![]() |
Swansea-United 1:1 :(
|
Citiraj:
edit 7:0 edit2 8:0 |
Citiraj:
Da da. :D AJMO! :D 8:0 villu na k**** nosam. :D :D Ubili ih ali proper ubili. :) Evo i golova. :) FENOMENALNO! :) http://www.soccer-blogger.com/2012/1...-hazard-video/ |
Citiraj:
Ako nisu medijska naklapanja onda se i Alex malo zaj*bo :) daleko bolje mu je malo veznu popuniti za napad se ne mora brinuti. |
Vidi ti ove fanove čelzija-pobjedili 16-og na tablici a slave ko da su osvojili LP:p
|
Ma kaj ne bi slavil? :D Totalna dominacija. 8:0, bez previše failova i niti jednog kartona. :)
|
RVP-u je bolje da napravi pretrage nakon što je dobio u glavu sa valjda manje od metra udaljenosti.
|
Citiraj:
inače, izgleda da bi se Perišić mogao pridružiti Oliću u VfLu, novi trener Wolfsburga zna da Perišić želi otići i prema pisanju njemačkih medija, Perišić je prvi na listi transfera |
Eto chelsea opet ruši rekorde. :D :D Ovaj put pozitivne. :D
Citiraj:
|
Mislim da je kod linka koji sam postao primjerenije komentirati debila koji ga je napucao svom snagom dok je ležao na zemlji, nego kako se brzo ustao i kako je pao.
Svašta. |
I sam znas da ga nikad nebi pogodio da mu je to bila namjera :D
|
Citiraj:
dok leži na zemlji zato jer se bacio samo da iznudi nešto blizu golu, sigurno nije zaslužio moje suosijećanje... |
Citiraj:
Citiraj:
Iz aviona se vidi (1:54 - 1:56) da mu se cijelom težinom oslonio o stopalo/gležanj i spotaknuo ga. |
Citiraj:
On se sam spotaknuo lol, iznuđivanje na 16m, majstorski kao i za svakog igrača iz tog kluba |
chelsea dao vise golova nego u 11.mjesecu
|
|
Drogba je prije osvajanja lige prvaka rekao da odlazi bez obzira na sve. :)
Nadam se da ovo nije istina. Budemo vidjeli jos danas na tekmi. Steta da takav igrac ode. :) |
Newcastle poveo. :D
David Luiz startao na poziciji veznog igrača. :D :D Je dobar je ali... Chelsea stišće nowrich ali ne ide unutra. Newcastle 2:1 protiv uniteda. :) Samo tako! :) I 1:0 za CFC..mata..majstorski. :) Fino city 0.0 i united gubi. :) Samo tako. :) Ovaj moses igra životinjski dobro. :) I luiz sve bolji i bolji na poziciji veznjaka. :) Iiii sunderland vodi protiv citya. :p Issss 3:2 za newcastle. :) UJ 3:3 :D I united se opet prošvercao u zadnjim sekundama. :) 4:3 |
Citiraj:
Stoga,molim bez ovakvih izjava,jer ipak je ovo PC Expert a ne Football expert forum :D A ako ćemo iskreno.....danas je "ceo fudbal" umjetan... |
Konačno da sam i to doživio, pobjeda Uniteda bez primljenog gola.
Clean sheet :D Odličan pogodak Van Persia za 2-0 protiv West Bromwicha. :) |
Fino :) Šteta što nisam stigao gledati užitak. Veliki propust zbog posla. :(
Da li igrao Kagawa i Vidić? |
Da igrali su oba dvojica.
|
Nitko nije komentirao izbor top 100. http://www.guardian.co.uk/football/i...ld-interactive
Malo bi popeo Balea ostalo sve više manje stoji. Da sezona traje još 2-3 mjeseca Gelinjo bi pao za mjesto dva. Naša trojica su tu. Manđo, Srna i Lukica. Zanimljivo da nema Bosanskog dijamanta, nije da ga nisu mogli ugurati u top 100. |
|
QPR :)
2. pobjeda u sezoni.... Koga su još pobjedili osim Chelsea? :D |
|
|
Čelzi...KMU:D
|
Za RvP su govorili:"Potrošena roba,star,rizik od ozljede,Ferguson nezna šta radi."Sad su svima objasnili.Bravo Fergie,bravo Robine!
20 milja funti je jeftino za ovakvog igrača koji je u rangu Messija, Falca, Ronalda koji trenutno koštaju od 60 - 300 milja. Još jedan odličan posao Fergusona koji je s dovođenjem Van Persija vratio United među prva 3 favorita za osvajanje lige prvaka. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:55. |