![]() |
Bez brige, vjerojatno će ga ponoviti u jednom trenutku :D
|
Eto srušio se.
|
|
Ne mogu je dodati.. 🙄
|
niti ja
|
Diskriminacija!
|
Radi :)
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Zadnji put je ovoliko stekalo kod dodavanja kad su dali gta V. Mora da je ovo nesto jebeno dobro :lol2:
|
Proradilo!
|
Uzbuđenju nikad kraja :D
Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
Samo da podsjetim ekipu, neka uvijek pogleda pod addonove, nekada se tu nadje nešt kaj je trnutačno free za igru, pa da ne ostanete bez ovoga :)
|
|
|
Citiraj:
|
Onome tko voli TD mislim da bude ovo OK.
|
Citiraj:
Plus što je drugi put u 6 mjeseci free pa i to dovoljno govori kako je super. Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk |
OK, ušao sam u ofsajd. Pojma nisam imao da ima 3 komada.
|
Nova se bliži, a ne vidim svjetlo na kraju tunela.
Sve odroni. |
Nije istina, ja igram Dredge ovih dana i igra je baš dobra. Nije to "AAA" ali je dobro napravljeno, zanimljivo i svježe.
|
|
|
Uh, umalo propustio!
|
|
Gasi internet, motaj kablove, lockaj temu. Ovo više nema smisla.
|
Meni nije duplić. :D
|
Citiraj:
Umjesto nekakvog optimizma Epic baca u novogodisnju depresiju. :CoolRamb: |
Nije ni meni duplo. Malo pritegni kablove ali ne treba motat do kraja.
|
|
E to je već nešto
|
U kakvom je to stanju trenutno? Serveri, ima li igrača?
Sjećam se da sam prije par godina nešto malo igrao, ali nije me se posebno dojmilo pa poslije nisam pratio. |
Probao partiju bacit, ima trenutno masu igraca, vjerovatno zahvaljujuci epicu. Odigrao 1 partiju, malo mi kaoticno bilo, al nisam imao pojma ni sta treba pa ne cudi :D
|
Svaka cast na HLL samo je to ipak "hardcore" FPS igra. Nisam dugo ulazio ali su prije partije trajale po 90 minuta. Sad ima neki novi mod. Oko jednog objektiva se bori i borbe krace traju pa probajte tu uletiti. Isto nemojte biti squad leader ako ne koristite mikrofon i komunikaciju sa ostalim liderima. Kickat ce vas sa servera. Ako ne koristite mikrofon, slusajte likove u squadu. Dat ce vam naredjenja. A servere pretrazite po key word: ENG pa ulatite gdje se prica primarno engleski. Inace pripremite par sati free ako hocete bas da iskusite HLL jer ima dosta praznog hoda. A igraca ima solidno.
https://i.ibb.co/7v8tPxb/image.png Na stranu performanse, HLL je sjajna. |
Jedina igra koju igram zadnjih par godina, sad manje od kad imam bebu, ali jako zabavna kad se skuži mehanika. Mikrofon je obavezan, komunikacija je fakat krucijalna
EDIT: I molim vas za boga miloga, ne igrajte squad leadera ak ne znate kaj delate, ili bit pederi pa otvoriti squad pa kad se netko joina odmah otići jer nećete igrati SL-a. Takvi ljudi zaslužuju da im netko odcvika kabel od doma do DSLAMa |
Citiraj:
EDIT: Ignore, prošlo iz 4tog pokušaja |
Dobra fora, nema džabe ni u stare babe :D
|
Imate i 6 besplatnih kozmetičkih DLC-ova za HLL..
|
Danas nema odrona ? :zdero2:
|
Od sada samo jednom tjedno!
|
Citiraj:
Edit: ups, sad sam se izdao da sam instalirao igru s Epic-a.. |
Mislim da se to ne instalira, samo se claima u epicu a u igri bi trebalo odmah biti vidljivo
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:45. |