![]() |
Citiraj:
Zato iskreno cestitam Atleticu, ljudi su bili bolji i to je to. :) :chears: |
Citiraj:
|
Brko, ja sam napisal da nije penal zato jer takve stvari svake nedelje komentiraju na doppelpassu, i uvijek je teorija da se penal nebi trebao suditi jer je ruka išli OD lopte, a ne prema njoj i napucan je iz neposredne blizine. zato sam napisao da nije bio ČISTI penal, nego se može razglabati 3 dana o njemu.
|
Po meni jedina greška suca, kaj je Iniesta SAMO žuti dobio. To je bil čisti crveni, dalje se ništa nebi ni desilo.
Zanimljivo kako su se svi (općenito, ne pišem za forum) uhvatili te ruke, a onu prije nitko ne komentira. EDIT: Još mi je smao žao kaj je Bayern prošal, da su oni ispali, slobodno bi se moglo smrt pepovskom tikitakiranju proglasiti. (najveće zlo i dosada koja je ikad zadesila nogomet) |
Citiraj:
|
Nemam ja problema, bez brige. Samo velim da je prvo odsvirala kak spada, drugo se nebi desilo.
Namjerno igranje rukom i napucavanje u ruku nije isto. Prvo je crveni, drugo nije. Mene fanboyom/hejterom nazivaš, a kenjaš ga po bayernu da su "baueri" (seljačine, za one koji ne znaju njem.). Samo jedno budem još o tome napisal, "karma is a bitch" 06.05.2009. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Atlético Madrid je dobio zasluženo, vidilo se od prve minute da će utakmica otic u njihovom smjeru, jer su bili puno puno agresivniji i kvalitetniji.. Barcelona s onakvim pristupom nije zaslužila dat gol.. To govorim kao navijač Barcelone! Sve će bit dobro ako se uspiju oporavit do sljedeće prvenstvene.. Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Možete reći što hoćete, no kao navijaču Reala teško mi pada izbor između Barce i ATM. No, koliko blasfemično se možda čini, ipak sam za Barcu jer igraju čišće i ajmo reći atraktivniji nogomet. I Simeonea organski ne podnosim.
Baš me zanima kako bi izgledalo kada ne bi sudac dopuštao grubu igru. Tada bi ATM bio nula bodova. Par kartona na početku i ajmo čisto igrat. Nadam se da će i biti tako. |
Meni je Simeone car. Cesto ga usporedjuju sa Mourinjom, barem u mojim krugovima. A ne vidim zasto? Njegove ekipe se brane kad igraju protiv jaceg protivnika, ima cvrstu obranu, igraci jako nabrijani i borbeni. I tu sva slicnost prestaje.
Jer simeone ne pali svoje igrace na nacin da vrijedja protivnika, krivi suca, fizioterapeuta, los dan, bla kenj, bla kenj. A njegova ekipa cak igra nogomet. I nije imao budzet od pola milijarde necega. Lik vec par sezona od trulog kupusa pravi odlicnog odojka. Svaki pravi zderonja mora cijeniti takvo kulinarsko umijece chefa Simeonea. Ekipa gine za njega, on sve poprilicno emotivno dozivljava. Vidi se da je entuzijast, i da ga ekipa voli. Za razliku od recimo Enriquea koji mi djeluje potpuno bezlicno, ali i jadno. Njegova izjava da je ekipa dala sve od sebe i da nikog od njih ne moze kriviti ni za sta je dno dna. Pa pretrcali su 12km manje od atletica. Messi pretrcao jadnih 7km (grizmann npr. 12 i nesto). Lik se sece po terenu. Ali tu je valjda isti sindrom kao i sa Ronaldom. Glavna zvijezda je veca od svih, pa i od samoga kluba. Kako je Benfica ispala, dalje navijam za ATM i iskreno se nadam da ce dici pokal. Najmanje bih volio da ga City osvoji, iako je real opasno blizu istih :) |
Barca zaslužano popušila, ostaje eventualno prvenstvo i kup iako i za prvenstvo je pitanje ako nastave ovako. Nevjerojatan pad forme u najbitnijem trenutku.
Citiraj:
|
Ajmo malo interno predviđanje parova za sutra:
Evo moje: City-Real Atletico-Bayern Naravno,City i Atletico domačini prvu tekmu! |
Znači vjeruješ da će Real, nakon što su u zadnjih 5 utakmica lige prvaka u eliminacijskoj fazi svaki put izvukli uzvrat kod kuće, tako nastavit i dalje?
I opet izvuć najlakšeg protivnika? Koja je vjerojatnost za to? :D |
|
Real - Atletico
Bayern - City Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk |
Vidim da je već počelo pljuvanje po Luču :D iako po meni nepotrebno, jer ne može trener trčati umjesto igrača. S druge strane imao sam čitavu sezonu nekakav dojam da Enrique u stvari nije glavni ideolog trenutne Barcine igre, već netko drugi tj. netko po strani, jer sam u puno utakmica primjetio da su Luisove izmjene i savjeti za vrijeme igre donijeli manje utjecaja od npr. nekakvih okolnosti na terenu (faulovi, ozljede, sudački kriterij, pogreške pojedinih igrača i sl).
Da li im je taktiku krojio netko iz Cruyffova kampa nisam siguran, ali mi se sve više čini da je Enrique ovdje bio više kao osoba za odnose s javnošću, nego nekakav glavni mastermind. Ovo je uglavnom bilo maskirano čestim strahom slabijih protivničkih momčadi, pogreškama u obrani protivnika ili nekim sumnjivim sudačkim odlukama, a tek kada je naletila momčad poput ATM-a (uz suca koji pušta malo čvršću igru), tek tada su se počele otkrivati mane u momčadi. Doduše, prvo je Zidane u svojoj utakmici na Nou Campu otkrio neke kondicijsko-taktičke nedostatke Barcelone. Što se Messija tiče, lako moguće da je bio taktički loše pozicioniran od strane trenera te je samim time minimiziran njegov utjecaj na njihovu igru. Ovo se također često znalo događati i s Ronaldom kada su ga u više navrata tijekom sezone pokušali ograničiti određenom pozicijom ili ga postaviti kao špicu, što je na kraju davalo vrlo slabe rezultate u pojedinim utakmicama. Što se parova tiče, City bi možda bio idealan protivnik Realu, dok je pak Beusan natuknuo da bi volio vidjeti bavarce uparene sa madriđanima. Čovjek je pogodio PSG-City par prije izvlačenja, pa možda pogodi i ovaj put :) Atletico bi ipak ostavio za kasnije, čisto iz razloga što sam ih već gledao dvaput protiv Reala ove sezone. |
Citiraj:
|
Nadam se da će švabe osvojit. :)
Citiraj:
|
Messi je jučer izgubio i zlatnu loptu za ovu godinu,vrlo vjerojatno!
|
Pa tek je završio prvi kvartal i sva natjecanja su još otvorena tako da je malo prerano za pričati o zlatnoj lopti.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Vode 0:2 protiv crvenih. Citiraj:
Ove sezone su oba poraza ATM-a u prvenstvu (oba 2:1) bila praćena raznim skandalima i VRLO malim razlikama u kvaliteti, dok je Realov poraz doma bio isključivo posljedica teške nebalansiranosti Benitezove momčadi (Casemiro nije igrao iz nepoznatih razloga), te su Baleu, Benzemi i Jamesu to bile prve minute nakon ozljeda (forsirani su za tu tekmu). Taktički je također ta utakmica bila nešto najlošije od Reala u zadnjih 2-3 godine, tako da je u stvari ta tekma puno više govorila o velikim problemima u klubu, nego što je najavljivala nekakvu znatnu Barcinu nadmoć nad madridskim klubovima ove sezone. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kristiano je prije koju godinu dobio tu glupost zbog dobrih igara u drugom dijelu godine (Kolovoz do Studenog) iako je Messi totalno izdominirao prvi dio godine. Ukoliko Messija izdominira u drugom dijelu godine, a Kristiano podbaci, onda će je Messi opet pokupit. |
Citiraj:
|
Citiraj:
u sezoni 2012./2013. Messi je izdominiro drugi dio sezone (prvu polovicu 2013.), bio je puno bolji od Ronalda u tom periodu, ali zato je Ronaldo strahovito krenuo u drugom dijelu godine (prvi dio sezone 2013./2014.) - uključujući onih 8-9 golova u prvih 4 tekme LPa. Zbog toga je i dobio loptu. Nemoj zaboraviti da to glasaju svi izbornici i kapetani svih članova FIFA-e. A ljudi imaju tendenciju da glasaju po onome što im je najsviježnije u sjećanju. Uostalom, ako Kristijano bude prvi strijelac EPa, a Portugal dogura do finala, plaćam ti i cugu i klopu. |
Citiraj:
No opet, smiješno mi je kad neki tu iskoče na trenutke i nakon što Ronaldo prelomi jednu bitnu tekmu u zadnje 2 godine, proglase ga najboljim na svijetu. On zabija manje golova po utakmici od Messija, njegovoj statistici pridonosi hrpa penala pa ga i zovu Penaldo, ima manje asistencija i utjecaja na kreiranje igre i prilika suigračima, a nema niti individualnih niti klupskih trofeja kao Messi. |
Citiraj:
Tko god ih izvuče ima najviše šanse od ostalih da igra finale. EDIT: Nemojte opet mesi i kristina jer nema smisla, fakat nema :) Ionak je ta nagrada za najboljeg igrača glupost, jedan Iniesta ne može dobit ni jednu godinu tu nagradu... |
Citiraj:
No Ronaldo bi mijenjao sve pičićije i naslove s Realom za tu nagradu. |
Pošteno, evo Liverpool se vraća...
|
Dobra tekma.
Ode liverpoolu zadnji vlak da ulovi lp iduce godine. Nadam se da ce borusia osvojit ovaj kup. |
Jebote... :D
I sad baš ja moram na posel, damn :lol2: |
3:3
Uff bice sad napeto do kraja |
Da da, 12 minuta zestokog sexa :D
|
Čestitam Čačiću :D
|
Lovren :D
|
Haha
Lovren za 4:3 |