![]()  | 

Sudeci pp igranju ove godine,Fergie je izvukao 300% a ne 110 :D. 
	 | 

Veceras cfc gostuje kod mocnog wba. Njusim neki fail. :D 
	 | 

uvalili jedva gol u sucevoj nadoknadi.. sad ce bunker odmah :D 
	 | 

Nemoj! Nemoj tako! 1-0 fala bogu, neka još koji padne! :D 
	 | 

Sad je jasno kak je Ronaldo i zabio 60+ golova prošle godine :p 
	 | 

Pisao sam da ne trolate. ;) 
	WBA stišće. :) I to pošteno. ;) Eto ga 1:1  | 

WBA zabio...zato kaj ih imam na kladi...al sam nanjušio i dooobro pokrio Xa :D  
	Kakva je to koma od momčadi... parodija je kaj trpe napade još... ovo WBA nebi DInamu mogao napraviti šta je ovima EDIT: Luiza,Ramiresa i Williana sterati u Brazilsku treću ligu...recimo Fortaleza Esporte jer sa ovakvim predstavama jedino tamo i mogu igrati  | 

Citiraj: 

Budući prvak prosuo bodove kod 3. momčadi lige (odostraga naravno, zona ispadanja :D)... Ali, Hamm, bez brige. Danas United pomaže Chelsea u borbi za naslov i pobjeđuje Arsenal. Vrijeme je da konačno odigraju pravu utakmicu.  | 

Cuva se Chelsea za Ligu Prvaka :D :D 
	 | 

Mogo bi MU danas dobiti 
	 | 

Volio bi da danas MU izvuče barem bod, da bude zanimljivije prvenstvo. 
	Ali mogao bi United iznenadit, Arsenal su im stalne mušterije.  | 

Mora Chelsea zaje*ati. Krvi im se napijem.. Kada bi Arsenal kiksao danas bilo bi super, i da City odigra X... Mogao bi neke pare danas dignuti.. 
	 | 

Citiraj: 

Cfc si je sam usrao tekmu. Sumnjam da ce united danas dobiti. Bilo si super ali mislim da je Arsenal u boljoj poziciji. Citiraj: 

Bilo bi super da unites rokne arsenal i da sunderland rokne city. :p  | 

Citiraj: 

/offtopic ej ti mali..ne se igrati sa životom :D /on sta se to dešava sa milanom? ne pratim bas tal. ligu pa ono...cudno mi je da je taako los  | 

Citiraj: 

| 

Problem je bio što su napadači više zabijali Barbari nego protivnicima na terenu :D 
	 | 

Citiraj: 

(eh da je barem i robinho prosao s njim )  | 

Koji vrag, englezi odgodili City vs. Sunderland i Everton vs C.P. :o 
	 | 

Biće zbog poplava :( 
	 | 

| 

Uhh, kakva prilika van Persia na početku. 
	Bit će super utakmica :)  | 

Madržukić zabio za 0:1 Bayerna protiv Hamburgera. :) 
	 | 

Ali koja asitencija Götzea :care: :care: 
	 | 

Mandžo trese :) Hat trick... 
	Fulham vodi!  | 

Mandžo sa hattrickom fino ispratio badelja i iličevića  
	![]() što se tiče engleza, Liverpool se fino priključio gornjoj trojki, United nagodine neće vidjet lige prvaka, a prije će Schalke osvojit ligu prvaka nego Arsenal ligu, barem po prikazanome...  | 

Po meni, kao dugogodišnjem navijaču Arsenala, Arsenal nije ništa bolji od prošle godine. Dobili su ekstra dimenziju u vidu Ramseya koji se vratio u formu prije ozljede, te Ozil naravno koji je extra klasa, ali ga nema u svim većim utakmicama. Ovako dobru poziciju na tablici vidim samo iz razloga što su ostale momčadi u banani. 
	City - novi trener (hvataju formu) Chelsea - nova momčad u stvaranju United - čuvaju se za lp :D Što se tiče Arsenala, totalno bezidejna igra poslje ozljede Ramseya te nedostatak normalnog napadača (ako ne računamo zgeliranog). Do kraja sezone očekujem 2.-3. mjesto. A sad, dosta EU fudbala, Vai Corinthians!!! :D  | 

http://www.givemesport.com/430458-ch...premier-league 
	Fernanda i 20milja Ł za Costu. Nelose samo kaj su totalno ukenjali s lukakuom. Previse je van kluba, a momak ima potencijala.  | 

Ne šmekam Costu....one year wonder i totalno u crnu rupu upao u zadnje vrijeme. Se sjeća ko kad je zadnji put zabil? 
	 | 

Citiraj: 

Pa bolji su upravo za Ozila u odnosu na prošlu sezonu :D Citiraj: 

Iako, kako sada stvari stoje, Murinhov bunker i pila naopako bi mogli presuditi :D  | 

Citiraj: 

I onda jos dobije zuti jer je jaci i kasnije upaljacem u glavu... Citiraj: 

Citiraj: 

Nije on tak dobar,nego su Messi i Ronaldo malo losiji ove sezone pa Costa drzi korak s njima :D  | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:47. |