![]() |
Citiraj:
|
može mi netko reci kak prek comandlinea iskljuciti vsync
|
upiši -novblank
|
Cekaju se novi ati driveri da malo ubrzaju igru.Cujem da je igra poletjela sa novim NVidia driverima!
|
@ljudi koji su prosli igru: ja sam na 43% igre i nisam nista nasao, dali postoji kakav workshop za tuniranje auta?? (to je bilo nesto najjace u gta:sa)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
pa kad druge pomoći nema...:fiju: |
Citiraj:
Nema nikakvog poboljšanja, tako da...:no2drug: bIG TIME edit2: Poboljšanja postoje, skuzio sam da su rubovi textura malo kako bbih rekao mutniji, sto znaci da je aa malo sređen. Imam lagani motion bluur sada, sto prije nisam imao, i sada se stvarno da igrat, sta je je...ajde napokon. |
Zašto mi je igra stala na 61,25%?? I što god radim i obavljam razne misije uvijek isto stoji?
|
Citiraj:
Cek jel itko koristio te drivere u kombinaciji sa ovim fix-om: http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=384473 Meni to dvoje u kombinaciji daje do sada najgore rezultate.... :-/ Pa sam se vratio na 180.48 |
Citiraj:
|
Citiraj:
a ne da moram imat 500 tweakova da bi ju ''pogural'' |
Šta mislilit hoće li bit igriva na mojoj konfiguraciji na minimalnim detaljima da znam dal mi se isplati "kupit" je (ipak ima 14Gb)?
proc ocan na 3,22GHz Grafa ocana na 550/1400 |
Citiraj:
|
probaj pa ces vidit :D
trebalo bi radit... e sad, kako ce radit to je vec pitanje... procesor ce biti najveci problem |
Kad ga "kupim" dignit ću procu napon i probat ga malo više dignit (ovo je na default naponu)
Pa ću javit jel radi. |
jedina stvar koja ti se treba "dignit" se ne nalazi u kompjuteru uopče, samo polako...
|
Citiraj:
|
omg :D
|
GTA4 je puno više zahtjevan za procesor nego za grafičku. Jedna kartica tipa 4670 može vrtiti igru na nekim normalnim postavkama (medium) na 1280*1024 rezi (ako je proc na primjer E8400 ili sličan). Ali ako npr. stavimo 4850 i recimo 5200+ (moj primjer) igra je igriva tek na low/medium postavkama na istoj rezoluciji.
|
a vidim rano si skužio..trebalo ti je samo mjesec i pol..
|
http://pce.hostili.com/images/woopsie83i2_thumb.jpg
Woopsie :) Malo sam se zaletio u kamion, i otvori se gepek, a pokraj mene policija, brže bolje zatvaraj gepek skačući po njemu, no nije uspjelo, onda sam bježaniju uhvatio :D |
evo imam ovaj problem sa gta, znači kada izađem sa broda, provozam se malo naprijed u autu sa svojim bratićem Romanom,i onda se dogodi ovo na slici:
sve je updateano, SP3 je gore, najnoviji driveri. Ne znam što bi još moglo biti |
texture nestaju, nisi jedini..
|
vjerovatno si instalirao krivu verziju igre, ovo je koliko vidim spiritual mode, treba ti materijalni
|
Citiraj:
|
Vidim da je procesor vrlo bitan za igru. Ja je mogu igrati glatko tek kad sve srušim na low. Zanima me da li bi se isplatio prelazak sa 4800+ (radi na 2.5GHz) na 6000+ (radi na 3GHz)?
|
Citiraj:
BTW. sve riješeno patchem, igra radi fenomenalno, za sada |
Citiraj:
Al postavi si pitanje dal ti se isplati radi GTA4 ići na novi CPU!? |
Citiraj:
|
ja imam amd 6000+ ali onu stariju verziju šta ima više cache mislim 1mb po jezgri
neznam kolko je bolji ovaj novi šta ima 512kb po jezgri i mislim ja je moj 90nm a ovaj 65nm pa se mane girje i voltaža druga itd. i ima ati 3870 i reza 1440x900 75mhz 2gb rama i imam ono medium high 1 1 50 1 memory usage je 370 od 512 i ide 35 fpsa vani max dok oko 30 je normalno |
ma mene baš briga za blokanje, igru vrtim sve na maks, 1280X1024
high highest 75 100 100 16 i baš mi je dobro, nekad imam pad fps-a, ali me ne zanima. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
e jel se može kak patch deinstalirati jer mi s zna počet trzat dok je bez njega sve glatko-probao sam ga restorati na restore point prije instalacije patcha no onda igra uopće ne radi dok ne vratim patch natrag..?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:52. |