![]() |
Ajmo Rooney ulazi , ajmo na 2:2!!
|
Ulazi Wayne, neka spasi Vragove. Slusao sam prije tekme zasto on nije u startnoj ekipi, i zvucalo je apsurdno, od prve sekunde je trebao biti na terenu
|
Pa to je to , Ferguson se zahebao sa njim i sudac je
pristran |
Šahtar popio tri komada.
|
Luka glavni...
|
Turcin sudac na srid Old Trafforda osteti ManU, genijalno. Old school huligani ce trazit krvnu osvetu...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Rooney igra za trojicu, kao da oni imaju čovjeka više |
Je, čekali do 73-će minute da ga stave...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nek ide u **** sa tom "strategijom"
da je Wayne od prve minute unutra bilo bi 4:2- Pa Real je u panici sa igračem više od kada je on u igri! |
Kaj su upće naveli zakaj nije igral odmah?
|
Real uvjerljivo ide dalje.
|
ako itko zna odgovor na to pitanje.
Valjda se Ferguson mislio samo branit doma?? |
penal ko kuca, utd pokraden i to dobrano.
nema veze, ako nista drugo real nema sanse dalje :) |
Citiraj:
Diego Lopez briljira. |
Citiraj:
|
Jedva čekam čakira u realovom dresu, to je njihov sudac.
Odlučio je pobjednika. |
Iako sam htio da real ispadne, i da MU ide dalje, crveni je zasluzeni.. I eto, to je promijenilo sve..
btw, ekipa iz barcinog tabora, recimo da boateng uleti tako messiu bi li onda bio crveni? |
Giggs legenda, samo mi je žal kaj s takvim klubom može igrat samo po pajcek turnirima :(
Citiraj:
|
Citiraj:
Crveni nije poklonjen,mogao je čovjeka ozbiljnije ozljedit,i nepažnja i nemar se kažnjavaju,možda sa ovakvim ulogom djeluje ovo kao krađa,ali greška je to velika Nanija koji si je dozvolio toliko nepažnje. Trebat samo Gledat. |
Real bolji, i ide dalje :) Svaka čast!
Ono nije bil crveni karton, tu je Man pokraden 100%, ali neka glavno da Real ide dalje :) Kak se to zove, sportska sreća :) Edit: ovo nije CRVENi karton ni po jednoj osnovi, ovo je poklonjen crveni karton iliti velika greška suca... nema govora o kartonu. Tu bi i žuti bil diskutabilan... |
Citiraj:
Naravno da ovo nije crveni. EDIT: @router Mislim da smo to završili, sad gledamo nove suce, a evo ga, ima ga i real. Osim toga, u ovakvim utakmicama su pravila malo blaža baš iz razloga da jedna ne stopostotna odluka suca odluči utakmicu, što je danas slučaj. |
gdje su nasli ovog golmana,pa covjece brani ko lud...
|
Citiraj:
Vidjet cemo sto je crveni za tjedan dana kad se budu djelili s zanimljivim kriterijem.. |
Opet se govori o namjeri?
Tko hoće, ja ću mu uletit s kopačkama ( 6 čepova- fini aluminijski) u pleksus. Jednom slučajno, a drugi put namjerno. Pa da vidim hoće li se osjetiti razlika ;) I da ne zaboravim, El Parajo dominira ;) |
Za crveni veli sad i engleska komentatorska svita da je bio, ali je sviran mozda nespretno, po pravilima to je za crveni ali recimo u premiershipu to ne bi bilo svirano. Nesreća za United.
A da se osvrnemo da Modrića koji se usudio pucat pošteno? Svaka mu čast, mislim da je ovim ulaskom i odigranim pokazao se itekako. Engleski mediji ga kuju samo u asistenta i kako je promašaj za real i uspjeh za totenham kako ga je utrpao, pa evo im gola jednog |
Da , zabio je momčadi koja je pokradena i imala igrača manje.
Neš ti reference. Inače , ono što je do poluvremena bila vrhunska utakmica postala je vrhunska sramota koja sa sportom nema ama baš nikakve veze. |
Tko ne bi volio šus s kopačkom u pluća? :D Nani gleda Arbelou (inače panjinu) u zadnjim sekundama i ne spušta nogu. U zraku se čepovima zabija u njegova prsa. Stvarno ne znam ko je tu lud? :stoopid: |
Citiraj:
|
Pokradena je momčad samo time što je igrač kalibra Rooneya ostavljen na klupi ispred neiskusnih potencijala i jedne 39-godišnje legende, te jednog nemarnog pojedinca koji je u sekundi poništio sav trud momčadi.
|
@ivan77
I to sve u korist reala se dogodilo minutu nakon sto si ti napisao: Citiraj:
|
iskosa, nije direktno u prsa, glupost, najobicnija gluma :)
Pa sad vi serite da je barca takva, svi su isti. Sudac je usrao utakmicu, diskutabilni crveni, zuti svakako, ako je ovo crveni sta su onda laktovi ramosa kroz cijelu utakmicu? Kontakt u 16rcu je penal, ajde molim te. Da je real odigrao odlicno rekao bih nije promjenilo tijek utakmice, ovako, sviraju kurcu i produ dalje. Neka, dao bog da ih bayern dopao :) |
Citiraj:
|
A vidi realovaca - inace dezurnih pljuvaca barce - sto su izmigoljili iz rupa i brane fasisticki frankov klub :D:D
Nego, steta za MU - nije da su briljirali, ali su ipak vise pokazali u ove dvije utakmice i trebali su proc. Citiraj:
|
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Svi sami fudbaleri....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:46. |