! Takvo je pravilo i bok. Kom se ne sviđa, široko ti polje. Imaš njuškalo, plavi oglasnik, biraj! Kao drugo, pod obavezno slikati predmet prodaje sa npr. papirićom na kojem piše "za prodaju na pce". Naglasiti način uplate, način i cijenu slanja ili osobnu primopredaju itd. Nemaš digitalac? Čak ni mob s fotićem? Jebga. Vozi na plavi, njuškalo... Na tržnici bih dodao samo jedan podforum a to je "Prodano". Jerbo vidim da se priča da su ljudi protiv trashanja lockanih/prodanih threadova. E pa onda lijepo sve takve threadove bacit tamo pa ako nekom treba za procjenu, nek ruje tamo. Neograničeni bumpovi? Božesačuvaj. Mislim da bi se stanje na tržnici popravilo na taj način. Tko vidi rupu uprijedlogu, nek predloži poboljšanje. |
sviđa mi se ovo sa novim podforumom na tržnici, al ja bi radije stavil to kao "Arhiva" gdje bi se spremale sve gotove trgovine (prodaja, kupovina, razmjena)
nešto kao Recycle Bin :D |
Citiraj:
Mod te upozori par puta na spamaru, ti si misliš ma ko te jebe i kad ti je spičio ban mam cendraš... Jer ne bi mogel spavat da ne veliš onom malom Computer_Modderu kak je kreten i idiot, jelda?:) Kaj se tiče Audio, Video, DVD podforuma i Hi-Fi teme-tamo je tak kak je jer nitko ne moderira pa su se forumaši malo obahatili i lagano siluju temu jedva čekajući da izvrijeđaju jadnika koji se usudio nekaj pitat i nema pojma o osnovama. |
Zaista ne znam na šta si ti sad zabrijao.
Uopće nije bila riječ o mome banu nego o razlici između moderatora i ponašanju na određenim podforumima. Al kad si zapeo, nisam upozoren par puta nego jednom. Drugi put sam dobio ban. Jesam ti se žalio možda? Ne. I ban nisam dobio zato što sam mu rekao da je kreten i idiot nego zato što sam prokomentirao njegov najnoviji uradak: Citiraj:
Ali to samo potvrđuje ono što sam rekao a bome i ti potvrdio, da postoje razlike u modovima pošto bi za ovako nešto u hi-fiju prošao apsolutno nekažnjeno. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Kak nitko?
buljo, Costa, LAcy i Swarm dude bi trebali tam moderirat. Ak ne rade svoj posao, jebga, nisu oni jedini. |
Citiraj:
|
Šta ja znam ko moderira, znam tko bi trebao. Pa ti si supermod, utjeraj im malo strah u kosti. :D
|
Citiraj:
Ali razmišljam da predložim AMD-jca za moda tamo-onda bute vidli di pes jajca nosi:D |
Taj ti ne daje infraction, taj ti pošalje patrolu doma. :D
|
amdejca? tog matorog spamera? :D :D
|
|
Na Prijenosnike bi pod hitno trebalo nekoga stavit. Svaki dan nikne 5-6 tema sa nazivom prijenosnik do 3500, 4000, 4500, 4650 kuna umjesto da se to sve lijepo spoji ili organizira slično kao što je recimo na podforumu tvrdih diskova ili ATI i AMD podforumu. Nekad su i sami naslovi katastrofa. Uglavnom, ne zna se ko' pije, a ko' plaća.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/announcement.php?f=41 |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Jel znaš sve od riječi do riječi šta sam napisao ili si došao samo pripomoć kolegi ? Dakle ja sam pretjerao u postu i to nije bilo u redu od mene i izvinjavam se ali ja nemam probleme osobne prirode ni sa jednim moderatorom niti imam primjedbe na rad pa koga onda da prijavljujem tim obrascem ? Izvukao sam samo statistički podatak koji se nadovezuje na @fanATIk-ov post, podatak koji nije tajan i svi ga mogu vidjeti no napisati ga ne smijem jer sa PM-a ide prijetnja :banned: |
Citiraj:
A kaj se sad praviš grbav, došlo mi je na mail ono kaj si napisao-to spada pod Citiraj:
Za svaki slučaj: Citiraj:
|
Citiraj:
Nisam sljep, pročitao sam: "npr. ako smatrate da netko od moderatora loše obavlja svoj posao" Tu sam pogriješio i trebao sam taj dio putem formulara konkretno za njega uputit primjedbu ali onaj drugi dio koji je @tor obrisao neću prežvakat, postoje 3 moderatora koji kupuju/prodaju na tržnici a ne moderiraju i to nije primjedba na moderatore nego na administraciju, sam rad foruma i to bi onda trebalo biti dozvoljeno postati ovdje kad se već posta i kojeg moda postavit u Audio, Video, DVD... Nemam ništa protiv ni jednog modratora pa čak ni Domy-a, ( samo mi se postupak nije svidio ) čak naprotiv.., nisam htio jednog odat @tor-u iako je navaljivao ali ako imamo na forumu moderatore koji ne moderiraju a "živi su" što se to nebi smjelo znati ? edit: pisao sam ovdje s namjerom da obrišem link kad vidiš da ne šaljem PM ko debil a tu pišem... |
I opet ti isto...baš gledam-niti si prijavio post ni pingao admina...
Teško je stisnut onaj trokutić ili link na formular?:stoopid: |
Citiraj:
Citiraj:
Svako spamanje, prigovaranje moderatoru, cinkanje Supermoderatoru ili Adminu povlači za sobom sankcije. Svako hvalisanje tipa "ja imam" ban preventivno. Tak da ja to brzo riješim. :p |
Citiraj:
Staljin je beba za tebe. AMD-ejca za moda! :D |
gospodo, ovo je jedina tema na forumu koju pratim i molio bih da ju prestanete puniti oftopikom i sličnim glupostima. pametnom dosta, a za ostale nemam torovu i jelcovu toleranciju, nego par slatkih malih gumbića, puno podataka o geografskoj lokaciji, amdejcov broj mobitela i fini buncek s natpisom "mito i korupcija".
|
Neznam da li je ovo prava tema ili ne ali evo da pitam pa ako nije prselite negdje ovaj post :
dakle : da li bi se možda mogao napraviti nekakav obrazac ili neznam što u pravilima (pa da se samo kopira u svoj post i prepravi podatke)kako bi se određena stvar trebala opisati čisto da nebude npr Citiraj:
nego recimo ovako nešto (primjer) : Citiraj:
a naravno i ^SuperUnknown^ bi pretpostavljam imao manje posla oko stalnog pitanj za garanciju i ostalo |
Palo mi je neš slično još prije, no dok to ne budemo mogli implementirati u sam post, pa da korisnik ni ne može predati oglas prije nego sve popuni, bojim se da više štete nego koristi od toga...
ali da, dobra ideja. |
a pa čuješ : onda bi se makar moglo ako se vidi opet nekakvi telegraf od oglasa da mu mod editira lijepo post i stisne Ctrl+A i paste-a mu RTFM link na pravila :D
|
nedavno sam bio na njuskalu i objavljivao stan, i tako stiscem po onim gumbicima, sta stan sve ima samo klikas iksice i on ubacuje podatke. Fantasticno za ovaj forum.
recimo imas pravo napisati naslov onog sto prodajes i cijenu, ostalo ti je vec ubaceno u "obrazac" i ti samo klikas. pod GPU imas ponudjeno ddr2/3/4/5 i ti sad biras koji je, pa tako ides dalje, treba staviti nakon tih podataka link na svoju sliku (bez slike nema objavljivanja), pored toga link koji ce uputiti prema istoj takvoj graifckoj kartici (o detaljima) ili da je cak i to vec ubaceno unutar obrazca. znaci kliknes XFX, pa recimo 5750, pa odaberes tamo 1gb ddr 5 i on ti odma ponudi link ti ga provjeris ako je to tvoja GPU, sastrane imas kvacicu i potvrdis ako nije, stisnes "X" i stavis svoj link, i tako za svaku komponentu ako ju prodajes. Isto tako za reputaciju trgovanja se moze smisliti dobra forica. recimo obrasci koje se mora popuniti ako nepopunis nemozes kaljat po trgovcu. I treba pustiti da 2-3-4 covjeka koji bi odrzavali ovakve stvari, znaci provjeravali dostupnost podataka, i slicne stvari, i to ljepo admin prvo provjeri i onda pusti javno i svi sretni i zadovoljni. Ovo je moguce napraviti, pa na ovu foru nabava.net ima stranicu. Mislim da bi ovako nesto moglo zaziviti ali na prvo mjesto treba staviti preglednost. |
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_fe3be212.png
Ostali forumi izgledaju normalno. Neke slike su uber velike i potpuno su poremetile izlged foruma. |
Udri CRTL+F5;)
|
Lol, jesam fail :)
Hvala! |
Može netko od osoblja reći zašto je lockana hrpa threadova na tržnjaku (među inima i moj)?
|
možda je Porezna uletila
|
Netko se zaigrao lokotom, i moj thread za procjenu proca je zaključan nakon pol dana!?!?
|
Ja sam kriv. Krivi klik čini razliku. Ak je nekom lockao, a smatra da nije bilo potrebe nek mi se na pm obrati.
|
Manje vina radnim danom... :)
|
Pijem čaj (bez ruma). :) Evo odlockao sam sve i sad bi sve trebalo biti ok. ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:26. |