![]() |
Ja sam za utorak, ipak su praznici :)
|
Jeste se smrzli danas?
Mene sunce kroz prozor prevarilo, pa sam išao samo u jednoj dryfit majici, proljetni setup :D Smrza se ko P |
Ja nisam.
Na Lugarnici je termometar pokazivao +3°C, meni se cinilo da laze. Kod tunela je bilo na suncu oko 10°C. Meni je bio odlican dan za voznju, snijeg je dao onaj poseban stih, pogotovo kad je sunce probijalo kroz krosnje...vidjet cete ne filmicu. Jedino cega je falilo je zelena vegetacija (dosta mi je ovog smedjila), jos tjedan-dva i imat cemo i to. |
Meni je cak bilo i vruce.
Ujutro je bilo dosta hladno, na usponu mi je bilo vruce, a imao sam standardnu zimsku obleku. |
I ja se opremio zimski bio, jedino sam stavio samo jednu majicu pod gornji dio. Došao doma, majica mokra skroz. Uspon je zahtjevan, ali je bome ovo vrijeme totalno čudno...
|
Danasnja istrazivacka voznjica:
|
Jao gle blok na 9:17 :goood: u NFL-u se rijetko vidi bolji :goood:
Pusa Tvrtko, drop je baš odličan, kad idemo opet :chears: |
bas se lijepo vidi kak si ga zbloko :D
Za sljedeci vikend isto vec po malo istrazujem di bi mogli. Mozda na zagorsku stranu, pa prek Sesveta doma :D |
Sile, nekako si ostavio dojam kao da nisi uživao u ovoj vožnji!?
Gore na onom brdu si izgledao kao da si umro :D |
Uzivao je. Sam kaj nije htio priznat :D
Cool video |
Odlican video, jos bolja boja rame :)
Trebali su pokusat slozit tubeless, bas me zanima kako bi im to poslo za rukom na videu :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Haha :D
|
To kad ćeš ti svoj rabljeni prodavat, ja sam siromašni student i nemam za novo :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Ak se kaj promijeni, javim :D |
Pa od kuda sam vadite te izgovore :D
Koji ste vi muljatori pa to je nevidjeno :) |
Sutra Sljeme u kolko? 11h tunel možda?
|
Citiraj:
Problem je kaj je danas jedini suncani dan ovaj tjedan, tak da cu stvarno morat do vikenda cekat voznju... Al vrata se moraju srediti, jebiga... |
|
Di tog ima za kupit?
|
To je bilo prošlog ljeta na usporci na cvijetnom trgu predstavljeno, ima i manji "gradski" izrod ovog brdskog.
Probah ga malo, ali teško je đubre, i tada sam rekao da se na tome nebi usudio spustiti niz sljeme iako je vilja neka Santurova sa 38mm nogama ako se nevaram. |
nisam čitao iznad, ali me zanima da li ide netko sutra na sljeme?
oko 10, ili 11h... sve jedno mi je! ful laganini, tipa sat i pol koliko mi treba da ne umrem do gore, a dole možemo bilo gdje samo da je laganini, jer mi se neda brzo :D |
Jel zna tko di bih mogao ne preskupo nabavit volan i lulu za bmx?
Rego sam se na bmx.hr, i ima neki trznjak, ali su sve djeca debili, ja njemu daj broj racuna, oni meni daj face, i sl.. Vec se sa cetiri covjeka nisam uspio dogovorit, tj jesam, ali onda neispostuju (nadjemo se za vikend - pa nema odgovora vise, pa saljem ti u pon, pa umre i sl...), pa nemam vise zivaca... |
Braćo biciklisti iz ZG-a, evo sutra jedne hvale vrijedne akcije, bilo bi se dobro odazvati :)
http://www.facebook.com/events/405561686121521/ Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel zna tko gdje kupit šta manje, lakše, tanje prednje svjetlo bijele ili crne boje, da svijetli bijelo naravno? Gledam po ovim dućanima ali ništa, a na Enduru sam imao ovakvo i sad ga više ne mogu naći: http://www.pohrani.com/f/3W/Oq/2xu2U...1103130938.jpg
|
Pun ebay i dealextreme, cijene 2-3$ za par. - max 5$
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:17. |