![]() |
Odlična epizoda.
Uz prvu najbolja u ovoj sezoni. M5 je... maestralan... stvarno sve ostalo jednostavno blijedi u usporedbi. Samo nadao sam se da će ga Clarkson voziti za snimanje, on uz sve gluposti i majmunarije što radi stvarno uvijek nađe fenomenalne riječi da opiše fenomenalan auto. Zanimljivo koliko je novi M5 brži od starog, a ima samo 50 KS više, a šteta što novi nema V10 :) Nažalost, kraj sezone. Bili su dobri. JEdva čekam sljedeću. |
Vrhunska epizoda, Raikkonen je komedija :D
|
doista prave veliku reklamu audiu sa tim "zajebancijama" na njihov racun
mislim znam da na BBCu nije dozvoljeno oglasavanje, ali covjek se zapita nakon ovakvih stvari gdje vec u 2 emisije bez razloga to rade lol inace oke emisija zakon ono njihovo utrkivanje, stvarno bih volio probati :D i slash je napravio zakon obradu uvodne spice |
Citiraj:
Svi ovi "mainstream" auti poput M5, CLS63 AMG, SL55 AMG, Audi RS4, RS5, RS6, RS7, S8, Passat R36, Nissan G37 i slicni ce ipak biti sto manje obujma, prednabijanje (kompresor, turbo ili oboje) i to sve u skladu sa ocuvanjem okolisa. Jedino sto se meni osobno kod takvog tipa auta i motora svida je okretni moment, no vec sada BMW M5 ima sinteticki generiran zvuk (preko zvucnika) da bi se dobio zvuk motora priblizan onome sto vlasnici ocekuju, a sve zbog zadovoljenja ekologije, potrosnje i buke u okolisu. Ali zato su tu uvijek, kao i sa compovima, aftermarket firme! ;) |
Pa ovaj Raikkonen je legenda. Bio mi je i prije, al sad je još veća.
Inače predobra epizoda, komotno je moglo u 2 ići. Šteta što je sezona završila :( |
Malo sam razocaran sto nisu Porsche 991 testirali!
|
sta ovi na HRTu rade...doslovno izbacili cijelu news sekciju danas
mogu mislit sta ce napraviti od afrika specijala. |
to rade na svakoj... ali bar ovako i moja mater gleda top gir i fanatično ga čeka ponedjeljkom jer smatram da bi svatko trebao biti oplemenjen sa tim i takvim materijalom kao osoba :D
|
Jedini nacin za opisat ovu epizodu je
Great fun! Zivjeli Clarkson, Hamster i Cptn. Slow :goood: :D:chears: Nekad se gledajuci ih osjecam ko da sam opet star 12 godina... :D A i odjavna spica mi je bila do jaja ovaj put :D Bolja je ova verzija ;) |
Citiraj:
ali ovaj put doslovno sve izbacili (iako u ovoj epizodi nije bilo toliko price o "novim" autima vec su se sprdali na racun porschea, tj predmeta koje prodaju - lule, kemijske i slicno) u polar specijalu su izbacivali neke scene, sve samo da skrate emisiju za 10min.. |
hebiga... mora biti negdje žrtva, đelo odabrao :D
|
Kako se jednom epizodom spasi cijela sezona :)
Mislim da mi je ovo jedna od top 5 epizoda u zadnje 3-4 sezone. Odlicni auti, atmosfera, Raikkonen legenda, trka na kraju... tek sad vidim da i @draksa dijeli misljenje samnom |
Meni je samo čudno kako cijelu sezonu Rimca nisu spomenuli. Šteta... Valjda i tu igra ime.
|
Kaj se rimca tiče mene fascinira, oni su kakti prodali 10 modela, a još ni ovaj koncept nije napravljan do kraja, a i pitaj boga dal ikad bude:roller:
|
Ak vam je dosadno, pogledajte Top Gear US... Sad gledam drugu sezonu, i cak su mi prilicno dobri, nasmijao sam se dosta. :P Za prvu se ne sjecam kakva je bila.
EDIT: krepavam od smijeha, do suza... Ludi su. |
Pogledao neki dan epizodu gdje su big rig kamione vozili, fora dosta! :)
|
Nazalost i potvrdjeno je. Ove godine nece biti novih epizoda top geara osim bozicnog specijala :(
|
:( :(
|
Jel se zna zašto??
|
Jel nisu tak i ove godine u 1. mjesecu počeli
|
prije je bilo 2 sezone u godini, u siječnju i srpnju. sad zbog olimp nista do 2013., osim xmas speciala
|
Citiraj:
:roller: |
ma kralj :D
|
Citiraj:
|
|
|
|
iako je jos i prije na fejsu bilo, http://www.pohrani.com/f/3n/b/2cXsab9x/clipboard01.jpg
|
Citiraj:
Damn sorry, ne vidjeh :D A izgleda epski. Prelijep auto, i fenomenalan! |
Savršenstvo :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:41. |