![]() |
Iako bih rado gledao jos jedno ponizavanje engleza, Dortmund - Juve je ipak zanimljivija utakmica gdje obe ekipe imaju realne sanse za proci dalje. A i sama atmosfera ce sigurno biti bolja nego na Camp Nou.
Realno, City ima sanse. Ali mizerne. Kod Dortmund - Juve rekao bih da je 45-55, sto ce utakmicu uciniti kud i kamo zanimljivijom nego Barca - Shitty. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Forza Juve! Jedva čekam utakmicu. |
Citiraj:
|
Koja drama, jednu gledaš na telki, drugu preko streama...
|
Pa drama je :D
Uz kauc i velik tv sad bi trebao u drugu sobu gledat stream? I opet nemrem oboje :D @brko Kog briga za taljane :nino: :D |
Iz pouzdanih izvora znam da je Brkati predsjednik Anti Talijanske koalicije :D
Go Brko, Go BVB, Anti Juve! :D |
I još je tekma naplata nekih starih dugova :D
Kakva FC Penalona :D |
Citiraj:
@Buljo Zato večeras i navijamo za ove koji ne igraju u dresovima partizana :) :D :D |
Citiraj:
|
bravo za htv...umjesto barcelona - city, 'gledamo' prvaka zaboravljene lige protiv ekipe koja tumara sredinom ljestvice...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Tada ćemo se opet uvjeriti kakva je to sila ta Serija A :D |
Citiraj:
ipak ti je Juve na srcu :D:D Ubit će ih kralj Paul Pogba, Morata će im uvaliti barem jednoga. |
Citiraj:
No danas se gleda Barcelona s DVA barcelonaša iako ne znam kaj će mi to u životu pošto će me klistirati ko qurvu zbog ispadanja CFCa. :) Ali ok možda M.City napravi neko ČUDO pa prođu dalje. :D |
Citiraj:
Ja izgleda gledam htv odron, treba par šamara svima u htvu kojima je i palo na pamet stavit tu tekmu :( |
Buljo, skini papuče, obuci cipele i odi u birtiju. :D
|
Di ti gledaš slone da te jebucnem koji put? :D
|
Što dalje od tebe. :D
|
Nadam se da će te boljet guza :D
Kisi :D |
Citiraj:
BVB :D |
Ja mislim da će Borusia pobijedit, nekih 1:0, ali Juve ide dalje.
Za Barcelonu i City, ma gg3+ |
Hjooo odu taLJani :D
|
Citiraj:
|
Taj se odavno pozdravio s pameti :D
|
Barcelona: Ter Stegen, Alves, Pique, Mathieu, J. Alba, Mascherano, Rakitic, Iniesta, Suarez, Messi, Neymar.
Subs: Bravo, Xavi, Pedro, Rafinha, Bartra, Sergi Roberto, Adriano. Manchester City: Hart, Sagna, Kompany, Demichelis, Kolarov, Nasri, Fernandinho, Toure, Milner, Silva, Aguero. Subs: Caballero, Zabaleta, Lampard, Fernando, Bony, Navas, Dzeko. BVB: Weidenfeller - Sokratis, Subotic, Hummels, Schmelzer - Bender, Gündogan - Mkhitaryan, Reus, Kampl - Aubameyang Auf der Bank: // On the bench: Langerak, Kehl, Kagawa, Immobile, Kuba, Ramos, Kirch Juventus starting XI: Buffon, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra, Vidal, Marchisio, Pogba, Pereyra, Tevez, Morata. #BVBJuve #UCL Juventus substitutes: Storari, Barzagli, Ogbonna, Padoin, Pepe, Llorente, Matri. |
Citiraj:
|
Kakva koreografija navijača Dortmunda :care:
|
Citiraj:
|
Kakva bomba Carlitosa :goood:
Ivane, najjači si na forumu, Bog te poživio... :D |
Mozda je mislio da ce BVB pobijediti 5-1, ali Juve ide dalje? :D
|
Išo na kenjaru, otišo po pivu u podrum i gol nisam vidio :( pa kud prije majku mu...
|
Carlitoooooo :)
|
BVB bude propisno najebalo večeras. Digići se došetaju do gola i odapinju sa 20-25 metara ko od šale...
|
Vidalček je već na 3 različite prilike trebal pokupit žuti :)
|
Baš sam hteelo napisati, to je isto mandril na intelektualnoj razini Diega Coste.
A ovog Pogbu bi letlampom ošišao... |
A Mažić zbog sličnosti dresova vjerojatno misli da igra Partizan pa im popušta takve gluposti :)
|
Misli da je pokrao Portugal na svjeckom lani protiv Švaba pa se kompenzira :D
|
Rakitić na dodavanje Mesija.
Lijepi lob. |
Nastavlja se punjenje ekipa iz 'najbolje lige na svijetu'. Valjda ce barem jos 3 uvaljati :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:57. |