![]() |
Ma, dajte, jel zbilja nitko nije igrao botf?
Trebali ste. Stara turn based strategija, ali odlična. Na već spomenutoj stranici ima dobar forum i vrijedi ga posjetiti. Pa navalite... |
kakva je grafika? mislim lici li to na sta?
|
Stari TBS - ma kakva grafika:D Al nije stvar u grafici, već u igrivosti:)
|
da se nadovezem na tvoj odgovor. Da li je tko igrao Elite iz 84? Igrivost je jebena....
|
Jesam, starom u yayima:D :D
|
Citiraj:
|
Kad smo kod Elite, igrao sam X: Beyond the frontier. U recenzijama sam čuo da su slične u nekim aspektima. Nastavak X2 nisam imao vremena.
Elite nisam igrao iz istog razloga kao i Izaslanik :D |
Citiraj:
Jel se gledaju večeras reprize?:rolleyes: |
Meni je frend pričao da postoji igrica ST:Avey Team, sad neznam dal postoji pa vas pitam?
KAj se tiče epizoda ja ih budem snimao, u TV storiyu je pisalo da budu cijellu noč pa da nas ne zajebu pa da stave više epizoda u reprizu!!!:clap: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel ko ima Avey Team??????? Pa da vidim tu igricu.
Ice kaj se radi u toj igrici?? Danas sam nabavio Armadu2 konačno!:clap: |
Citiraj:
|
Bubba daj malo pojasni o igrici.
|
ICe imaš točno 1000 postova više od mene!!!:D
|
Citiraj:
|
Ma ništa od epizoda, samo jedna.:(
Dobra je armada a ima i puno modova za nju na http://www.armadafleetcommand.com Jel igrao tko Star trek: Borg? Sjećam se da sam davno vidio walktrough al nikad nisam vidio igru. |
Citiraj:
inace pa kaj si ti lud, da to idem na faksu sve skidat pokvaril bi si prosjek dnevnog boravljena na faksu:D :beer: |
woooow...ste gledali danas star trek?
bilo je ljubljenja....omg...kapetanica se cmakala....:) ...jedva sma docekala danas da gledam star trek...prosli tjedna mi je bio malo tuzan....:( ...cijeli tjedan bez tuvoka i kompanije |
to je ona epizoda kad je skoro cijela posada osim doktora i cakotaja zavrsila na nekom planetu i kad su im izbrisali pamcenje ?
|
Ajme ljudi nemojte mi spoilat priču ja još moram odgledat snimljeno.;)
|
ja sam nazlost danas propustil. dosel sam doma u 16 h i legel drito u krevet. evo probudil sam se u 20h pa je malo bilo, nazalost,, prekasno za ST.
nis bude se jedna nocna u nedjelju odradila:D ;) |
LAGANI SPOILER
Nije mi jasno di su bili Tuvok, Jurot i Vorik ako ne u suspenziji. Sa Brenarcima sigurno nisu bili, kako ih onda nisu otkrili Devorci??:confused: BTW Parisa još nema za kormilom, sad kad je zastavnik vjerojatno čisti ispuh:D |
kolko je bilo epizoda ovaj tjedan i koje su bile ? nisam gledal kad sam bil na dužnosti svaki dan popodne:D
|
|
Citiraj:
|
damn , hund mater
Prokleti HRT je prebacil termin Voyagera sa 16 na 12 sati svaki dan :rambo: :rambo: :rambo: sad nem mogel to više gledati niti kad sam ujutro niti kad sam popodne u školi : quake : : Machineg : sniper :
a to su pomaknuli zbog one glupave serije "Pleme" o djeci koja su ostala sama na zemlji nakon enkakvog virusa koji je ubil sve odrasle :rolleyes: |
Ma najbolje je nabaviti sve epizode na DVD-u i u miru pogledat.
U Pon dobivam Nemesisa I Avay team. Film sam pogledao no u pon cu ga dobit za stalno |
Re: damn , hund mater
Citiraj:
|
Stvarno je jadan ovaj HRT - jebo majku :grrr: :grrr: :grrr: Prije sam lijepo poslije prakse doma, pa taman počinje Vojđo- milina... A sad se možemo jeb*t !!!! Naravno- ima izuzetaka koji su doma po cijeli dan :p
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:40. |