![]() |
Citiraj:
|
Da, zvuk je kao i na videu. Uglavnom, ako netko bude slučajno nosio na reklamaciju, neka napiše šta su mu rekli...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Budem ja sutra pa javim ;) |
Sad isprobavam na svojem i čuje se ko to krčanje dok ga držim horizontalno. Ipak, pošto nemam problema s tim i ne smeta smatram da nije vrijedno reklamacije s obzirom na to da je
to odlika većina 920. EDIT: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Možda daju novi mobitel u kutiji, originalno zapakiran, a ne kao recimo Apple, u kuverti, bez ikakve opreme.
|
Kad sam ja e 72 peti put odnio na servis, dobio sam e6 u kuverti bez icega, sa baterijom iz moje e72 (mobis)
|
Citiraj:
|
Evo već 2 puna dana 1020 bez punjenja...
Dobro, sad je na 8%, ali vrlo malo gubi u mirovanju. U 3-4h jedva 1%. |
Predstavljena Lumia 525... vise manje 520 sa 1GB RAMa ;)
Nokia officially reveals the Lumia 525 Citiraj:
|
Ni ova nema flasha. Što je to toliki problem/trošak staviti flash na mob? Ne staviti flash na mob u 2013.g. je za kandidaturu za 'fail of the year'. Dakle, laganini odheb.
|
Flash je stvarno neophodna stvar na mobitelima, fail of the year, right :D Štogod da fotkaš, LED flash samo usere.
S druge strane, dobra je stvar kao torch, ali opet mi je smiješna jedna ili dvije takve ledice pored ekrana od 4"+ |
Citiraj:
Ali opet, jedna lampica, ma da je i samo korisna ko torchlight, nikog ne bi ubila. |
Citiraj:
|
To što je 'low budget' ne mora značiti da se na njega ne stavlja 1 LED dioda. Bilo bi čudo da košta više od 1$. Uostalom, i u druge modele su ugrađuju pa ne bi bio problem naručiti još 100.000 komada.
|
Nekome je došlo iz g**ice u glavu
https://twitter.com/evleaks/status/405745344362717186 |
Citiraj:
|
dual sim bi bila super stvar, pogotovo za one koji putuju preko granice :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
To ti misliš. Znam bar 10 frendova koji su tražili dual SIM mob jer im je dop**dilo nositi 2 moba sa sobom.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ajmo sad realno, kome normalnom je uz ove revolucije i savršene i kojesvene tarife potrebno imat dvije kartice |
Citiraj:
|
Pitaj ljude koji stalno putuju okolo. Tutne SIM države u kojoj se nalazi i ima debelo jeftinije telefoniranje i net, a uvijek je dostupan svojim HR klijentima.
|
Evo meni treba dual SIM ali stvarno realno. Imam VIP pretplatu i imam Eronet (BiH) pretplatu. Živim u pograničnom produčju, imam pun signal od oba operatera i oba koristim više-manje jednako.
Izludilo me je nošenje dva moba okolo, dva whatsapp accounta, dva viber accounta, itd. S druge strane, zelim top-tier mob a njega je tesko dobiti kod nas. Kokos je vec hitnuo link na HTC Dual SIM koji se pojavljuje u Europi i to je dobra stvar. Nadam se takodjer da Nokijin model nece bas biti low-end mob nego da ce biti primamljiv i onima koji zele malo bolji. |
Citiraj:
|
Pa i ne treba kad imam oba broja na jednom mobu. :)
|
|
DualSIM je jako dobra stvar, ne znam čemu toliki otpor tome?
@Mar - my 920 can do that, hold my beer |
Mar izvanredne slike, moze jos :D :goood:
|
HTC 8X je 200€ na ebay.de, ako netko preferira preko Samsunga :)
link |
|
Citiraj:
|
Ativ S zbog ekrana i microSD-a, lako bi ga odabro makar ni 8X nije loš mob.
|
Ludilo mi se desava zadnjih dana, preciznije zadnja 2 dana. Naime imam Lumiu 620 radila ko ura Wifi nikad gasio (viber, batter i notes sam imao u background).
Te nakon par update (primarno sto mi nudi da updatam) baterije mi drzi (prije dan i po) sada 16sati. Samo preko noci izgubi preko 30% (i to sve pogaseno), prije i sa wifi upaljenim 5% ili 10%. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:19. |