PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Pametni, polu pametni te glupi satovi al' na baterije (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=277500)

delavi 13.01.2022. 15:24

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 3576313)
Garmin ima par modela u toj kategoriji. Garmin Pay jedino ima ograničen broj banaka čija se kartica može spojiti (Revolut radi pa me dalje ne zanima), ali ima daleko najjaču bateriju. Novi 5 Plus (običan ili 5X Plus) bi se mogao naći po okej cijenama ako je negdje ostao na lageru, ako su ostali preskupi. Vivoactive 4, Venu 2 i sad su neki Venu 2 Plus izbacili

Garmin je dosta skuplji od ovih spomenutih prije. A Fenix 6ca baš frendu i ne drži nešto baterija. Spominjao je nekih dan i pol i to bez GPSa. Al dobro izgledaju, onak za muške prave hehe.

markotornic 13.01.2022. 15:29

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 3576313)
Garmin ima par modela u toj kategoriji. Garmin Pay jedino ima ograničen broj banaka čija se kartica može spojiti (Revolut radi pa me dalje ne zanima), ali ima daleko najjaču bateriju. Novi 5 Plus (običan ili 5X Plus) bi se mogao naći po okej cijenama ako je negdje ostao na lageru, ako su ostali preskupi. Vivoactive 4, Venu 2 i sad su neki Venu 2 Plus izbacili

Vidis, ja Revolut ne mogu spojiti nikako na Garmina. Kaze da nije podrzano

1v@n 13.01.2022. 16:21

Pametni satovi

Citiraj:

Autor delavi (Post 3576327)
Garmin je dosta skuplji od ovih spomenutih prije. A Fenix 6ca baš frendu i ne drži nešto baterija. Spominjao je nekih dan i pol i to bez GPSa. Al dobro izgledaju, onak za muške prave hehe.

Kako koji, zato sam rekao da pogleda ponudu. Vivoactive 4 ne košta puno.
Ja bih radije uzeo starijeg Fenixa, makar i rabljenog u dobrom stanju, samo zbog mogućnosti dodavanja ruta i navigacije po toj ruti. Razlika mi vrijedi svake lipe kad se uputim u brda ili negdje biciklom ili znam da neću imati interneta da dignem Google Maps ili mi se da vaditi mobitel iz torbe/džepa svake sekunde. Ako čovjek vozi bicikl ili planinari, zaboravi sve ostalo…samo Garmin. Ako ne, onda bilo što navedeno dosad.

Frendu reci da resetira sat, ako to ne pomogne, nek ga reklamira, neispravan je. Događa se, dobit će novi sat.
5 mi je držao dva tjedna, sad imam 6X i drži tri tjedna ako ga podesim da senzori ne rade 0/24 nego samo kad ga imam na ruci. Sa svim čudima na on - 2 tjedna.
Pulse Oximeter pije bateriju ko blesav ak je ostavljen da radi stalno.

Citiraj:

Autor markotornic (Post 3576330)
Vidis, ja Revolut ne mogu spojiti nikako na Garmina. Kaze da nije podrzano

Običnu karticu ne, ali ako otvoriš virtualnu, prihvatiti će je. You’re welcome :)

spawn 13.01.2022. 17:50

Citiraj:

Autor xlr (Post 3576276)
Koristimo doma i active2 modele, sve bez greske. Puni se svaku ili svaku drugu vecer i prst u uho, stvar radi mjesecima bez reboota.

Ovo je problem ako želiš pratit kvalitetu sna, funkcija koju ima npr Huawei. Teško pratit spavanje kad je sat na punjaču :)

delavi 13.01.2022. 20:32

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 3576350)
Kako koji, zato sam rekao da pogleda ponudu. Vivoactive 4 ne košta puno.
Ja bih radije uzeo starijeg Fenixa, makar i rabljenog u dobrom stanju, samo zbog mogućnosti dodavanja ruta i navigacije po toj ruti. Razlika mi vrijedi svake lipe kad se uputim u brda ili negdje biciklom ili znam da neću imati interneta da dignem Google Maps ili mi se da vaditi mobitel iz torbe/džepa svake sekunde. Ako čovjek vozi bicikl ili planinari, zaboravi sve ostalo…samo Garmin. Ako ne, onda bilo što navedeno dosad.

Frendu reci da resetira sat, ako to ne pomogne, nek ga reklamira, neispravan je. Događa se, dobit će novi sat.
5 mi je držao dva tjedna, sad imam 6X i drži tri tjedna ako ga podesim da senzori ne rade 0/24 nego samo kad ga imam na ruci. Sa svim čudima na on - 2 tjedna.
Pulse Oximeter pije bateriju ko blesav ak je ostavljen da radi stalno.

Običnu karticu ne, ali ako otvoriš virtualnu, prihvatiti će je. You’re welcome :)

Sad baš gledam Garmin 6 je sad 3 tkn pa to je dosta povoljnije nego prije. TO je sad negdje trećinu više od npr GW4 što i nije puno više obzirom na to da je Garmin top sat.

xlr 13.01.2022. 21:08

Citiraj:

Autor Bruno_Rv (Post 3576382)
Ovo je problem ako želiš pratit kvalitetu sna, funkcija koju ima npr Huawei. Teško pratit spavanje kad je sat na punjaču :)

Jup, slazem se. Ili napravis kao moja zena - napunis ga kad dodjes doma dok gledas vecerom za pet :)

1v@n 13.01.2022. 23:33

Citiraj:

Autor delavi (Post 3576437)
Sad baš gledam Garmin 6 je sad 3 tkn pa to je dosta povoljnije nego prije. TO je sad negdje trećinu više od npr GW4 što i nije puno više obzirom na to da je Garmin top sat.

Cijene su počele padati jer se počelo sve glasnije pričati o Fenixu 7.

IHrvojeI 14.01.2022. 08:53

18.01. Će garmin nešto predstavit. Procurilo je na nekoj finskoj stranici specifikacije i cijena. A pošto je global launch, ljudi se nadaju i nekakvoj novoj/redizijaniranoj app. Ili barem sa još više funkcija. Definitivno bi volio namještati ekrane za pojedine aktivnosti na mobitelu a ne ovako kako je sad.

https://imgur.com/a/scsssbS

1v@n 14.01.2022. 10:52

Pametni satovi

6X Pro Solar lijevo, a 7X Solar Sapphire desno. Seems legit, ali tko će ga znat

https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d9013423c4.jpg

IHrvojeI 14.01.2022. 12:28

Netko je provukao kroz translator pa evo, ovo nas valjda čeka...

A week is seven days, and 7 Fenix ​​collection multisport GPS watches are intended for each of them. Mm. Class training features, sports applications, continuous monitoring of well-being and health of the corresponding future challenges for all sports activities in nature and is moving forward. Reliable buttons and a new touch screen interface work well together and facilitate the use of menus. The clock provides tips and information that will help improve performance in the long run, manage stress and build stamina. optimizing your recovery and overall well-being will help your heart rate, respiration, stress levels, sleep, etc. follow-up data. Precise navigation sensors will guide while moving in remote areas. Clock access features include intelligent notifications, music recording and Garmin Pay -lähimaksu.

The main new features:

PERFORMANCE elegant design - Updated, sporty design. Clear 1.3 inch screen and a 47 mm body; the clock has been tested in the US Army to heat, shock and water resistance standards. LONGER BATTERY LIFE - fenix 7 wearable battery life is excellent. Some of the models is the possibility of the solar battery, which allows the battery life may be extended by a further 30% on average in normal use. High quality materials - the clock's appearance is adaptable to your lifestyle by choosing a stainless steel clock circumference or PVD-coated watch circumference. TOUCH SCREEN AND BUTTONS - Reliable, in all circumstances, act as buttons are connected to the new, adaptive touch screen. The menus and map functions can be reached quickly. SETTINGS SYNC - wearable settings can now be adjusted smartphone (Garmin.Connect) and / or bell. Options are synchronized in real time between the devices. REAL-TIME STAMINA - profile help you track and manage your stress. To better understand the variation in durability during performance and avoid subjecting yourself to too much running race or a sports performance early stages. HIIT-EXERCISES - Lajiprofiilissa is different timers, with easy to follow HIIT exercises, for example. AMRAP-, EMOM-, Tabata- and custom workouts. Set the number of rounds, training / rest intervals, etc. VISUAL ESTIMATE KISA - Action tells the basis of the running history and general fitness level estimate of the speed of running as planned way. Trend Data explains how training affects the long-term. AHEAD ROUTE - Check the route in front of the selected POI checkpoints at a glance. Following completion information, intermediate and distance / height. You'll also see the summary of becoming the most important waypoints. Topo maps from several continents - TopoActive Download maps from around the world. Select the desired areas and conveniently download and Wi-Fi® connectivity directly to the clock. The terrain will appear Topo-map, elevation, mountain peaks, parks, coastline, rivers, lakes and other geographic objects. SKIVIEW ™ Maps - The device is preloaded with more than 2,000 global ski-in SkiView maps, which are marked with the names and levels of difficulty slopes. Technical information:

Frame size: 47 mm Display: 1.3 "(33.02 mm), a transflective MIP, 260 x 260 Weight: 56 g, 79 g of the bracelet with The body kuitulujitepolymeeria and silicone wristband Cuff circumference 125-208 mm QuickFit 22 mm watch bracelets, Touch screen + buttons Wrist heart rate sensor (Gen 4) Pulse Ox sensor Maximal oxygen uptake monitoring (VO2 max) Built-in GPS Turn by turn navigation PacePro technology Pace Respiratory Monitoring hydration, monitoring The restoration of Assistant Preloaded golf course maps Constant stress level tracking Sleep quality monitoring Bluetooth, ANT + and Wi-Fi Garmin Pay -lähimaksu intelligent Alerts Music storage and playback Water resistance: bathing, 10 ATM / 100 m Battery: älykellotila up to 18 days, the GPS mode up to 57 hours, expedition GPS mode for up to 40 days Product Package includes:

Garmin Fenix ​​7 -urheilukello The charging / data cable Manual

Lajkam touch u kombinaciji sa dugmićima... Navodno je to, jer su mape valjda sad standard za fenix seriju, da je lakše se koristit istima na satu.

delavi 14.01.2022. 16:10

Šteta što je Samsung krenuo rutom "ajmo napravit manju bateriju da nam sat bude tanji". Bezveze. Jer za mnoge on donosi dovoljno (a ispod 2tkn) a veća baterija bi dala i robusnost odn. muškiji izgled kod veće varijante sata.

Ivo_Strojnica 14.01.2022. 16:42

Mene živo zanima koliko će manje ružno garmini sada izgledati.
@Delavi, apsolutno se slažem, samo im nedostaje bolja baterija, satovi su u svim ostalim aspektima čist pogodak.

jjd37 14.01.2022. 16:52

Pitanje za vlasnike SGW4 (imam classic 46mm ali pitam opčenito za bilo koji tip): Dali se dešava ikome neobjašnjiv "battery drain" najčešće nakon punjenja? U aplikaciji se ne vidi da nešto cucla bateriju ( sve je manje više oko 1.4% potrošnje baterije) ali trajanje baterije se i s ovako skromnih 2 dana zna skratiti na 3-4 sata do maksimalno koliko sam vidio danas 1d i 8 h (znači od 100% do 9%) i onda se pojavi poruka da je baterija na izdisaju i dali želim uključiti "battery saving feature". Nakon gašenja i paljenja sve je jedno vrijeme normalno i onda odjednom se ponovi.

delavi 16.01.2022. 09:02

To meni izgleda kao slučaj za reklamaciju. Ako si već resetirao sat...

jjd37 19.01.2022. 03:07

Citiraj:

Autor delavi (Post 3576972)
To meni izgleda kao slučaj za reklamaciju. Ako si već resetirao sat...

:wtf2: I da im na reklamaciji kažem da sat isprazni bateriju ali nemoguče je znati kad će se to desiti? Pa nasmijali bi mi se i poslali me u 3PM kad ih tako za..bavam ( i ja bi da mi netko tako dođe). :chears:

LAcy 19.01.2022. 04:02

Prvo kontaktiraj support, mozda mozes uzeti logs kad se to dogadja/dogodi i poslati im. Ili ne objasnjavaj nego jednostavno reci da se baterija brzo potros.

Edit: Sad tek vidim da je Sasmung. Onda uopce nije cudno, zapravo tako mora biti :feature: :D

Ag008 19.01.2022. 16:50

Masva, ti si nekoć prevodio MIUI/XIAOMI, zašto nemamo hrvatski jezik na Xiaomi satovima?

MI FIT aplikacija već 5 mjeseci ima AE umjesto č/ć unutar aplikacije, dok ZEPP uopće nije na hrvatskom.

Kupio sam MI GTS 2 mini, u postavkama samog uređaja ima slovenski, srpski, ali nema hrvatskog.

To ne prevodiš? Mislim, daj neki kontakt pa ja prevedem, nije problem.

https://i.ibb.co/Bg4PpHc/image.png
https://i.ibb.co/Kr28WfH/image.png

Sviđa mi se GTS 2 MINI, zamijeniti će mi starog Amazfita, ekran se dobro vidi na suncu, morao sam ručno uklj AOD

santos 19.01.2022. 17:20

mene vise zivcira kaj na mi bandu nisu mogli najjednostavnije smajlice slozit nego dobivas hijeroglife....

MASVA 19.01.2022. 20:17

Citiraj:

Autor Ag008 (Post 3577884)
Masva, ti si nekoć prevodio MIUI/XIAOMI, zašto nemamo hrvatski jezik na Xiaomi satovima?

MI FIT aplikacija već 5 mjeseci ima AE umjesto č/ć unutar aplikacije, dok ZEPP uopće nije na hrvatskom.

Kupio sam MI GTS 2 mini, u postavkama samog uređaja ima slovenski, srpski, ali nema hrvatskog.

To ne prevodiš? Mislim, daj neki kontakt pa ja prevedem, nije problem.

ma za svoje potrebe preveo ja Zepp pa ako želiš

https://drive.google.com/file/d/1t7u...ew?usp=sharing

mob treba biti na hr jeziku da bude i aplikacija na hr (ako uočiš koju grešku, cimni PM)

i mi band 6 imam na hr (napravio i za 5 ali nemrem testirati pošto nemam 5-ce)
https://geekdoing.com/threads/croati...rces-mb6.2843/

kaj se tiče sata, prije tjedan dana uputio mail amazfitu što se tiče ali dobio odbijenicu uz obrazloženje da nemaju open source platformu za prijevod
tražio da me upute na nekog ko mi može reći što je potrebno da amazfit satovi imaju hr prijevod ali nema odgovora

santos 19.01.2022. 21:58

jel bi radilo na cetvorki? uber zadovoljan sam cetvorkom, a vidim dalje kak su dodavali vise opcija, tak se trajanje baterije skracivalo... tak da ostajem na cetvorki. cak sam bio kupio jos jedan za rezervu, i prvi poceo rikavat ovih dana.. (rasturen doslovce, staklo se odljepilo i touch sve slabije i slabije radi)

MASVA 19.01.2022. 22:24

@santos
riješio i za 4-ku ali zaboravio

https://geekdoing.com/threads/croati...-v97-mb4.2573/

provjerim koji je zadnji firmware pa riješim

santos 19.01.2022. 22:29

much appreciated :)

smuchac 20.01.2022. 14:04

Masva,meni ne da logirati se s gmail accountom kad skinem tvoju verziju a tamo su mi svi podaci pa mi igra bas gmail login. :(
Kad sam vidio da ne ide,deinstalirao sam tvoju i instalirao s marketa i opet nece,izbrisem podatke,reset i proradi. Kontam,mozda pomogne s tvojom. Deinstaliram ovu s marketa,instaliram tvoju,ne ide login s gmailom,brisem podatke,reset i nece. Nista,ponovio sve s onom s marketa i opet sam na starom. Radi sve al na engleski. 😶

Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk

Ag008 20.01.2022. 14:51

Ne znam logiku Xiaomija/Zeppa da ima srpski jezik aplikacije i u službenom fw-u je srpski (latinica) kao jezik sata (GTS 2 MINI) a nema hrvatski a ljudi žele prevesti i koristiti.
Ima hrpa manjih državica i jezika.

daki 20.01.2022. 16:58

Ima li tko Galaxy Watch 4 da neki feedback na batery life?
Imam ga par mjeseci i čini mi se da sam dobio neki faulty primjerak. Par puta se već dogodilo da se ujutro probudim s mrtvim satom iako samo otišao spavati kad je baterija bila na 50%. Danas ujutro ga skinuo s punjača i maloprije skužim da je mrtav. Opet je baterija na 0%. Tako da je ovo sad potvrda da neš ne štima.

Uopće ne znam ni kako da reklamiram nešto što se događa tako nasumično.

LAcy 20.01.2022. 17:59

Garmin izbacio nove Fenixe 7, navodno bolje solar charging, bolji battery life, ima touch screen (to mi je falilo)... Mozda bi vrijedilo opet probati.

kasko 20.01.2022. 18:52

A sto ti je falilo naspram 6ice?

LAcy 20.01.2022. 19:05

Pa touch screen ;) A i solar nije dodao nista primjetno na battery life. Sad se moze upravljati i tipkama i touch screenom, sto je super. Jer touch screen je brzi i laksi a ako ne radi zbog recimo rukavica ili vlage, onda su tu tipke. A ako solar sad stvarno radi, barem odrzava bateriju kad se ne koristi GPS...

1v@n 20.01.2022. 19:28

Evo, meni taj touchscreen nije jasan.

Sat kojem je primarno bilo da bude robustan s dugim trajanjem baterije, a onda s jednim potezom ubiju 2 muhe. Nit je robustan, jer ćeš kresnuti negdje rukom i krc, a samo će cuclati bateriju.

Evo, ne znam kad sam morao kopati po menijima a da sve nije bilo gotovo s nekoliko pritiska na tipku. Ako se uloži mao truda da se podesi prema potrebama, sve je tu na dva tri pritiska na tipke.

To što ima touchscreen, nešto malo pomaže za korištenje mapa, ali se i dalje moraju zumirati koristeći tipke :lol2:

Ima ovdje usporedba
https://www.wareable.com/garmin/fenix-7-vs-fenix-6-8688

Više mi je Epix 2 zanimljiv, zbog OLED ekrana, pa ako ću već gledati neki upgrade za 3-5 godina, prije ću Epix uzeti nego Fenix.

Silvestrus 20.01.2022. 19:35

Citiraj:

Autor daki (Post 3578190)
Ima li tko Galaxy Watch 4 da neki feedback na batery life?
Imam ga par mjeseci i čini mi se da sam dobio neki faulty primjerak. Par puta se već dogodilo da se ujutro probudim s mrtvim satom iako samo otišao spavati kad je baterija bila na 50%. Danas ujutro ga skinuo s punjača i maloprije skužim da je mrtav. Opet je baterija na 0%. Tako da je ovo sad potvrda da neš ne štima.

Uopće ne znam ni kako da reklamiram nešto što se događa tako nasumično.

Pogledaj prvo da li imaš uključeno praćenje hrkanja. To bi moglo utjecati na trošenje baterije... Inače, kod mene standardno ide dva dana.

Poslano sa mog SM-G991B koristeći Tapatalk

LAcy 20.01.2022. 20:26

A stvar je navike. Meni je namrdvanje tipkama bilo blast from the past :D I kako mislis da je manje robustan ako ima touch screen? Valjda ga mozes razbiti i kad nema :D

Al' da ako se mapa, koja je ionako zaqurac, mora zumati tipkama onda je facepalm.

Touch screen cucla bateriju a OLED ne? :stoopid:

1v@n 20.01.2022. 20:50

Pametni satovi

Citiraj:

Autor LAcy (Post 3578235)
A stvar je navike. Meni je namrdvanje tipkama bilo blast from the past :D I kako mislis da je manje robustan ako ima touch screen? Valjda ga mozes razbiti i kad nema :D

Al' da ako se mapa, koja je ionako zaqurac, mora zumati tipkama onda je facepalm.

Touch screen cucla bateriju a OLED ne? :stoopid:

Nema u što nisam lupio s Fenixom 3, 5 i 6. Uvijek negdje rukom nehotice zapneš. Nisam uzimao Sapphire verzije nego obične i nikad ni na jednom nije bilo ni crtice. Touchscreen mora imati tanje staklo. Bez obzira kakva je zaštita, bit će tragova na njemu. Ako ne oštećenja, već ako jače nasloniš sat na nešto ostat će sitne ogrebotine.

Pod to da cucla bateriju sam mislio u usporedbi s Fenixom 6. Nema verzije bez touchscreena, a navodno je baterija bolja. Čeka se neki long term review.

Kod Epixa bih se pomirio sa slabijom baterijom odmah u startu. Daj mi OLED, ali ne touchscreen. Tamni watchface ionako imam i na Fenixu i uz dobro podešene power options sumnjam da bi puno odstupao od Fenixa 6

LAcy 20.01.2022. 21:04

Dosta je losiji battery life sa OLEDO-om. Probao sam Venu i kao bit ce bolji od VA al' nije. Tj. je, ako je display ugasen vecinu vremena. Sa always on, iako kriplan, je losiji.

Da te parafraziram, meni taj OLED nije jasan. Hocu imati sat na kojem uvijek mogu vidjeti koliko je sati a ne da hvatam muhe da bih to vidio. A tek za vrijeme sport activity. Ako je always on, pocucla bateriju. Ako nije, onda moram opet mahati da vidim ako me nesto zanima. Ovako samo letimicno bacim pogled.

Slazem se, treba pricekati long term review. Opa, vidim da je dcrainmake vec napravio :)

https://www.dcrainmaker.com/2022/01/...th-review.html

Increased overall Fenix 7 Solar battery life by 33% (7S vs 6S) to upwards of 68% (7X vs 6X)

Mozda ga i kupim da probam :)

Edit: Expedition days :D

https://media.dcrainmaker.com/images...esBaseline.jpg

1v@n 20.01.2022. 21:19

Nekad mi zasmeta nazubljenost kazaljki zbog niske rezolucije ekrana, pa izbjegavam analogne watchfaceove i poželim OLED, no brzo me prođe kad se sjetim da 2 tjedna ne moram brinuti o bateriji.

Zaintrigiralo me ovih 6 dana na always on i 16 dana na raise-to-wake kod Epix 2. Čak bih i prešao preko tih tjedan dana baterije. Venu sam i ja gledao i odustao kad sam vidio real life testove.

LAcy 20.01.2022. 21:23

Meni ne smeta iako koristim analogni watchface. Al da, mogli bi bas i podici rezoluciju tog relfectivnog displaya. Amazfit (kojeg nikako ne bih preporucio) je prije par godina, sa prvim satom koji su izbacili, imao visu rezoluciju.

1v@n 20.01.2022. 21:31

Imao sam prvi Amazfit, pa me Garmin tu razočarao, ali ok, nađe se analognih koji dobro funkcioniraju.
Recimo Flieger UTC watchface. Isključi mu se UTC opcija i ispada super minimalistički watchface. Čak osim datuma nema ni opcija dodavanja drugih informacija, pa ni baterije.
https://apps.garmin.com/en-US/apps/f...8-953925aac174
Osim tog, ne mogu nać nijedan analogni watchface koji mi paše, jer su ili pretrpani nebitnim informacijama ili ih dizajniraju slijepci pa imaju čudne layoute i čudan izbor fontova i oblika kazaljki. Garminov store je ipak presiromašan.

Bacio sam sad pogled na bateriju, ne sjećam se ni kad sam je zadnje punio. 56% i kaže da će još 12 dana izdržati ovako.

LAcy 20.01.2022. 21:44

Ja koristim built in watchface, malo ga modificirao. Dan/datum, broj koraka, baterija i naravno kazaljke :)

Evo, nije da AMOLED izgleda bitno bolje :D

https://media.dcrainmaker.com/images...1/IMG_7419.jpg

MASVA 20.01.2022. 21:49

1 privitaka
Citiraj:

Autor smuchac (Post 3578134)
Masva,meni ne da logirati se s gmail accountom kad skinem tvoju verziju a tamo su mi svi podaci pa mi igra bas gmail login. :(
Kad sam vidio da ne ide,deinstalirao sam tvoju i instalirao s marketa i opet nece,izbrisem podatke,reset i proradi. Kontam,mozda pomogne s tvojom. Deinstaliram ovu s marketa,instaliram tvoju,ne ide login s gmailom,brisem podatke,reset i nece. Nista,ponovio sve s onom s marketa i opet sam na starom. Radi sve al na engleski. 😶

I mene je isto zezalo dok nisam skužio u čemu je problem
Kad instaliraš aplikaciju, nakon gotovo, dobiješ na vrhu obavijest da dopuštaš Zeppu korištenje mobilnih podataka, nakon toga prijava ide bez problema

1v@n 20.01.2022. 21:51

Ako ništa drugo, bar 6 nijansi jedne boje ne izgleda identično kao na transreflektivnom :D

Od svih boja, samo crvena, plava i bijela donekle liče na nešto, ostalo je sve isprano i beskorisno. Sveo sam sve watchfaceove na crno/bijele kombinacije s crvenim detaljima i jedino tako izgleda prihvatljivo :D

LAcy 20.01.2022. 22:01

Nevalja ti sunce tamo :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:54.