![]() |
Kurcina, a di su moja dva? Jos nisu ni shippani....
Sent from my 2201116SG using Tapatalk |
ja naručio prije 5 dana :D
alis tavio express shipping, možda zato frend u sloveniji isto danas dobio, običan shipping |
Super izgleda.
Koliko košta uopće? |
155€ mene, sa express shippingom, vidim da je sold out već
|
Gušti su gušti.
Imam obična izdanja (mislim na vulgaris izdanja kutija), doduše nemam ove zadnje dvije ekspanzije, morat ću ih nabaviti. |
sretno, pogotovo jer shadowlands ne postoji afaik :D
|
A joj, fale mi Shadowlands i Dragonflight.
|
ništa od toga, zadnji je BfA, jer ja imam i te ''male'' kutije, bfa je zadnji releasan
|
Ima tko zainteresiran da carrya dva njuba na stormscaleu horda ? Krenuli sogor i ja kao guske u magli pa da se udruzimo, zadnje sto sam igrao je legion :D
|
Kada dodete na lvl 60 javite se pa cemo nesto smisliti. Mi smo alliance ali sada se sve da cross faction tako da nije problem.
|
Moze. On je retro paladin ja sam disc/shadow priest. U najgorem slucaju se budem boostao na 60 kad uzmemo Dragonflight.
|
Od 1-50 ti je cca 5-6 sati lvlanja. I a uskoro će se i od 50-60 smanjiti za cca 80% potrebnog expa. Tako da ne bi trebao biti neki veliki problem izlvlati.
|
Citiraj:
Retri paladin se neće proslaviti, rekao bi da jedan od gorih melee izbora. :( |
Ma samo igrajte sto vas je volja. Nema tu sada mete neke ako ne ganjate +25 kljuceve ili neki top 100-200 raiding guild. Tako da se nista ne brinite igrajte sto vam je najzanimljivije.
Kao sto su decki rekli brzo cete doci na 60. Kada dodete samo se javite pa cemo koji dungeon da se gearati lagano vas mi boostamo upoznate ekipu i onda ide zajebancija :) Ako se bilo tko zeli pridruziti slobodno se javite. |
Ja čak mislim da ću preskočiti "go-live", prvi puta nakon 15 godina. :)
Nula bodova me igra drži trenutno, ali onako, nula. :/ Šteta, da je pitanje života i smrti i moram navesti najbolju igru svih vremena, vjerojatno bi rekao wow. Isto tako mi je to igra s najviše sati, i to daleko. :) I to govori čovjek koji ima tisuće sati u LOL-u, Tarkovu, COD-u i PUBG-u, odvojeno. :/ Pridužim vam se u igri vjerojatno tamo oko Božića... |
Ne planiram ni ja previse, kako sam dobio bebu prestao sam biti GM u guildu. Ekipa to dalje vodi ja se samo zezam okolo radim M+ i ponekad njih leacham za gear iz mythic raida :P
Treba probati dractyhr i talente. Talente sam vec isprobavao posto sam betu dobio i stvarno ali bas stvarno su game changer. Viditi cemo jos kako ce to sve izgledati u raidu i u M+. |
Citiraj:
|
Ja nisam preskocio day 1 niti jedne ekspanzije pa necu ni ove. Iako nemam žara kao prije, i dalje mi je WoW broj 1 igra pa iz tog si razloga neću dozvolit da ne budem u igri day 1.....kao neki nahajpan tinejdžer 🙂 Polako sinove pripremam da preuzmu account. Oni će biti main, a ja alt
Mislim da ću u novoj ekspanziji nastaviti sa Orc Rogue. Zasad me ne privlači da probam Dracthyr. Poslano sa A52S 5G |
|
I kaka vam se čini za sad? Ja sam tek lvl 65, letenje je fora.
|
Nisam ni znao da je izašla. :D
Sad si me sjetio. :D Pas mater, ostario sam... |
Ja sam tek 63lvl, polako casual kvest po kvest :)
|
Ja sam već ilvl 369 i dizem alta.
|
Poceo classic Wotlk :)
Nostalgija na najjače.. |
Jel ima kakva hrvatska gilda? Df retail :D
|
Ima dosta guildova okola a ako hoces raidati ovdje mozes viditi nase neke guildove.
https://www.wowprogress.com/?faction...r&class=&spec= |
Trebam preporuku dobrog pvt servera Mist of Pandaria... Levelanje pa pvp. Hvala.
|
Citiraj:
au, nisam siguran jel MOP uopce ima na pirateriji. Najčešći piratski su ili vanilla ili wotlk kolko znam. |
Citiraj:
|
Trebalo bi biti, ali pitanje koliko je bugiranih questova.
Plus, MoP nitko ne voli, pa niti nije fokus na tim serverima. :D |
Jebiga onda. Šteta koliko su sjebali igru s glupostima u svakoj novoj ekspanziji. Ali svejedno uvjek volim odigrat svaku novu da vidim sto je novo. Čitao sam da će Dragonflight zahtjevati dosta jače konfiguracije?
|
Citiraj:
U gradu kad je hrpa ljudi i textura na istom mjestu, mislim da može lagat bez obzira na tvoju konfu. |
Počeo opet Wotlk classic prije mjesec dana, nakon 5 godina pauze. Djeca narasla, viška vremena, reko ajmo iz početka.
Lvl 35 hunter and vroom vroom. :) Ove nove ekspanzije su mi uništile feeling oko wow-a, neda mi se to. Jedino me sad zanima na nadolazećem Blizzconu najavu sljedece ekspanzije za Wow classic. Nadam se nećem novom, a ne remasterirane Cataclysme s kojom je sve krenulo u nekom drugom smjeru. |
Uf svašta se priča za taj classic, navjerojatnije je da će ić u cata smjeru (iako po meni isto loš smjer), pa se isto priča o totalno novoj priči za classic poslije wotlka (malo vjerojatno).
|
Pa biti će sve ekpanzije classic kad tad, ja sam uvjeren u to.
|
Znaš kakav bi hype nastao da najave nešto novo? Ja sam klasa optimist.
|
Ne kužim zašto bi u classicu izdavali novi content, zar to ne ide protiv same ideje classica? :D
Za novi content treba na live :D |
Da, za novi content treba Wow 2, sve novo. :lol2:
Ideja classica je izgubila smisao sa izdavanjem prve ekspanzije, iako mi je Wotlk najdraža ekspanzija. Ja se ozbiljno nadam da nece u tom smjeru i da bude nešt novo. |
Citiraj:
Novi content na classicu = stari content ponovo. Krenuli s vanillom, pa tbc, pa wotlk sada, i tako dalje. Uvijek će 10 godina biti razlike. Jednog dana, ako wow preživi, u teoriji će i Dragonflight biti classic a na ratailu će biti 17. ekspanzija. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:51. |