![]() |
skini si noviji cpuz i updajtaj si drivere barem na 185 ;)
inače te grafe su kolko koštaju stavro odlične :) edit: a sry za drivere..mislio da su 17x :D |
Ma dat će se ona nategnut još sam što joj treba vremena :D
edit; true, ovo mi je valjd cpu-z od 2007 :D edit: pa driveri su 197 :) |
Evo i ja sam probal malo proc dignut pa odma i 3d06 odvrtil.
http://www.pohrani.com/t/2M/wR/2GlTw...2010-16586.jpg |
Šta još ne digneš i grafu?
|
Citiraj:
|
Skineš Ati Tray tools, Riva Tuner i lagano dižeš i testiraš dok se ne pojavi prvi BSOD-ovi :)
Nema tu puno filozofije, vidim fino si nafrljio procesor tako da ćeš se snaći i u ovome ;) Ali znam da zadovoljava potrebe :) |
Citiraj:
|
A ja od njega za 2500 bodova, to je sve do procesora. Doduše mi imamo toxic koje su malo jače jer su dosta overklokirane(za 100MHz za gpu).
|
Citiraj:
A baš sam htio kupit Toxic i više je nikad nije bilo. :( Nema veze... |
A, da nekak mi se pričinilo da i ti imaš toxic.... heh očeš ti toxic daj meni običnu (treba mi HDMI) :)
|
Citiraj:
Toxic sam htio uzeti samo zato što je obučena i ljepše izgleda. |
http://img249.imageshack.us/img249/8...i5063dm.th.jpg
evo moj rez. Dignuto iz ati CCC na 1000/1100, temp su iste samo malo bolji skor. |
te toxične su odlične :D
ja imao vaporX i nisu neš posebne... |
Citiraj:
|
ak je to super skor onda sam ja superclocker...
|
Citiraj:
|
evo ovo je moja bivša 4890 vaporX, al fkt se loše klokala :(
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_abd0f8c2.jpg |
Citiraj:
al da jesi superkloker, jesi, svaka čast Citiraj:
|
+HT :D
baš me zanima kolko bi imao s tom toxičnom :D |
Da još i to...i onda mi ovaj veli da je ovaj moj skor "SLAB"....
Možda ide i još, eto u CCC sam ručno stavil na 1000MHz/1100DDR5 i test i radi ko i prije, ni temp se ne dižu ni mrvicu...a za veće taktove mi se iskreno neda, ni nemam vremena prčkt po voltažama i biosima a i u ZG u stanu su temperature 10celzija više neg tu u Zagroju tak da je sve fail. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
sto se pjenite odmah... |
PA mogoel sam na više, al na toj frekvi mi je konstantno proc pa mi je to mjerodavnije nego da jednom stavim na 4.5GHz, a nikad mi nije na tim frekvama...sve 5 :) nisam stavil to da se natječem s nekim.
Evo i VANTAGE rezultat! |
Evo još malo:
http://img821.imageshack.us/f/3dmarki.jpg/ |
3dmark06
1 privitaka
evo i moji rezultati:goood:
|
1 privitaka
Jedan od mojih rezultata:
CPU - Core 2 Extreme QX9770 @ 4370MHz MBO - Asus Striker II Extreme RAM - Corsair Dominator 4GB Matched Pair @ 1600MHz CLK 8-8-8-24-1T OS - Windows XP Professional SP3 GPU - Asus GF8800GTX @ 648/1026/1620 (GPU/RAM/Shader) Score - 17010 3DMARKS |
Citiraj:
Sto ne probas ugasit HT i nafrljit ga jos? Bas da vidis dal bi bilo razlike u sm2 i sm3 rezultatima., ipak su dvije grafe u pitanju. Dal si probao dizati voltazu grafama? Vidim da koristis afterburner... |
Citiraj:
|
pa pretoplo je..proc s HT-om ide i na 4.65GHz....ali pri temperaturi ambijenta od 15°...a sad mi je ambijent skoro 30 tak da ga neću mučit....inače grafe obje idu puno više od ovog...jedna čak ide na 780/1320 imaš tamo SS negdje u 06 temi ali problem je što ih više klokam, komp mi se resetira smrzava i slično....mislim da je to do napajanja...ipak su to 65nm grafe koje podosta troše....
|
moguce, koliko i7 920 trosi na toj frekvi? 140-150W?? Uz to jos i dvije gtx-ice...
Citiraj:
Citiraj:
Ma mislim, daleko od toga da rezultat nije odlican ;) |
heh zanimljivo...znao sam da puno troše ali pak tolko :D
uglavnom grafe su na stocku fino sve prolazile i dobio sam rez 28.5k, i onda ajd još sam uspio nekako dobit tih 29k mada ja sam se u poečtku nadao da će to ići puno bolje, barem 30, jer sam sa single gtx295 uspio navuć 30 pa sam mislio ovo bude još lakše..ali eto..očito nije... |
1 privitaka
novi bios
|
s obzirom da je ovaj e8200 na def (2.66MHz) i da je rijec o repairanom 8800 Ultri koja se grije i pod musashijem ubitacno, ja sam sasvim zadovoljan sto je proslo 3dmarka '06 :D: (objasnjenje u onoj temi sa komponentama u rerni nakon simsona, patuljka i zvjezdanih)
http://www.pohrani.com/t/1f/EW/2QkgLBUI/3dmarko2.jpg inace jedno pitanjce, kako to da BFBC2 podosta vise ugrije graficku od 3dmarka? u BC2 gpuz kaze max ocitavanja ovako: GPU Temperature [°C] 80.0 °C GPU Temperature [°C] 75.0 °C PCB Temperature [°C] 64.0 °C dok 3Dmark06 max ocitavanja: GPU Temperature [°C] 75.0 °C GPU Temperature [°C] 68.5 °C PCB Temperature [°C] 56.8 °C i ako moze neko sranje sto bas zagrije graficku, ako ultra prode i to bez problema - G80 opet jase :goood:. |
Probaj sa furmarkom ili OCCT-om, ako želiš spaliti grafu. :D
Ako ne, probaj odvrtiti samo 3DMark03 mother nature test 5 puta za redom, taj grije grafu bolje od 3DMark06 |
Citiraj:
Citiraj:
Kakav povratak, svaka cast :goood: jos samo da znas naklokat taj proc i di bi ti bio kraj :D |
a koje je to rezolucija u pitanju :fiju: :P
šalim se, inače ok rezovi :goood: |
Citiraj:
Slijedi 3-way benč, 2 moje GTXice i elektra nabavlja jednu, očeš navratiti? :) Makar će to biti +1000 na rez... kao i prošli puta, nažalost. Citiraj:
nije do mene, klokanje je lagano, do proca je :D Vidiš da ide 100 mhz više nego prošli put :D Citiraj:
Nadam se da će razer priznati. Imam i save-an onaj file od 3DM-a, tj od tog rezultata, ali ga ne mogu otvoriti. :stoopid: |
pošalji ga meni budem ja probao..
|
1 privitaka
Evo ga u attachmentu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:04. |