![]() |
Ima li tko ideju zašto mi defender cijelo vrijeme briše određeni file. Prepozna ga kao hack tool što nije i nakon unatoč tome što kliknem allow, opet nakon nekoliko dana ga izbriše bez da me upozori.
Kako to riješiti jer mi već ide na jetru. |
Citiraj:
|
u prinicipu ga flaga ako se mijenja ili se pali (service) dok ti nisi aktivan.
|
Moja iskustva s defenderom su takva da jednom kad uzme neki file na zub, ne pušta tako lako, bez obzira na exception, allow, šta već. U mojem slučaju sigurno nije bilo pitanje toga da se exe mijenja ili da se sam starta. Problem sam riješio tako da sam promijenio OS :D
|
Umjesto Blue Screen of Death uskoro ćemo dobiti Black Screen of Death
https://www.engadget.com/computing/w...172011343.html |
To je zbog OLED ekrana i globalne uštede energije :lol2:
|
jedva čekam kad dobijemo blue screen jer nije moga windows iscrtati black screen of death. :D
|
Zadnji puta ga vidio na XP-u na nekom SIS chipsetu ima dvadeset godina, kaj se mene tiče mogu ga i ukinuti :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Čovjek je rekao preko milijardu, ali je novinarska Bottina izmislila članak iz ničega, kao što inače i rade :)
EDIT: od nedavno možete paliti/gasiti Dolby Vision na podržanim monitorima. Citiraj:
|
Why Microsoft's enshittification of Xbox, Surface, and even Windows itself — are all by design:
https://www.windowscentral.com/gamin...le-to-be-a-fan |
Citiraj:
Citiraj:
Reko bi "Dobro jutro Margareta". MS želi kao i većina firmi okrenuti što veći dobitak. Uvijek je tako bilo i uvijek bude. Jebaj ga. Al može i gore: Citiraj:
|
Neka koriste AI da im složi uvredljive pjesmice na račun odvojenosti dotičnog od stvarnosti.
|
FFS...
Citiraj:
> Techspot |
Nema Defendera na listi.
WEAK! |
Pa upravo tome i služi LTSC.
|
Je li tko uspio riješiti ovaj problem sa oledom od zadnjeg updatea? Imam LG C2 i slika je zelena jer forsira Dolby Vision. Kad to isključim opet se aktivira nakon restarta ili sleepa iako u postavkama piše da je isključeno.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
odličan update. |
Citiraj:
Nemam taj problem, spojiš komp s c2 hdmi i imaš zeleniju sliku? :kafa: |
Da, kad je HDR uključen.
|
Možda reinstall gpu drivera? Dolby Vision Extensions? Windows HDR Calibration?
|
Citiraj:
Dolby Vision treba isključiti... Access HDR settings: Click on "HDR". Expand HDR toggle: Locate the "Use HDR" section and click the dropdown arrow to expand it. Disable Dolby Vision: Uncheck the box next to "Use Dolby Vision mode |
Citiraj:
> Techspot |
Citiraj:
|
Drugim riječima, ili ne znaju zašto je to sve sporo, ili se jednostavno prave glupi.
|
Citiraj:
|
Microsoft store + sve aplikacije se miču, ostavlja se aplikacija photos jedino.
To miče i Copilot, a korisnici će biti upućeni da ako im treba inteligencija da joj mogu pristupiti i preko web stranice. Onedrive isto startup obavezno off da ne bi netko stavljao dokumente online zbog sigurnosti. Ne znam što još treba maknuti, nismo još masovno krenuli. 3rd party skripte ne dolaze u obzir, eksperimentira se sada sa za "all users" da bude klasični desni klik kao u win10, doduše bez uspjeha, ali uspjet će se. Lijevi start plus search napravljeni...eksperimentiram i sa postavljanjem standardnih programa na listu kad se stisne start, ali to je i dalje sve zbrda zdola...teško opet za all users, ali ima nekih pomaka za pojedine usere. 24h2 se čini ispeglana verzija za sada...ali svejedno koma za dodavanje u domenu i neke slične stvari, treba to sve ručno naučiti i uz pomoć komande otvarati. Koma. Doma i dalje win10. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:06. |