![]() |
https://www.gamershop.hr/sve/potraga/PS5
Evo kome je hitno Edit: već rasprodano kod njih haha. Očito je limitirano na najjače Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
Svuda piše rasprodano.
Mislim da nisu još ni počeli preordere nego samo tako piše okvirno. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Otovreno za narudzbu u SD-u.
Pazite da promo kodove upišete. Specijalci su stavili fejk više cijene i onda priložili promo kodove da se cijena spusti na onu koja bi inače trebala biti. |
Na SD pao payment sustav.
|
jel se placa odmah? meni zapelo ali vidim da mi je konzola pod narudzbama
jedino sto nije naplaceno i nisam dobio mail za potvrdu |
Ja sam pukusao nekoliko puta platiti jednokratko, nije mi niti pokušalo naplatiti karticu jer bi inace dobio notifikaciju internet bankarstva. Znači, ne pozivaju uopće servise za naplatu.
Nebitno, biti će konzola... :) |
a jesi dobio mail da je narudzba potvrdena?
|
Ne, samo se loader vrti na SD stranici, nije nikada niti završio naplatu.
|
meni je izvrtilo i pisalo da polje od kartice ne moze biti prazno...no shit e, pa popunio sam sve
|
Ne mogu progutati toliko requestova, standard...
|
Unio plaćanja na 12 rata, potvrdio i sada loader vrti jedno dobrih 15min bez stanke
Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Citiraj:
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Ne znam čemu ovakva strka kad se realno mogu igrati samo PS4 naslovi čim konzola izađe.
|
Citiraj:
Svatko ima svoje, ne vidim problem :) I ja bi ga htio day1, bez nekog posebnog razloga. |
SD daje samo jednokratno.Nemrem birat na rate sa Visom premium?
|
Ma daje na rate al je manji popust, 5% umjesto 10%. Ispravite me ak sam u krivu
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
delete
|
Više od sat vrimena mi vrti naplatu, a neka vrti do jutro :)
|
evo probajte tu:
dosta ljudima je usoijelo, samo izaberite koju verziju najprije zelite. Koliko vidim je disk verzija 200kn skuplja dok digitalna i nije nesto skuplja. https://www.svijet-medija.hr/art/igr...ion-ps5/100157 |
Ja sam je u Svijet Medija uvatio.
Malo je skuplja od SD, ali nije me briga :) |
Citiraj:
Treba netko ps4? :lol2: |
Uzeo i ja u svijetu medija digitalnu.Sd sere govna po onoj cijeni.Nitko nije ulovio tam za 3100
Poslano sa mog Galaxy S10 |
SD:
Obavijest Poštovani, zbog tehničkih poteškoća uzrokovanih jako velikim interesom primorani smo zaustaviti prdnarudžbe. Po otklanjanju poteškoća prednarudžbe će biti ponovo omogućene |
Ima toliko nacina da se to bolje organizira, bas su amateri ispali...
|
Prosla narudzba u SD
|
Obzirom na navalu, ubrzo bi ih moglo biti na njušci po nekim nebuloznim cijenama.
|
sada ujutro probao opet i uspio narucit i dosao predracun/racun. odabrao placanje dinersom jer imaju cudan izbora ostalih kartica a cash ne uzimaju za preordere.
na stranici pise za je jeftinija rasprodana a skuplja nije, probao uzet tu skuplju. nadam se da necu dobit novi mail da ih nema vise |
Meni prošao Maestro payment za skuplju verziju na SD jutros. Iako je trebalo nekoliko pokušaja.
|
Meni sd nikako nije htio.
Jucer uzeo u Svijetu Medija. Zovu me danas da nema vise digitalke, ispricavaju se, posalju mi ponudu na mail za skuplju, i ubace 5% popusta tak da me ispala 3890kn, 50kn skuplje nego u SD a s tim da Svijet Medija ima preuzimanje u poslovnici dok SD nudi samo dostavu. Ps5 necu povjerit glsu niti overseasu u ruke |
Došlo u Instar prije pol sata, i tako i nestalo :D
Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:04. |