![]() |
Citiraj:
|
još malo istekne pretplata i onda ide "prava žalba" :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dok sam bio u Os, donji grad, prosle god, brzina mi je bila 40/40. Ne znam kakvo je stanje sada. Ali poslat cu im i ja email. |
Citiraj:
|
Ne radi uopće od petka navečer, na moje prijave support kažu da se strpin:)
|
Citiraj:
ja sam uredno podmirio račun za 7 mjesec ali na njemu nema govora o "poteškoćama" a neku obavijest putem maila nisam za sad dobio |
:D
Citiraj:
Ja sam na B03.... Ne mogu ovi iz tele2 nista napravit |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam na 0B03 i na Tele2 nemam nikakvih problema. |
Citiraj:
|
Moj odašiljač opet ne radi:roller: Nakon što nije radilo cijelu subotu i nedjelju, popravljeno je i radilo je ok u ponedjeljak, pa sad opet ne radi, nije više ni smješno...
|
Citiraj:
Ovdje ti je mapa svih odasiljaca od tele2. https://mim.tele2.com/mim3/mim.html?...nitalMapSize=0 https://i.imgur.com/la6Xc4j.png |
Tele2 - Pokućni internet (novo)
Citiraj:
Znam da je prošlo dosta ali ako nekoga zanima dali se može B315s-22 spojiti u bridge mode.... Može se i radi u bridge modu preko tog finskog firmware-a. Jedini je problem što je potrebno otvoriti ruter čime se gubi jamstvo. |
Imam Tele 2 pokučni,kartica je u Vipovom ZTE routeru,zašto mi se povremeno router sam odpoji sa interneta,moram uči u postavke i spojiti ga?
|
Citiraj:
očito ništa od mog smanjenog računa |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Na Malom Losinju i Homebox i Pokucni su cijeli dan zakurac, max cca 3Mbit/s down i cca 15Mbit/s up.
Jedino je HT-ov Internet Posvuda pristojan sa 40/25 sad u spici sezone... |
citajuci sve ovo drago mi je sto nisam presa na pokucni 😀
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk |
Problem sa tele2 i simpa/t-com je tajnstveni LAG.
Dakle neovisno o brzini i pingu recimo 18-20 na bilo kojoj mrezi desava se cudna situacija. Opisat cu to ovako, imamo 2 kompa sa 50Mbps internet brzinom, u jednom SSD u drugom HDD. Ovaj sa SSD-om je kod otvaranja stranica sa dosta slika itd... puno brzi, agilniji. Na speedtestu oba jednaka ali ovaj sa hdd-om kao da ima lag. Kako imam ssd i vise mreza sam testirao na 4 razlicita routera, samo vip bilo homebox ili internet preko tarife radi meni "normalno". HT internet brzina je identicna kao u vip-a, ping isto.. ma milina ali otvorim nesto sa dosta slika i stranica laga. DNS nije u pitanju jer u routeru su fixni dns bez obzira na operatera. Gluho doba noci... vec jutro skoro, tele2 pici i 70Mbps-a. Otvorim 15 tabova u brosweru i mis mi pocne lagati po ekranu dok se prebacujem iz taba u tab... vadim sim iz routera probam HT - ista stvar. Stavim vip nema laga :kafa: Cjenovno i paketima su smrdljivi cigani ali mreza im radi najbrze, najresponzivnije. Zasto je to tako nebih znao no probao sam i 2 razlicita odasiljaca i ista stvar, HT jos donekle "uspori" ono osjeti se ali mizerno ali kad tele2 surfam pa otvara mi stranice nekad kao da sam na dialupu a speedtest odlican. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Znaci samo nazovem tele2 i kazem da zelim otkazat tele2 pokucni, vratim im router, platim racune i ne placam nikakvu kaznu zbog prestanka ugovora? |
Možda nije imao ugovornu obavezu
|
Citiraj:
|
|
Meni zadnjih 2 mjeseca ocajna brzina. Na 3G ide jedva do 5mbps, a na 4G oko 3mbps. Istina da sam na moru, ali da je toliko ocajno to se nisam nadao.
|
Tako je u vecini turistickih mjesta, a to je skoro cijela obala. Jebena katastrofa da su im brzine na 4G sramotne i za 3G. Nema izgovora da je to do pojedinih, jako opterecenih mjesta, nego je istina da prodaju svima na moru muda pod bubrege...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:10. |