![]() |
Neki od jiayu modela (cini mi se da je g5s)
|
Citiraj:
Moja zamjerka je da je zvučnik slab, to jest nema nikakav sound, ali s obzirom na cijenu to je očekivano. |
Citiraj:
|
Citiraj:
S obzirom da 4400 i 5000 imaju fiksirane baterija, a 4000 ima izmjenjivu, bilo bi zanimljivo vidjeti bi li ta odgovarala i u neke druge modele. Jako me vuče da naručim thl 4000 za dragu (valjda će 4000mAh biti dosta; uvijek ode na posao s 20% baterije na W100 i crkne joj negdje u gradu :fuming:), ali razum kaže da je još neprovjeren. A ako ne naručim sad, trebat će mu 3 mjeseca da dođe. Ima tko savjet? Btw., molim na PM gdje ga se može dobiti za sličnu cijenu ;) |
Steta za 3g na tom Thl u ... Uskoro iz firme prelazimo na Vip pa ne bi bilo brzog interneta... Jel ima tko onu pro verziju? Tamo je 3g na 900...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
ako ipak budem u situaciji da ju vagnem, postam u review EDIT: baterija je 70x60x3 mm , četri pinska, pinovi smješteni sa lijeve strane http://s3.postimg.org/yjd1lmxsf/IMG_20141122_134831.jpg |
Bateriju sam ja vagao u nekim prijašnjim postovima. Evo da ponovim:
THL T6S deklarirano 1900mAh - izmjereno 1750mAh (35g) -150mAh DOOGEE DG310 deklarirano 2000mAh - izmjereno 1750mAh (35g) -250mAh Coolpad F1 deklarirano 2500 mAh - izmjerno 2350 mAh (47g) -150mAh ZTE V967s deklarirano 2500 mAh - izmjerno 2450 mAh (49g) -50mAh Xiaomi Hongmi 1S deklarirano 2050 mAh - izmjerno 2100 mAh (42g) +50mAh Sva mjeranja na istoj vagi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
U jednom dijelu objekta H+ i internet leti, samo metar dalje pada na 3G i net se vleće ko krepana mačka od tada gledam mobaće samo koji imaju 900/2100 MHz |
To nije argument, nema to veze sa frekvencijom vec signalom u tom konkretnom objektu.
|
Zato sto u nekim ruralnim područjima 3g kod tele2 radi na 900mhz
|
Znaci samo tele 2 ... Vip onda igra... Hvala:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
U Božidarevićevoj se u različitim dijelovima prostorije spaja na različiti odašiljač. Isti slučaj je ko mene doma. Moj Ampe je uredno na H+, Mlais samo 3G (isto tako i Domi X5) |
Ajde ti probaj stavit samo wcdma način konekcije u postavkama mreze, ako se oba spoje i onaj koji ima 3g na 850 i onaj na 900 onda ti je sve jasno. Jer ako nisi na 3g mreži onda je način prijenosa podataka edge
|
Meni su iz HT-a rekli da koriste 3G i na 900 MHz.
|
Možete dati preporuke za best buy do 1000 kn (130 eur).
Max 5", ne treba neka zvijer od procesora, samo da radi fluidno i da baterija može izdržati jedan dan. I htio bih kupiti iz neke trgovine s europskim skladištem, tipa efox. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
antena koje prenose 3G signal na 2100 MHz. Dakle, 900MHz je vrlo zanimljiva stvar većem broju hrvata. U ruralnim područjima, kao što već zna većina ljudi u ovoj temi, svi domaći operateri koriste 900mHz radi boljeg radio signala (brda i doline...) Citiraj:
Ne kontam ni zašto te nekakvo izbacivanje nagoni da sebe nazivaš internetskom zajednicom? Pitam se čemu je tu zapravo riječ? I ne vjerujem da noću samsunzi radi slike na kioscima. Uopće. :D |
Citiraj:
|
Već je bilo pitanja i citiranih odgovora ovdje ili na forum hr, pa smo se uvjerili da 3 domaća operatera koriste 900MHz izvan gradova.
2100MHz skoro isključivo u gradovima i većim naseljima, 900MHz skoro isključivo izvan gradova |
Hvala svima na informacijama.... Dakle 900 MHz DA bi kod nas u Zagorju sve funkcionoralo...
|
Da. Odašiljač s 2100MHz i zagorski bregi se ne ljube preveč. :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
- većinom su bazne na 2100 Mhz, a u nekim ruralnim područjima rade isključivo na 900 Mhz. S vremenom će i takve bazne raditi i na 2100 jer će se raditi na proširenju kapaciteta 3G mreže Kao potvrdu ove gore tvrdnje, moj THL W7S ima H+ na tele2 mreži u Selinama kod Zadra, koje su tipično ruralno mjesto, tako da pitajte operatera, bez obzira koji je, za vaše područje. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa i nije baš dezinformacija. odgovor od VIP-a sugerira da ima više 2100 stanica u ruralnim područjima nego što sam napisao.
Ako znamo kakva je priroda signala na 2100MHz onda mi izjava da će širiti mrežu sa 2100Mhz odašiljačima po šumama i gorama izgleda kao totalna dezinformacija. Proguglaj malo zašto uopće koriste 900MHz antene :) A što se tiče vjerodostojnosti teleoperatera, prvo smo imali izjave od pojedinih da uopće nemaju mrežu na 900MHz-a, sjećeš li se? Ne bih više o ovome, zabrazdismo u offtopic... |
Citiraj:
@ dakok, ako kažeš da su van gradova samo 900 MHz bazne a nisu, onda je red da se to i napise.. OT , EOD |
Ne kužim, kaj trebam napisat doktorsku dizertaciju??? Ili pišem kineski??
Mlais MX 28 NEMA WCDMA na 900 MHZ (ima 850), kraj njega Ampe A605 koji IMA WCDMA na 900 MHZ. Na Mlais-u piše konekcija 3G, na Ampe H+ Na Mlaisu se internet vleče ko magla, na Ampe leti Zaključak: odašiljač teleta je na 900 MHz U Zagrebu u Rudešu oba imaju oznaku H+ i oba imaju "normalni" internet Jel sad jasna razlika?? Iste sam razlike uočavao i ljetos na putu prema Korčuli. I za mene su mobaći koji nemaju 900 MHz prekriženi. Točka po tom pitanju od mene. |
Citiraj:
@dakok, teorija je jedno , praksa drugo. |
Ako je odasiljac na 900 a mob ima samo 850 nema sanse da napise 3g. Pisate ce E ili G ako je signal jako slab.
Taj mob kojem pise 3g a ne hvata h+ ima malo problema s 3g-om opcenito. Treba probat drugi koji radi samo na 850 pa vidjeti hice li isto napisati 3g |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
I još jednom, pročitaj čemu 900MHz van gradova pa ćeš znati da one od 2100MHz nemaju previše smisla izvan grada. http://i.imgur.com/Kj6SDJ4.png |
nisam našao tvoj prijašnji post, možeš reći na koji naćin si izmjerio koliko ima mah
Citiraj:
|
Vjerojatno po ruskoj metodi koja veli da težina 1g baterije daje ~50mAh kapaciteta iste..
|
Mi smo mala zemlja i nije problem dobiti pokrivenost 2100MHz mrežom. Prednost više frekvencije su veće brzine prijenosa podataka, prednost 900MHZ mreže je veči doseg ali uz manje brzine prijenosa.
Definitivno je budućnost širenje 2100MH mreže, zašto ne vjerovati operaterima ako tako kažu. Mislim da ih je u tom zaustavila ova recesija i veliki pad prihoda, u suprotnom bi vjerovatno već imali 2100MHz pokrivenost na 99%teritorija. |
Pandawill
Na Pandawillu novi smarthphone odroni - KOLINA (za one koji će glasati za Kolindu!) i COKI (za one koji će glasati za Iveka!) !
Navali naivni narode... a Dakok neka ažurira spisak odrona! :lol2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:24. |