![]() |
Citiraj:
:roller: |
Citiraj:
|
ukratko, upregneš sve male crnce iz svog GPU-a, CPU-a da rade za nekog drugog putem odgovarajuće software-a, i taj netko drugi te plati u virtualnoj valuti koju možeš potrošiti u nekim trgovinama ili isplatiti si na posebnim bankomatima itd itd
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uz Music možeš majnati SIA/DCR/PASC itd. Ovako kako si ti pitao je isto kao da si pitao i jel se mogu majnati ETH i ETC istovremeno |
Svatam. Mislio sam da je claymore samo za ETH + nešto, pa mi zato nije bilo jasno.
|
Citiraj:
https://megapool.io/ malo testiram, ali nema nas dovoljno za dobru statistiku, zasad nema fee, a koristi PPLNS koji navodno daje 5% više na dulji rok |
Tko je napravio te poolove?
|
Citiraj:
|
Ali što ti vrijedi majnati tamo kada nema majnera, i blok je puno duži nego negdje dalje s time manje zarađuješ.
|
Citiraj:
|
Di da dođem? Na expanse?
|
Citiraj:
|
Evo...dao sam malo snagice :D
|
Pa nije sve u novcu :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
ovo vam isto nije loš pool
https://etcmine.pro/#/ imate i za expanse, samo umjeto etc stavite exp u adresu inace ja sam odustao pred nekih 2/3 tjedna od majnanja exp jer imam filing da im projekt ide nigdje, na twitteru spamaju neke bezvezne objeve(vjerojatno u nedostatku materijala) pa sam presao na etc(njih pak nisam ni istražio :D ) |
@segregator
Nesto malo :) Ali vidim, nesto je malo eth zivnuo :) Mozda skuckam za rezije i hranu ovaj mjesec :) |
Citiraj:
pa nemreš na taj pool a majnati expanse :D Moraš na ovaj https://expmine.pro/#/ |
Citiraj:
Citiraj:
na tom mine.pro poolu sam nekih 3 mj., mislim da do sada ni jednom nije pao |
Da, ok je. Ja kod njih majnam ZEN
|
Citiraj:
s obzirom na mali max broj coina te nisku trenutnu vrijednost, ako im ikad krene mogla bi bit dobra zarada Citiraj:
lako se vama sa GH/s hashing powerom zezat, a mi sirotinja se moramo prehranjivat modanjem BIOS-a za druge |
istina, tajming bas los za token lab, samo ni on mi nije nesto primamljiv izgledao za investirati, onako izgledao mi je ko jos jedan ico u moru :(
@fripper zen majnas sa nvidiama? malo gledam neku potencijalnu alternativu etc i exp na ethasu pa da se moze dual mining puknut na ati, muzika coin mi nije bas neki izbor, ne mogu im nac development team, stranica onako meh... |
Citiraj:
Edit: sad vidim da tražiš dual...a osim ta dva imaš ubiq, soilcoin i exp kolko ja znam |
Citiraj:
edit: ubiq mi izgleda ok |
@segregator
Zaradis kaj modanjem biosa? |
Citiraj:
Šteta što nemam jačih kartica za eksperimentiranje pa uglavnom modificiram RX560-ice |
Pa ulozi :)
Majnanje + moding, brzo ces povratiti ulog :) |
Citiraj:
|
A gle, nemas kaj biti skrt kada ne mozes popljugati :)
Pitaj Frippera, znam ga kao djecaka iz sela, a sada kada se obogatio na kriptovalutama, vise me ne zna niti pozdraviti kada se vidimo u selu :) |
Citiraj:
|
trebam pomoć... ne znam jesam ja glup ili što više.
Imam Jaxx wallet i pokušavam napraviti uplatu MagazinuRS trgovini, ali što god napravim to ne prođe, napravim sken QR code i jaxx aplikacija to ne prepozna. Probam c/p bitcoin adrese i unese iznos te pošaljem, a transakcija kao prođe ali za 20 minuta mi se vrate novce bez nekog razloga ili greške. Ima li tko kakav savjet? |
@Segregator
Vidim ga neki dan u novome Mercedesu, pogledam ga, a on meni dobaci, onako bahato: A stas, uletio sam na vrijeme... A ja sutim trpim... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Velik si!
\o/ |
Citiraj:
Samo nek tako nastavi i buš dobil svoj eth :P Citiraj:
|
da, i skine mi iznos s walleta, ali se taj iznos vrati nakon 20 minuta nazad. na blockchain-u nema evidencije o tome.
A jbg, šta imam krivo napraviti :) adresa i iznos, QR code mi jednostavno ne prepozna i napravim c/p toga. probao sada poslati novce na Poloniex i uredno prepozna QR code i pošalje novce |
probaj preko poloniexa poslati, samo nemoj zaboraviti nadodati fee
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:11. |