![]() |
Hahaha.. Jel bio penal? Da se ovako nešto desilo Madridu nebi se moglo život na forumu od uefalone..
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
To nit nije čisti penal, napucal ga je s 2 metra...
|
Hehehehe pusti ti madrid sad, barca je igrala...
Cestitke atmu, bas me briga i da izbace real ako budu bolji. Sent from my D5803 using Tapatalk |
-1
Sad nek se u miru čuvaju za iduću godinu. LP, La Liga, whatever... Mesiju čim spomeneš nekakvi porez, frajer ne igra tjednima :) Zaboravimo luzere, nadam se ogledu Bayerna i Atletica :) |
Citiraj:
Sto se tice utakmice, unatoc ovom penale, atletico zasluzeno ide dalje. Barca neprepoznatljiva, ali ovom Simeoneu treba jebeni spomenik dici. Atletico svaku utakmicu na noz igra, ekipa gine na terenu. Tvrdi, jako pozadi. Ali odlicni i naprijed. P.S. Eh da, i Iniesta je ondje trebao crveni dobiti. |
Izgleda da je Barca usla u formu na pocetku sezone kao Real prosle godine i sad na kraju sezone nisu vise u formi kada se dijele trofeji :)
Iako imaju jos dosta veliku prednost u ligi |
Ajmo Barca kuci :D
|
Zato i nije svirao penal jer je iniesta napucao ovoga u ruku, po meni ruka unutar 16 bez dvojbe!
Sent from my D5803 using Tapatalk |
Prednost u domacem prvenstvu je velika ali mozda se i zalomi nesto do kraja.
Sent from my D5803 using Tapatalk |
Al,kaj je ,je,ovi su u zadnjih 20 minuta ,ukrali bar 15!
Već vidim reprizu 2014 godine ,samo drugi englez u polufinalu! |
Kikica sa mudima zabi tri kad treba odvest svoju momčad dalje....z druge strane ko se nije skrio Messi nije bio :)
Nema ga mj dana ako ne i više na terenima.... Bayern i Real podjednaki favoriti za uzet ovo... |
Kak je moguce da i uefalonu pokradu :D :D
Pa bar po ovom forumu je to nemoguce :D Atletico vise nego zasluzeno, a suarez ce sam sebe gristi sta je sve u 2 tekme zapucao. |
Ajde bar se vidi koji je najbolji igrac na svijetu trenutno :)
Barca nema dovoljno borbe u sebi da se mogu suprostaviti klubu kao Atletico kad se ovako igra. |
Citiraj:
Valencia Deportivo Gijon Betis Espanyol Granada Vjerujem da mogu bez problema proc bez poraza. Vjerujem da ce ih dic ovaj samar ATM danas :) Iako niko sretniji od mene ako popuse nes do kraja :goood: |
What goes around, comes around. :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kako bi rekao dotični :D Naravno penal je bio, ali s obzirom kako Barca stoji sa realizacijom penala, velika je vjerojatnost da se rezultat ne bi promijenio, čak i da je sviran :) Nego ... jel to Gricko opet koristio karate poteze? :D Šta je tu je ... u subotu počinje prvenstvo, a LP bumo malo pričekali :) |
Brko ti si puko totalno :D :)
Atletico zasluženo dalje. Čudno da nitko ne cvili kak je ovaj put barca pokradena, bitno je da se prošlu tekmu morao spominjat sudac i crveni i bla bla. Al dobro objektivnost nikad nije bila jača strana ove teme ni večine koji ovdje pišu :D |
Svi koji su komentirali penal, su rekli da je bio. I je! Jel ti lakše sad? :D
|
Nisi shvatio bit. Da je bila obrnuta situacija svi bi pricali o sucu i ruci i penalu, ovak jedva da netko spomene a bome nisu svi rekli da je bio (koji su komentirali). Ah taj jal :D
|
Nebi bilo ruke da je Iniesta iskljucen, ne? :p
Btw, jel Messi igrao veceras? Sent from my MotoG3 using Tapatalk |
Moji prošli, 2 od 2. Sad se petak čeka. Samo da mi Bayern i Atletico ne budu par, a činjenica da su Realu uvijek dosad izvukli najlakšeg protivnike, samo vuče da tako i bude.
|
Citiraj:
Real se diže, što se forme tiče, a i treba uzet u obzir da zbog izbacivanja iz copa del rey i malih šansa u la ligi sigurno imaju i veću motivaciju za LP. Tu treba spomenut i važnu (bar za motivaciju) pobjedu u El Classicu i magičnu večer na Bernabeu protiv Wolfsburga. However s Realom nikad ne znaš, jednu utakmicu rasture i budu najbolji na svijetu, a drugu popuše ko zadnji amateri. Ovo jako liči na 2014, možda se tako i odigra? Semi Real - Bayern ATM - City (čvrsta i dosadna utakmica) Finals Real - ATM (neizvjesno do samog kraja) Winner Real Mod: lakše malo sa opisnim pridjevima, molim. |
Brko, daj pogle kaj si stavio ko osvaja LP. PUKO SI KO KOKICA :D
Naravno da su ovi zaslužili ispast, jbg krivo vrijeme za krizu. :D |
Citiraj:
Ovak nas smatraj neobjektivnima, bnk :D @sinjska ekipa, jeste živi? :D |
Citiraj:
Ne piše ti heripoter pod nickom. ;) EDIT: Nino jesi ga vidio na poluvremenu? Ni kapi znoja :D |
Citiraj:
http://cache3.asset-cache.net/gc/sb1...a5ket8dA%3d%3d |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
E sad još da ih neko naguzi i u ligi :D
|
Šteta za Barcu, Real bi ih pomeo a protiv Atletica ce biti tesko kako bi kolega liter rekao :D
Btw gdje je nestao taj covjek :D |
Citiraj:
Arda Turan je ocito veliki promasaj. Zamjena za vezni red bas i nemaju, kao ni neku politiku kupovine. Ajde, iako ga osobno ne mogu smisliti, neymar se ipak pokazao kao odlicna kupovina. Gricka obozavam, takodjer odlicna kupovina. No pitanje je kad ce pukuti i nekom glavu odgristi :D Ono sto zelim reci, postaju lagano kao Real. La Masia? Kakva La Masia, kupuj igrace za 100mil €, prodavaj dresove kao lud. Messiu se ne igra? Nema veze, neka ga unutra, treba dresove prodati :( Sve vise i vise mi se cini da ide tim tokom. Ali ne radi ispadanja ili par losih utakmica, vec radi ovih kupovina, a neke kljucne pozicije ne krpaju nikako. Od obrane pa do veznog reda. Jer nema atraktivnih imena koja bi bila preplacena, ali bi se na njima i zaradilo. Citiraj:
|
Loša serije Barce otvara put Atleticu i da Primeru opet digne. Ako dođu do finala LP, ja držim fige da i to odnesu. Volim Bayern, ali ako se susretnu, navijam za Atletico.
Ako može Leicester napraviti čudo, može i Atletico. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mene boli ona 2009. i zato uživam u karmi na rate, a nisam Realovac :) Po trenutnom stanju, Atletico će podić klempu (a možda i ligu, ak se Quidz složi) :D Citiraj:
|
Nemojte se sekirati, biti će još zanimljivo ... ako nigdje drugdje onda barem u prvenstvu :D
Btw jedan jučerašnji trenutak slavlja u kojem Modrić Ronalda naziva ciganom ... neprocjenjivo :D |
Citiraj:
Odrastite vise ili mentalitet to ne dozvoljava... |
Citiraj:
Evo kao navijac Barce mogu samo reci apsolutno zasluzena pobjeda Atletica. :chears: |
Pricao bi drugo da si tekmu gledao neutralno :) A i proslo je tek 7 godina :)
EOD od mene na tu temu. @Quidz, drago mi je da si ziv :chears: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:45. |