![]() |
|
Sjećam se Asus 780ti Matrix sa naljepnicom na šarafu.
Edit: evo http://content.hwigroup.net/images/p...atinum-3gb.jpg |
|
Tako je, ne pouzdat se u slike s reviewa.
|
Zanima me da li kad se kupi recimo gtx 970 g1 koja ima 2 godine garanciju kod nas ako ju regam na gigabyteovom sajtu oni daju 3 direktno preko njih, bi li to funkcioniralo jel tko probao ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I nema naljepnicu, maloprije provjerio :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim na ukupni score. |
Ma samo stock, neda mi se klokati a i nemam potrebe, boosta mi ga na 3.9 i to je dovoljno :)
|
Hebes 3xx, ova ne pali vent dok se ne zagrije. 8pin, relativno low profile... Sad samo triba vidit kako ce ugrat 2560x1440. |
Lijepo bome, nek te sluzi ;) Ja sa svojom jos nisam imao problema, nek tako i ostane :D
|
Najs ! Ja imao coil whine prejaki sa Ax760i :/ moro mjenjat za G1....
|
Ja nemam problema s coil whineom, apsolutno najtisa komponenta mi je grafa.
|
Citiraj:
|
xulos vidi ovo :D
|
fap, fap, fap je sve šta imam reć na tu temu :D
|
Potpis na dojku. Pfffff pa jedna kingpin je jaca skoro 4 puta od gtx 970... Strasna kartica, uz HOF i najlijepsa uvjerljivo. Samo da su primanja kvalitetnija odma bi pala jedna :)
|
Fenomenalna kartica ...
Slazem se sa xulosom, da su mi primanja bolja, pala bi jedna jos i jucer :D |
Ma dajte, pa tko daje soma eura za stvar kao što je gaming GPU?
|
ljudi ;)
|
Brijači. Simple as that. Svatko ima svoje radosti.
|
Dat soma eura za GPU koja ce vec iduce godine bit zasjenjena, nekim duplo jeftinijim modelom, svaka cast...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A kako objasnit ove koji sipaju za smartfonove i gejfonove 1000 eura svakih godinu dvije?
Ja cu prije dat 1000 eura za grafu koja ce mi trajat barem 5 godina. Uostalom,high end grafe bilo nvidia ili amd mozes kupit za 5000 kn i bit happy godina. Za te pare eventualno mozes kupit gejfon ili smarfon koji ce za par mjeseci biti stara stvar. Ljudi jos igraju na hd 4850 ili 8800gt. Kako izgledaju mobovi iz tih godina? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:31. |