![]() |
Citiraj:
Pogledaj 370, 380 i 390 http://www.kitguru.net/wp-content/up...4474969476.jpg Hladnjak na Nano topli zrak šalje dalje u kućište, a ne van njega. Imam mATX build i s nabavkom grafičke s takvim hladnjakom su mi temperature drastično pale, a i sami proizvođači kućišta u uputama preporučuju korištenje grafičkih s takvim, zatvorenim hladnjacima. |
|
Citiraj:
|
Cijena Nana je takva radi nedostatka konkurencije u tom segmentu.
Jedini "konkurent" je 970 mini,ali ta kartica je slabija od Nana |
:D :D :D
znao sam da će biti dobar dan čim sam progledao, petak, sunce, nije prevruće, ali da će me ovakva epska izjava dočekat - nisam stvarno računao na to :D |
Što je je, nema konkurencije u tom svom segmentu i svaka joj čast na tome. A sad jel vrijedi duplo više za 30% bolje rezultate na 4K rezoluciji..
|
Citiraj:
Nvidia trenutno nema ništa u toj veličini osim 970 mini koja je dosta slabija. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Barem dok nvidia ne izbaci 980 mini (ako ikad). Nano direktno cilja na te kupce (mini itx) jer 970 mini je skoro neupotrebljiv na 4k. Otud i takva cijena. Najveći problem je lošija faza regulacija u odnosu na Fury x,ali to neće previše pogodit kupce koji rade takve buildove. |
Citiraj:
Trenutno ne postoji jača kartica te veličine,niti blizu. |
Citiraj:
Sa ciljem izvlačenja od propasti, TO ne radiš.... Pogotovo takvom cijenom. I to je ono što zamjera(mo) AMDu. Ne broj shadera, megaherce i ostale điđe. |
Mogu tako samo zato jer ne mogu tu karticu, kao i kompletnu seriju ponuditi u velikoj količini.Za to sitno što proizvedu ima kupaca. U stvari što se tržišta tiče zanemariva serija, na žalost.
Edit: u stvari masovno štancaju procesore za konzole pa im ovi primjerci više služe kao reklama. |
Citiraj:
Gluposti poput specijalizacije ne treba niti komentirat. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Što je najbolje, to je jedan od boljih čipova koje je AMD izbacio, i sada veselo kuca na 7870 Hawk-ici u mom HTPCu. :)
|
Citiraj:
|
Meni je i dalje smjesno sto se cudite cijeni... pa to je Fury X sa smanjenim clockom u jos manjem pakiranju. Za razliku od Fury-a koji je skart proizvod da se iskoristi sve sto se proizvede od Fiji chipova, ovo su highly binned primjerci kojima mogu smanjit napon a da zadrze kakve takve clockove...
Meni je zalosnije sto je ovo jos jedan paper launch, jer vjerujem da tako kvalitetnih Fiji chipova koji ovo mogu postic ima u zanemarivim kolicinama. A ako je obican Fury tesko nac u trgovinama, ovo ce bit kao lov na unicorne. |
Fury skart proizvod? Ajde da i to cujemo.
|
Citiraj:
Nego, smjesni ste mi svi, svadjate se oko necega sto postoji samo na papiru i sto vjerojatno nece ni prismrditi HR, kao ni obicni Furi kako mi se cini :chears: |
Obicni Fury je odavno kod nas http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=r9+fury
Ovdje stvarno ima komentara za medalju |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali gdje je review od r9 nano? Gdje su prave brojke? |
Citiraj:
Mozda u tvom svemiru. |
Citiraj:
Inače pošto je cijena 390X-ice kod nas 3500-4000kn, smiješne su mi ove ideje da bi nano trebao koštati isto toliko...da zbilja košta $400, malo ko bi imao razloga kupiti bilo koju drugu grafičku, tj cijene svih od 370X pa do Fury X bi postale besmislene To mi je u stvari postalo jasno dosta ranije pa sam shodno tome i uzeo R9 380, iako mi je nano izgledao zanimljiv...izdržat će do pojave slijedeće generacije |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
evo šta je realno potrebno za kvalitetno 4k igranje (ne mislim na kompletan rig), a ne ove dve kutije cigare marketinški prodane pod 4k... dobar video sa prilično zanimljivim benčevima i komentarima istih sa strane i gejmanja i korisnosti. |
Ma sa dvije gtx 980ti se ugodno igra na max postavkama u 4K https://www.youtube.com/watch?v=f71l-td4ICg
|
kak je 40-45fps ugodno ? To padne do 35 da ga j*. Nah. Ispod 60 ne priznajem gejming.
Na ovaj video komentar: I am getting around 25 FPS on 4k same in game settings with 2 Asus strix 980's any idea how to get around that mark of 45 FPS. i ovaj: would you know why i barely go above 30 fps in the witcher 3 with EVERYTHING maxed out with a SLI GTX 980 TI (got 16gb ram + i7 extreme edition 5960x ?) i am playing in 4k and very far from your 40-50 fps... Daleko smo mi od 4k i to cu tvrdit jos godinu dana. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:16. |