![]() |
Samo key i to ne LE je oko 22 do 25$ ili 120,140kn tu negdje..
|
|
Ja sam imal jedan od skoro 500m sa 4x scopeom i bio ultra ponosan ali ovo je vec nesto drugo..
|
Citiraj:
big fu... deal, i ja cu provesti jedno popodne lezeci na vrhu tornja i kad tad cu nekoga pogoditi u glavi... gubitak vremena i mjesta na serveru... |
Ispričavam se ako je već bilo spomenuto, ali nisam skužio dobiva li vozač helića/tenka bodove za ekipu koju skine suvozač/gunner?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sva sreca pa me zaboli za poinove i brag price u igri:stoopid: p.s. tjekom bete je random shotanje helicem na onaj mostic na anteni donosio po kil/dva prije nego ih uopce vidis...sta je jos lude samo se vracaju jer parkiraju radio tamo tako da ih se doslovno moglo farmat kad uhvatis ruku/dok te jet ne siluje :) |
|
takva mjesta za kempanje su u bf2 bila najlosija moguca.
em ti se silueta istice na pozadini(za protivnicke snajpere stvoreno), em nemas mogucnost bijega/promjene lokacije, a i ekstra si ranjiv protiv helikoptera i aviona. tu ce biti jos lakse - srusis toranj. zanimljivo moze biti jedino za postaviti recona, tj. igraca koji ce spotati i javljati ekipi kretanja protivnickih vozila. ionako mos usnajpat jedino stacionarnu metu i time nisi nista pomogao timu, jer taj koji se ne mice je ionako beskoristan za protivnicki. a ti za svoj. |
Citiraj:
Ako pogledaš ammo counter kad sleti i kad zoomira na tipa, skužit ćeš razliku. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne vjerujem da ću puno vremena provoditi ovdje na forumu ali ako imate bilo kakvih pitanja slobodno se obratite na support ili direktno na mail info @ eplati.com A da se nadovežem na ovaj citat gore. O ovome pričam: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igr...=asc&view=flat |
rush mode na Caspian Border:
|
Citiraj:
|
malo zlo
|
Odlično, sad će i nesposobnjakovići moći napokon pogoditi nešto...
|
|
Dobre vijesti, ali ja im ne vjerujem više ništa. Za mene je ovo samo pokušaj krpanja štete nastale Betom, a ne i garancija da će finalna verzija zapravo i valjat.
|
Battlefield 3’s Executive Producer Talks Beta Reactions, Certification Delays, and Post-Release Support
|
Citiraj:
Ja mislio samo za defuse-anje. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
to što neki ne razlikuju betu od demo inačice igre..njihov problem a ako me razocara lagano zavrsi na tržnici :kafa: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Isto kao što se i Steam igra prodaje - ako je jedina na accountu daješ login za account i riješena stvar. (a večini će i biti jedina igra na Originu, koga boli briga za NFS i slične, to ionako nitko neće kupiti preko Origina :D ) Sa supportom riješiš mjenjanje nicka i maila i gotov si. |
antena na caspianu se moze srustiti:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:37. |