![]() |
ahaa znaći 6-10 će otprilike bit veliki :) :fala:
|
OMG, ogame se još uvijek igra? :D
|
Citiraj:
Ogame se živi. Ogame je teža droga od heroina. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedan prigodan video. Battlestar galactica (BSG) |
vidim da vec nitko dugo o ovoj igri nije kometirao, evo jucer napustio WoT pa krenio ogame nakon vise od godinu dana, Gemini server na hr domeni, cini mi se zanimljiv, 4x , 50% u RU, AKS
uglavnom, koliko vidim malo sam zahrdjao, ali se nedam, pa ako ima zainteresiranih, neka kliknu na potpis i pridruze mi se u avanturi zivota :D |
Hahaha. Ogame je ZLO, veliko ZLO. Teža droga od heroina. Zbog njega nisam život ž
ivio nekoliko godina |
ma znam o cemu pricas, jos sam ogame igrao kad nije na ba serverima bilo ni uni2, samo uni1 i nas 13k igraca, cekao sam skoro 1mjesec da upadnem na server
prva planeta u 5 glaksiji, i to pri kraju, a prvi put sam prestao igrati kad su bili ukinuli mogucnost napadanja sondama i farmanje, joj kad se sjetim tih dana evo sinoc oko ponoci krenuo, imam vec 400 bodova, 13-13-7 rudnici, napravio popodne par malih transportera, farmam inaktivce, istrazio mehanizma sagorijevanja pa idem na velike transove veceras, impusli ide na 2 pa za sat vremena na 3 lvl da mogu ici na koloniju prvu poslje astrofizike i planiram po noci gasiti rudnike jer je 4x uni, svi uzasno brzo dodju i pokupe sve sto imas pa dokle mi se bude dalo, jedno zlo zamijenio drugim :D |
Citiraj:
|
Ja sam pred par mjeseci napustio Ogame zbog ovoga: Imperion
Slično Nemexiji, ali meni puno bolje :D Sve je podređeno kršenju flota, resi nisu problem, ne treba ti par mjeseci da složiš poštenu ekonomiju, serveri su aktivni itd... Ovo mi je nova droga :D |
Bježi od ogamea kao od vraga :D
Citiraj:
:fiju: |
ogame nije zlo ako si znaš organizirati vrijeme i ako si lijenčina koja mulja sve u šesnaest, trust me :D
a još ako najdeš jebenu ekipicu ko ja evo fešte svaki dan s pizdarijama :lol2: |
to i ja mislim, treba ga igrati opusteno, narocito u 4x uniju :D
a droga kao droga, ko je nevoli sto da kazem, od pocetka igre do prve kolonije mi je trebalo 24 sata samo, evo sad ide impulsni na 5, uglavnom sve leti na ovom Geminiju |
Ah, lijepi dani kad sam bio glavna benzinska :D Mislim da u danasnje vrijeme kada svi imaju smartphonove i stalnu konekciju na net, to je nesto sasvim drugo...
a i treba ekipa za igrat. Bez CroFirea nije to to :P |
|
Dobri stari dani Ogame-a,a ovaj Gemini server mi je zakon, zasada, danas 5 dan igranja pocinje, na 5 planeta naniti lvl1, i danas ide 6 planeta, rude se lagano dizu, resse nemogu sve ni potrositi. Ali farmi fali, pa tko zeli, slobodno neka proba :D
sta znaci u Ogame 4x i 50% flote u RU, samo reciklere stancam trenutno i borbene i vozi miskooo |
Uhhh, kad sam zadnji put ovo igrao. Heheheh.
Kliknuo sam ti na registracijski link JozicA. |
Vidim, evo saljem ti nesto ressa za pocetak cim dodjes online :)
Dobrodosao |
Citiraj:
btw. zast na cro server? vise ekipe vam je na .org i imas novije unije. btw. pozdravi mi crazycroata, on je nest prical da igra na tom gemini :D |
jozice kliknuo ti i ja cisto rekreativno :D
|
A zasto ne na cro server ? nije meni do novih unija, ovdje su svi nasi :D a ja volim nase :D
cujem da je i na ba u isto vrijeme krenio server s 4x ali s 70% u ru, eto kad covjek nije informiran, sto ces ma mali Gemini je super, barem meni vidim i xulos kliknio, eto jos jedan i mozemo savez napraviti :D @domis ne da covjek igra, koliko vidim ubija okolo :D |
zato jer je cro prazan, malo ljudi je :)
a ako misliš da naših nema na drugim community, gadno se varaš :p |
Mene zanimaju samo ubrzani uniji jer nemam gro vremna za trosit na igru... Samo ovako iz znatizelje isprobavam. :D
Nije mi do napadanja, ja bi gradio hehe. |
Pa i ja samo gradim, rudar u dusi, sto ces :D a isto sam samo krenio da isprobam, mislio drugi dan acc na brisanje staviti, ali kad je krenilo.... samo leti
Bodovi: 82.942 A proslo 6 dana odkada sam acc napravio, i jedan dan nisam nist kliko, bio off 4x uni je za rudara dusu dao, i flotasa, pa ko sta zeli |
Jozica,odustao si od Diabla da bi igrao Ogame? :D
moje vrijeme igranja ogamea je davno proslo,uni 5,skoro 900k poena,4 moona sa odskocnim,desetak zvjezdica za ninje i rudar do bola :D |
lol...bolje da šutim :D
|
:)
ma Ogame je zakon, xulos vidim napravio si acc ali nisi na njemu, poslao sam ti 500k ressa na planetu da krenes, pa brzo trosi :) Gemini.hr / link u potpisu, ako krecete ili cisto idete probati igrati, javite mi se, svakome cu rado pomoci s ressima u startu, najteze je kreniti igrati, al kad jednom krene, ona ideee... Evo meni danas 7 dan igranja, zasada sam zadovoljan,na 5 planeta naniti lvl1 na 6 planeti su gotovi za par sati, znaci danas prelazim 100k bodova, to je sigurno Bodovi: 98.974 (Mjesto 297 od 779) Samo sto malo igraca ima na serveru, steta, po meni i ovaj sistem zastite za pocetnike je jako dobar, svi do 500.000 bodova su zasticeni od jakih (osim ako su u crvenom-necasne bitke- onda nisu), ako imas npr. 1000 bodova, svi igraci preko 5000 te nemogu napadati. |
Jel ti napadas okolo JozicA il samo rudaris? :)
|
ogame je imao svoje zlatno doba prije 8-9 godina,kad si morao imati preko 150k poena samo da bi se pojavio na statistikama :D igrao sam nesto i na uni 1 gdje sam zavrsio neslavno,hvala bogu pa sam izasao iz NX HH par dana prije nego sto su me okacili na HOF jer bi mi Bichar osobno dosao doma i hebao mi mater :D
Mijau,Bichar,Enemy,Dario....to su nekad bili igracine... |
Nema veze, ja ovo sad igram iz zezancije i relaksacije, samo da se sve izgradi. :P
Tak i tak cu se odselit negdje gdje nema nikog. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:38. |