![]() |
jel itko probao ovaj baltic generic? ili da budem pokusni kunic :P
|
Take one for the team :lol2:
|
ma sve ti to isto, samo deri ;)
|
|
Citiraj:
|
Meni isto... Extra,za sad sam prezadovoljan
|
1 privitaka
evo.... S generic Baltic moja z3....valjda bi ovo trebalo bit dobro? :)
... |
Nisam bas zadovoljan. Teze podnosi multitasking, dulje ucitava ikone kad se izade iz neceg i vec se izgubio wallpaper. Nema veze sa memorijom jer je ima dovoljno. Meni je Ultra ko tablet pa je znam malo zesce koristim sa nekom igrom u pozadini i sa par ovih drustvenih aplikacija. Probal bum napravit reset ak ovak nastavi.
Brko, kaj si ju stavio u frizer? |
Meni sve ok, stvarno su malo gej ikone al neka. Jedino sto sam primjetio je da mi sad yahoo mail trosi bateriju nenormalno. Vise je i od screena, systema i svega. Ako tako nastavi bit ce uninstall. Ako netko koristi njihovu aplikaciju molim neka napise ima li isti problem.
|
Citiraj:
Frizer? Kaj misliš pod tim, nisam skužio... |
Meni na Z1 sve radi kako treba, prvi lolipop pa slovenski i jos sve u redu :D
Ne znam još koliko je i jeli uopće bolja baterija, jer ga više koristim pa ne mogu usporedit još... Ali izgleda isto ili mođda malo bolje(s naglaskom na možda), gore nije svakako.. :beer: |
Jel kome došo službeni update na Z1 Compact a da je na HT-u ? :D
|
Citiraj:
No tek sad vidim da si vrtil Z3C. Mislil sam da je to Z1 iz nekog razloga. Nek se jos malo slegne taj Lolipop pa ci vidit dal cu kaj poduzimat. Baterija je mozda cak i malo bolja. |
Pa i vrtim Z1 ;) ne posjedujem Z3C. Koliko znam Z1 i Ultra imaju isti hardver unutra jelda?
|
Gore SS je sa Z3C al od Sysa. Zabrijal sam da je tvoj, moja greska.
Ultra je sad 2350kn u Svijet Mediji. Jos je malo jeftinija i kome treba mali tablet, phablet ili ogroman telefon mislim da nema boljeg. |
Ima nekog vlasnika Z3/Z3C s Tcomom ovdje? Jel to prekjucer dosao LP i za nas ili nes drugo? Ima neš manje od 600M mb, ali ako je to stvarno LP ne želim se još zaletjet. KK 4.4 mi radi savršeno pa nema potrebe da glavom bez obzira rusham :D
Kakvo je trajanje baterija na Z3 sa LP instaliranim? Isto tako, postavke mi se sačuvaju nakon updejta, kao i sve aplikacije itd.? |
pa meni je došao na vipu isto prekjučer, nešto ispod 600mb... slobodno stavi, radi odlično, malo su neke sitnice promijenjene, ali se lako navikne čovjek, ikone su ubergej, kod baterije nisam primjetio neke promjene.
apsolutno sve će ti ostati isto. |
I dont want ubergay....resistance is not futile....kk till i die
|
Skineš neki launcher i icon pack. I BTK.
|
Instalirao sam i meh...nisam bas odusevljen. Ne sviđa mi se novi drop down meni, to što ne možeš sve aplikacije odjednom zgasiti (ili ja to ne vidim), nema shortcuta za mutanje mobitela (ili ni to ne vidim), ove 3 ikone na dnu ekrana su mi bezveze.
Sviđa mi se novi "Phone" interface, shortcut za piasnje nove poruke u porukama i ajde, settings meni mi je ok. Uglavnom nis posebno. |
A žašto bi gasio sve aplikacije odjednom? Na androidu se to ne radi, više štete nego koristi to donese.. a ako imaš rootan mob možda preko Xposeda možeš namjestit da imaš tipku 'zatvori sve'
|
Kako izbrisati slike i filmove iz clouda , da mi se ne vraćaju više nakon resetiranja uređaja i kako postaviti sat da vrijeme (sat i minute) prikazuje u istoj liniji kao kode kit-kat 4.4, a ne jedno ispod drugoga (sada imam lolipop) i prikaz mi se ne sviđa.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ali zašto bi čistio sve aplikacije iz memorije?
Prvi post: http://www.bug.hr/forum/topic/mobiln...de/185626.aspx |
Clear All ne radi ono što ti misliš da radi. Ne ubiješ ti proces te aplikacije nego je makneš iz backgrounda što rezultira 2ms dužim pokretanjem aplikacije sljedeći put. Druga je stvar ubijanje čitavog procesa aplikacije u memoriji. To u svakom slučaju nije nužno niti pametno raditi.
|
Citiraj:
|
Ok, gle, ti nemoj to koristiti, a ja ću kukati da mi to fali :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Znaš li možda kako da početni (zaključani) zaslon na lolipopu ne bude zatamnjen . Odabrao sam sliku za pozadinu zaključanog zaslona i ona je tamnija od originalne slike .... Dali se to može nekako podesiti da svjetlina slike bude kao na originalu ili je to na lolipopu tako namjerno napravljeno ? |
Citiraj:
|
Tko je osimislio UX za taj drop down menu nije imao sve na broju.
Jel su stvarno izbacili i namjestanje zvuka iz tog menija?! I jel mogu svojom voljom rasporedit ikone u tom meniju, a ne da mi je Bluetooth na samom vrhu kojeg rijetko kad koristim. Ove ispod Wifi i Bluetootha se mogu, ali nema slobode bas. |
Citiraj:
To što se ne mogu sve aplikacije odjednom pogasiti je još očajnije . Nema prečaca za gašenje zvuka . Jesu li oni normalni ? |
Meni je taman :D
prakticki isti ko cisti android pa mi paše nakon nexusa.Fali mi doduše extra opcija s custom romova al jbg. Općenito ,jaaako mi se sviđa to što sony ne jaše previše nekim skinovima. Clear all nikad ne koristim,tako da mi ne fali ta opcija.Fali mi root tj.Tasker,Adaway,Greenify i TiBu (root starter kit:D) Općenito,prilično zadovoljan kamerom i baterijom na z3,premda sam napravio samo ota update bez factory reseta. Ionako planiram root pa ću morati flashati nanovo kako god.Da li je netko ovdje možda radio root na z3,koliko vidim moram downgrade ,pa root pa upgrade na rootani firmware via twrp.Ne izgleda komplicirano al malo puno posla.:) Inače,kako stoji garancija ukoliko je mob rootan (bootloader zaključan),pretpostavljam puška.. |
kako nema silent - klikneš volume tipka i dobiješ na izbor silent profil, samo prioritetni ili normalan profil.
|
Citiraj:
tor hvala ! |
Koliko čitam za Z3, neke firmware verzije, prvenstveno ruske, imaju clear all opciju. Pa eto, kome treba, može naći odgovarajuću verziju i flashati.. Uopće mi nije jasno zašto neke imaju a neke ne, al dobro glavno da mogućnost postoji.
|
Sony predstavio Xperia Z4 :)
|
Koje recikliranje.
|
Pa skoro da nema razlike, stvarno ih ne kontam cemu forsiranje, valjda da mogu reci da imaju novi model. E i mali updejt, yahoo mail se popravio sam od sebe ne zdere vise bateriju. Z3c izdrzi skoro puna 3 dana na stamina, a dan i pol na normalnom radu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:54. |