![]() |
@d4rk_ch1ld
Baš i nema smisla. Razlike možda bude u sintetičkim testovima, ali u realnosti baš i ne neke osjetne. |
Poceo sam se danas malo igrat s njim i naišao sam na još jedan problem. (gt99)
Koristim tele2 karticu i nikako mi se neće spojit na mobilnu mrežu. Probao sam mijenjat slotove za karticu, ukljucivat i iskljucivat 3g, gasit i palit wireles i jos neke kombinacije, al nikako nece. Data conection je tele2, 3g isto i odabran je gsm/wcdma auto mode, pod preferred networks net id 21902, priority 0 Daljnih opcija nemam, a pozive i poruke mogu normalno slat. Ima tko kakav prijedlog il fix? |
Upiši APN-ove
|
Citiraj:
Iskustva jedinog koji je za sada sa njima poslovao su na forum.hr,ako se ne varam i bila su pozitivna. Ima nas dosta koji smo nedavno naručili pa čekaj iskustva,možda je navlakuša sada a možda čekaju da se posao malo više razvije pa da onda zavaljaju malo veči broj ljudi. Uvjek imaš opciju dispute na paypalu,ili jednostavno ne naručiš i mirno spavaš. |
Citiraj:
Ima itekako smisla. Možda ne za brži rad aplikacija odnosno njihovo učitavanje, ali svakako će ti skratiti vrijeme potrebno da prebaciš sa i na nju bilo što veće od 1GB! P.S. ja neznam kakv ti mob koristiš, ali ja još nisam vidio niti jedan u kojeg ide SDHC kartica :D Ali zato sam ih vidio puno u koje ide MicroSDHC ;) Ja sam kupio ovu za svog GT99 za 150kn :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Stigao Lenovo A760. Cijena trenutno na minidealu oko 100 dolara :)
Prvi dojmovi su vrlo pozitivni. Ekran u usporedbi sa THL W100: Malo niži kontrast, inače izvrstan Ima sve jezike tako i Hrvatski što je pozitivno. Procesor Qualcomm MSM8225 4 jezgre Uređaj nema nikakvog laga ili nešto slično. Za razliku od nekih MTK uređaja navigacija radi savršeno. Lociranje satelita u nekoliko sekundi i u vožnji autom precizna Wi-fi funcionira bez problema i signal lovi bolje nego thl w100 Za ove novce preporučio bih svakom jer nema premca. Najveći problem ovog modela je: Nema prednju kameru (ovisi o potrebama, meni ne treba) 3G mreža radi jedino na T-mobilu i vjerojatno Bla-bla Na ostalim mrežama je nemoguće uspostaviti internet putem 3G mreže jer jednostavno ne možete ručno unijeti APN, a t-mobile prepozna automatski. Pošto imam Tele 2 mora u prodaju :( |
za te novce je super. jedino ako je nekome bitno isto jer nema bljeskalicu
a inače kako misliš da nemožeš ručno upisati podatke ? |
Citiraj:
Nego, je li tko nedavno naručivao haiera W910? Zanima me ima li ikoji shop u kojem je još dostupan. Ovaj moj lokalni diler isto nema :( Također, na par mjesta se pisalo da se više ne proizvodi. Istina? edit: Mač oblajđd, Druže Brko. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hm, ja bas jucer trazio refund za haiera nakon sto sam ih kontaktirao u vezi moje narudbe od 16.09.
I kaze mi Clara:) da ih nemaju na stanju i da ne znaju da li ce ih vise dobivat |
Citiraj:
|
Ima ih na ebayu, malo jesu skuplji, al mozda se nade.
|
Citiraj:
|
Biće na banggoodu, obećala/obećao Wency :D
|
Citiraj:
Odradi sve i kada na kraju treba upisati podatke izbaci istu grešku |
kaj velite na ovo: http://www.ebay.co.uk/itm/2009557614...84.m1423.l2649
|
Odličan je taj Dell Streak Pro ali zanima me kakva je podrška pošto je stari android na njemu i vidim da se nađe po internetu 4.0.3 softvera
|
kako da upalim mobilni internet na Cubotu One? u postavkama je ukljucen ali ga ne prikazuje.
|
Moraš upisati APN da bi mogao surfati.
|
Citiraj:
Pitanje da nije kopija, i jel će lupiti PDV jer je izvan EU. |
Citiraj:
Znaci na tele 2 sam mreži...odem na njihou stranicu- http://www.tele2.hr/podrska-korisnic.../cc81/?typid=1 U postavkama apn u mobitelu napisem ono kaj imam od podataka na ovom linku. A u APN postavlkama telefona ima jos brdo toga tipa: Ime, APN, Vrsta APN-a, proxy, port, korsničko ime, zaporka, poslužitelj,...znaci ne znam opce di da kaj upisem...Jel znas kaj točno moram di upisat, ti isto imas One-a, pa mozda znas? Mislim da mi je proradio prijenos podataka, ali sad opet nemrem surfat, jer kaže: '' Provjera autentičnosti preko proxy poslužitelja nije bila uspješna'' |
Upisujes samo ono sto ti pise na tele2 stranici, ostalo ostavljas prazno.
|
Da, ali stavku ''početna stranica'' nemam gdje upisati. Nigdje mi se u opcijama ne nudi to.
Riješio, radi! |
Citiraj:
|
Citiraj:
gdje to vidiš ? meni piše: Item location: CARDIFF, United Kingdom te dole pod shiping: All items are shipped from OUR UK warehousein CARDIFF |
Seller information. Čim vidiš da je pošta besplatna, znaš da je kina. :D Ali možda se varam...
|
Nije li malo previše dati skoro 100 GBP za to čudo?
@jvc Kako si riješio? Opiši da i drugi znaju. btw, više nemam Cubot One :D |
Citiraj:
evo primjer, Banggood ima opcijukod određenih proizvoda da možeš birati iz kojeg warehouse-a da ti pošalju i kod njih postoji warehouse UK... te sam već par puta naručio s opcijom warehouse UK i sve što sam do sada tako naručio je došlo direktno iz UK-a za 4-5 radnih dana. isto sam primjetio kod određenih kineskih sellera na ebay-u. pa vjerojatno i ovaj kinez ima tako. |
Istina, ja sam jednom naručio iz BG skladišta UK, mrvicu je skuplje, ali dodje za 3 dana.
|
ja sam zadnje ovo naručio iz UK-a sa Banggoda
http://www.banggood.com/Wholesale-US...n-p-61539.html i već je stiglo :chears: |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
dobio mail od geekbuyinga da trenutno nemaju haiera, te da ce ih supplier dostavit krajem ovog mjeseca...imate li iskustva sa geekbuyingom - jeli muljaju, oce se ovo otezat u nedogled ili bi stvarno trebalo doc...
|
Zaboravite na Haiera. Meni su vratili novce s Focala jer vele da ih više ne mogu nabaviti.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Od onoga što piše na tele2 stranici sam upisao samo ''naziv profila'' i ''apn'' i to je to. Ovo ostalo je bezveze, nakon upisa sam rebootao mobitel i proradilo je. |
Citiraj:
Si probao možda u XML fajl ručno dodat postavke? Daj ga bubni tu, pa da se malo poigramo sa Tele2 postavkama :) Nalazi se u \ system \ etc \ apns-conf.xml |
Citiraj:
Jos uvijek se zayebavam sa cubotom i flashanjem roma. Uspijem ga pokrenit i zacudo radi neko izgledno vrijeme i prckam po settingsima. Uspia sam instalirat i cwm-ov rom manager i tamo pokusavam vidit jel cwm up to date. Cwm je 5. nesto ali posto u rom manageru moj cubot nije u listed devices onda nema checkiranja i updatea cwma nego manualno moram checkirat da je cwm 3.+. u CWM recovery meniju na vrhu pise "rua1 autoCWM v5.5.0.4 for CUBOT GT99" sve to napravim i sad idem install rom from sd card. Odaberem rom u .zip fajlu s sd kartice, mob se reboota u recovery i pokrene se postupak instalacije, ali opet dode do istog problema s mountanjem kartice. Nakon 20 sekundi bezuspjesnog pokusaja mountanja kartice, proces flashanja faila i opet sam na pocetku. Nije mi jasno kako kartica uredno radi u drugom mobitelu, kako je uredno vidim u file manageru dok cubot radi i kako je rom manager takoder pronalazi i uspjesno odabirem rom sa kartice a kada treba "mountat sd" ne uspijeva nikako. Pretpostavljam da se rom ne moze stavit na internu memoriju uredaja i onda flashati? Smrdi mi na cwm problem jer ovaj uredaj nije medu "listed", ali opet mnogi cuboti su vec flashani na ovaj nacin i onda ta opcija pada u vodu. Poprilicno sam frustriran sa svojim cubotom za sad i sluzi mi ko skupljac prasine trenutno :fuming: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:21. |