![]() |
Citiraj:
Uzmi za lakše računanje da oni rade po 30k km godišnje. Citiraj:
I da ima, sisa ima svakodnevne orgazme, dal je zbog mlinca pod haubom ili teta u minjacima na tramvajskoj stanici neznam... :D Jednom kad sam bio na reliju na sljemenu bila je jedna škoda fabija rs dizlo, jedina dimila ko parna lokomotiva i jedina je kod svih ljudi oko mene izazivala podsmijeh, slučajnost ili ne, odlučite sami. :) |
Citiraj:
I ne, ne kupuju ih zbog potrosnje. Neki mozda, ali tesko je reci da netko gleda kako usparati 100E mjesecno na gorivu, a auto kosta 150000€ |
Pa ja te pitam zašto većina kupuje dizel a ne benzin?
Jer očito si vozio pa znaš u ćemu je stvar. |
Buljo je kompetentan za pricati o autima ko Stivi Vonder za filmove.
Glavno da on vozi prostranu tojotu. :D Sent from my MotoG3 using Tapatalk |
Nisam ja krme od 120 kg ko ti da mi bus treba :p
|
Čini mi se da neki nisu baš upoznati al neki VAG dizelaši imaju doslovno zvučnik u ispušnom sustavu.. pa mislim ono, radije bih to držao isključeno pa što čujem - čujem, a ne neki fejk.
Inače mogu i dizelaši zvučati jako dobro (uvjet: minimalno 6cyl, po mogućnosti rednih :D).. http://www.youtube.com/watch?v=Aly_4Hjjq2A http://www.youtube.com/watch?v=zgO7Z7IoS24 |
Pa vi vozite te nove kante, umjesto da guštate u traktorskom ozvučenju golfa :)
|
nakon ovog više mi se neda ikad išta napisat u ovoj temi, život je prekratak
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sirina felge,a J nema veze sa sirinom. Google wheel bible ;) |
Ja imam 6,5J pa guma izgleda normalno. Na 6J izgleda balonkasto
|
GTR ima mrkli mrak zvuk (vidio ga i čuo) i kužim Ozrena kad mu sve ostalo je bezveze.
Ali za one koji ne voze GTR, i dizlo može imati jako dobar zvuk (pa makar iz auspuha koji ima pojačivače). Ono što znam je da svaki proizvođač koji drži do sebe "dizajnira" i zvuk. Kvragu, vidio sam dokumentarac na temu zvuka Porchea što sve rade da bi imali "onaj" zvuk. Osobno, liniju vučem kod reproduciranja zvukova na zvučnike, to je s*anje. Ali dizajnirati ispušni sustav da auto dobro zvuči je po meni savršeno ok. Ako Lexus LFA (koji je mašina samo takva)!može imati posebno dizajniran poklopac glave motora i zvučne kanale, ne vidim zašto to ne bi radio i Audi. I da, redni dizlo šestak jako dobro zvuči, bar meni.:D |
400 cdi i 525 tds su meni dva najbolja kaj sam vozio kaj se dizlo zvuka tice. Meredesi nisu losi u tome ali samo sestaci ili vise. Sto vise cilindra to bolji dizlo sound i ne treba auspuh jer se ionak se iz haube cuje.
|
Zašto se uopće spominju dizeli ako je tema zvuk? To je neprirodno. Radije bih uživao u zvuku tesle nego slušao dizela.
|
Lol, da si ikad vozio postenog dizela petaka ili sestaka, ne bi tako pisao.
Alfin 2.5 V5 sa otvorenim ispuhom se brutalno cuje, posrami masu benzinaca. |
2.5 v5 alfin? Dafak??? Malo si pobrkao loncice u silnoj zelji da pokazes da je dizlo bolji od benzinca :D
|
Da buljo. Google ti je frend. Ili je moguce 2.3
Ugradjivao se u 156 |
Citiraj:
2.4l i5 ne v5 :lol2: |
Zadnji put sam ju vozio ima 5-6 godina.
2.4 eto. Audi ima 2.5 |
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Odlično ide backtopic |
Izgleda kao da je neko odero 3 zebre:D pa priljepio na bolid kojem barem po meni najljepše stoji crvena/žuta/crna, a sve ostalo su nijanse:)
|
I novi 2016 GT-R i 370Z imaju "Active Sound Enhancement" i puštaju zvuk motora na zvučnike. :D
|
Jok, seljacina :) Vjerojatno je u mraketinske svrhe.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...9d6a754c99.jpg Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk |
Citiraj:
Davno se sjecam jos lad je izisao ferrari 360 modena, da su vec tada.morali.modificirati auspuh da do odredjenih okretaja bude tisi, a poslje toga podivlja |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:06. |