![]() |
Opa, kul.
Sad još napravite u opisu firme da šaljete van države i imate posla ko u priči :D |
Citiraj:
|
PayPal GGWP
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk |
Moram pohvalit UZI za izvrsnu i brzu komunikaciju te odlično pakiranje. Definitivno jedno od najpozitivnijih iskustava kupovine u Lijepoj našoj.
|
Ja ih isto moram pohvalit za brzu komunikaciju te strpljenje Hrvoja samnom. Dosadan sam ko proljev. :D
Sad samo pričekad da dođu stvari i gas u Zagreb po to. Nisam htio da mi šalju poštom jer se bojim šta će mi ovi debili iz dostave napravit sa tampered glass kučištem... |
Koji case si uzea ako nije tajna? :)
|
Sto se zbiva s evgicama, ceka li ih jos netko ili je mozda narucivao u zadnje vrijeme? Komp mi ceka to parce plastike ko posiljku heroina :D
Edit: rijeseno! |
Citiraj:
|
Jedan mali info, biti ce i na webu istaknut uskoro.
Narudzbe za kompletan asortiman primamo do 19.12. u 10,00 sati. Nakon toga, krecemo sa rasprodajom lagera u poslovnici sa dobrim cijenama, stoga, dragi moji forumasi, pripremite se i olaksajte nam brojanje robe povodom godisnje inventure. :D Molim i apeliram jos jednom, bilokoje pitanje oko uzishopa, molimo na mailove jer na pm-ove na forumu necemo moci odgovoriti po par dana. Od 1.1.2017. mijenjamo koncept dodijele 3% popusta za forumase, jedini uvjet ce biti barem 3 mjeseca clan foruma. Hvala na razumijevanju,lp. :) |
Hrvoje, koju pivu piješ? :)
|
Sve :D
|
S obzirom da je sad vreme kolinja najte bit bedasti.
Kobase, čvarki, kulen - sve to može za vanserijske usluge :-) Sent from my XT1068 using Tapatalk |
A ja u ZG-u od 16 do 18 :hitthewal:
BTW nista od evga napajanja u vas? |
Citiraj:
Komp je složen, još samo software gore. |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Holy shit, ovo i ja trebam! Ovo je riješenje mojih problema :D |
Moram pohvaliti uzi i Hrvoja, odradjena kupovina polukonfiguracije i svi problemi oko iste :D Palac gore!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dobra stvar , ja u linksu uzo(na reklamaciji prije 2 cuke :D ) al trenutno nedostupno. http://www.igreklik.com/slike/images...7502_thumb.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
Treba odmah uplatit na racun pa da narucite ili? Samo da dodje prije bozica :D |
Citiraj:
|
Nino a gdje je nzxt x52 i x62 ?!!! Haaa ? :)
|
Hvala! :D
|
|
Citiraj:
Mislim da ce najslabiji model, 140mm biti iznad 1k kn. :( Sent from my D5803 using Tapatalk @Blue_Fatal1ty, pogledam i javim. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Uzet cu onda to i nzxt grid+ u komadu. :chears: |
Citiraj:
NZXT KRAKEN X62 Komplett-WasserkĂĽhlung - 280mm = ~1.400,00 NZXT KRAKEN X52 Komplett-WasserkĂĽhlung - 240mm = ~1.350,00 NZXT KRAKEN X42 Komplett-WasserkĂĽhlung - 140mm = ~1.150,00 ETA: 01/20/2017 Pa sad, kako bude tecaj i stvarna cijena kad stigne, vidimo. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:31. |