![]() |
Mail inače dolazi instantno osim ako im serveri štekaju. Probaj resetirat preko pitanja - odgovore znaš, nadam se :goood:
https://iforgot.apple.com/iForgot/iForgot.html |
Ma ne znam heeej...pet puta sam slala zahtjev za reset, o jebote pa sto cu sad????..ma mislim muka mi je i od iphona..da s te stranice sam slala
|
Na ovo sam mislio:
Citiraj:
|
ma probat cu al sumnjam , ja obicno nekaj bezveze stavljam za ta pitanja..nis poslali su mi mail da su mi zbog visekratnig zahtjeva blokirali acc na 8 sati...
|
imam iphone 4s zaključan na vip, a neznam ni kako da provjerim baseband/firmware jer mi je lockan i nije aktiviran dok se ne stavi kartica.
Da li se isplati/može jailbreakat i unlockat ili da pričekam odlazak u vip centar ? Trenutno sam na otoku, a ovdje ga nemaju :D |
4s se ne moze unlockat softwareski. . Jailbreakat moze ako imas verziju 6.1.2 i nizu
|
jailbreak mi nije vazan, znaci samo preko imeia. Ima itko kakvu preporuku za to da nemoram vipu kesirat 500 cuna ? Bilo koji servis ili slicno ? hvala
|
Isto ti je. Mozda prodjes 50 max 100kn jeftinije.
|
a ove gevey kartice, nista od toga?
|
Original x-sim radi dobro. Osim s bonbonom nesto steka. Kosta oko 200 kn
|
Trebao bih pomoc ispao sam iz stosa s iphoenovima vec sigurno 1 god da nisam ni jednog otkljucao...kolega je kupio sljedece:
Iphone 3G 8GB Model: MB490DN Verzija 4.1 (8B117) Modem Firmware: 06.15.00 Gore je stavljena Cydia, no trebaju mu 2 aplikacije FB i Viber nista drugo, no za FB trebam IOS5 i za Viber IOS 4.3 (dali postoji neki fix kojim bi samo prikrio da sam ja na 4.1) Hvala Unaprijed |
Citiraj:
|
Iphone 4 zakljucan na Austria A1, koji su mi izbori da se otkljuca?
|
Imam iPhone 4S na 5.x iOS-u, jeli se može ikako update-at na 6.1.1 ili se mora na iOS7?
|
Može samo na iOS 7.0.2.
|
pitanje za unlock
pozz
jedno kratko pitanje jel je moguće otključati iPhone 4 zaključan na švedsku mrežu, ili je otključavanje neisplativo. Čuo sam da iPhone 4 na švicarsku mrežu otključavanje 500kn. |
Mozes. Evo ti link:
http://chronicunlocks.com Preko te stranice sam otkljucao 4 iphonea do sada, jedan njemacki, jedan slovenski i dva domaca. Sve proslo vise no odlicno. Ima dosta scam stranica, posebice se cuvaj discount cijena po 20$. Ova gore je provjerena :) |
lkw
ali se ipak plača Telenor Sweden Unlock 99.99$:roller:
|
Jbg, naravno da se placa. No nakon placanja si miran sa mobitelom, ne brinu te ni updejtovi ni razne gluparije. Znas onu 'nema dzabe ni kod stare babe'? :)
|
onlock
znam danas je sve tako al gledat ču jeftinije otključavanje tj možda na drugu mrežu, jer Telenor Sweden za običnu 4 preveč.Da se radi o 5 malo bi razmislio.
sve u svemu fala kolega Mileni na linku.unlock |
Poz, uzimam iphone 4S koji ima iOS 7.. No jednostavno nesviđa mi se i dosta je bugovit pa me zanima jel ima koja šansa downgradea ili u budućnosti dal će se moći
|
Ne.
|
Molio bi kratku pomoć, situacija je sljedeća. iPhone 5, otključan na sve mreže radi s t-mobile i VIP karticom, te se normalno aktivira s njima, no s tele2 karticom ne. Nakon što se stavi tele2 kartica, uređaj se vraća an ekran za aktivaciju i ne može se aktivirati, no u gornjem uglu normalno pronađe mrežu i da pun signal. To se dešava samo s tele2 karticama. Na uređaju je iOs 7.0.3... zanima me, postoji li mogućnost zaobilaska aktivacije ili aktivacije preko wifi-a s umetnutom tele2 karticom. (Mislim da je problem u tome što uređaj nema apn postavke za tele2, te nema podatkovnu vezu da bi odradio aktivaciju)
|
Jesi li spojio na itunes? Obično preko njega automatski namješta apn.
|
Iphone jailbreak, unlock (2.2, 3.0, ...) i FAQ
Napravi jedan restore sa 7.0.3 i ostavi telefon spojen na itunes s tele2 karticom. Ako radi s vip i tmobile onda mora i tele2. Apn nema veze s aktivacijom. Ako je imei mobitela na unlocked listi na apple serveru,dobit ces unlocked file koji aktivira mob na sve mreze. Ako je na locked listi,dobit ce aktivacijski file za tu odredjenu mrezu.
|
Evo što mi se javlja..
http://i40.tinypic.com/68qvlu.png Na mobitelu to izgleda ovako: http://i42.tinypic.com/a9wnig.png |
Ja sam svoj iphone 4, nakon sto ga je t-com otključao, najnormalnije aktivirao sa teletinom. :stoopid:
Da ti nije krivo odrezana micro sim? |
Citiraj:
|
baci tu lošu teletinu u smeće i pređi na slatkiše ili povrće :D
|
pomoč
pozz:chears:
Može pomoč kupio sam od frendice iPhone4, i htio bih sad izbrisati njene account od maila,kontakte i ostale stvari što je ostalo od nje.Ali ima jedan problem ona nema pojima koji joj je appl ID tako da nemogu preko iCloude izbrisati njen račun.Znaći kad odaberem u iCloude izbriši račun traži me apple ID lozinku za njen mail koji je imala na iPhone. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:45. |